Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Jobbikos voltam, most romáknak segítek


Fafula Károly 3 éven át volt a Jobbik tagja, aztán megtért, és most azoknak segít, akiket eddig üldözött. Az Élet Menetében találkoztunk vele. Link

Hozzászólások


#1 | szabir - 2013. április 24. 13:22:32
bar uldoztek volna de a 'garda' csak diszlet volt,bohocalakulat
#2 | enid - 2013. április 24. 15:09:09
Most kibujt a szeg izsakbul? Vagy hogy...s_help basszuskulcs nagyreszuk mar lassan "jobban" el az oshonos nepnel, de ra se baxaa segitsed oket... Majd meghalajak ( a maguk modjan ).
#3 | keepfargo - 2013. április 24. 17:27:59
Hat ez eleg szomoruan nez ki, de nem szabad elfelejteni, hogy ez az egesz generacio milyen mediahakornyezetben nott fel. Sajat szava egyiknek sincs, ujsagbol kiollozhato lapos kozhelyekkel dobaloznak, ures mediacsecset szopott csecsemok semmitmondo demagogiaja, satannal, gazdasagi felemelkedessel, na meg erkolcsivel, ja persze, meg a joerzesu emberek, meg Isten...Isten ne vegye bunomul, egy szavukat nem tudom sem elhinni, sem komolyan venni.
Ez a Falula gyerek ugyan biza hogyan uldozte a romakat? Felule Falula a haromkereku biciklijere, mert agyilag azon a szinten van...aztan hajra vesd el magad; uldozobe veszi a kohany maffiozot...a roma meg integetett neki hatrafele a Merci-bol mi?
A satan, az, meg a hollo-kamu, ami osszetartozik, nem ti meg a politikai allasfoglalas, draga gyerekeim - ti olyan melyen alusztok, hogy csak puskaloves ebreszthet fel...

Ne bantsd a magyart, ures demagog szovegelessel, azzal csak a szellemedrol allitasz ki szegenysegi bizonyitvanyt....mas nem nagyon tortenik, joerzesukem.
#4 | kaponya jozsef - 2013. április 25. 14:26:18
hát igem korabban meg mikor be lépett a jobbikba, akkor aroma rokonait tagadta meg. érdekes emberek ezek
#5 | postaimre - 2013. április 25. 19:14:24
Detonator, az a gond, hogy a vilg teljes lakosságának "fejlettebb" médiaüldözött részérõl is beszélünk ám. A "magyar" nem menthetõ, ha a többit nem mented. Egyébként igaz, amit írsz, de a kérdés sajnos nem megoldható sem vírussal, sem Kalassal..., ez sokkal összetettebb jelenség és a megoldás sem egyéni szintû.
#6 | postaimre - 2013. április 26. 07:12:12
Detonátor, van még lejjebb is. Kihaló fajta vagyunk. Én embert nem ölnék, mert nagyon kevesen vannak, de a fehérjehalmaz egészen más kategória, azt meg feldolgozák nagyiparilag.

De itt van egy újabb hozadék. Azon lepõdtem meg, hogy teljes premierben a telaviv2-n hozták a hírt a képekkel együtt. Ugyan a szex mindenki magánügye ha otthon csinálja funkcionálisan..., az meg nem szép dolog, ha bekukkantanak a falak és a keríté mögé, vagy az ámítógépbe, ha már valaki oda menti a "titkait".

Feltörték a gépét: tangában rúdtáncol az Adj gázt! fõszervezõje

http://kepviselof...szervezoje
#7 | valahun - 2013. április 26. 07:58:41
Szerintem normális értékítélettel rendelkezõ embernek nincsenek "titkai", mert otthon zárt ajtók mögött is olyan életet él, hogy ha az nyilvánosság elé kerül se legyen szégyenkeznivalója. Az más kérdés, hogy tudjuk már rég, hogy ezek direkt úgy lettek kiválogatva, hogy legyenek titkaik, sõt többször direkt hozzák õket ilyen helyzetbe, hogy zsarolhatóak legyenek.
Persze az ember fogalmát ki tárgyaltuk már rég, de mégis a fehérjehalmazról ugrott be, hogy tegnap a helyi óvodában orális szexen értek két 4 éves kisfiút és egy kislányt egy paraván mögött. Ezek a gyerekek normálisnak tûnõ átlag magyar családból származnak. Hát úgy tûnik tényleg kihaló faj vagyunk.:|
#8 | postaimre - 2013. április 26. 08:15:53
Vala, "titok nélkül" nem megy a játszmájuk és persze dolgoznak azon, hogy akik "helyzezetben vannak" azoknak legyen ilyesmi, de ezt már kibeszéltük. Sõt, tán direkt lett ekkora sztory a nemzeti motorosokk-ból, hogy nagyobb legyen a csattanó. Olyan, mint a Portik-Laborc ügy, ami egészen másról szól, csak addig is cseppentenek, locsolgatnak a szembe, hátha kinyílik. Ez a terelés egyik mõdja, de ha visszagondoltok 4 évvel ezelõttre, ma már meg sem döbbentek olyasmin, amin akkor még simán kiakadtatok volna ti is.

Nem semmi az óvodás törtétet. Gyanítom, hogy felnõtt filmet nézhetett valamelyik, vagy mindkettõ, esetleg a családban figyleték meg és kezdték utánozni. Sajnos lassan ez lesz az elvárás.

Pár hónapja hoztam, hogy a németeknél (is) már gyermek szexuálpedagógia van törvénybe iktatva, ahol már az óvodában is "köteleznék" a pornó nézését, hogy szokja az a gyerek.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.