Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Meddig?


Meddig?

Rajta vérem, rajta hát itt az idõ ne tétovázz!
Jöttek ide rabló hordák százával sõt ezrével, fosztogatnak gyilkolnak s ezt te tûröd békével?
Hazudtak és megaláztak,elárultak ezerszer, kisemmiztek mindenedbõl meddig tûröd te ezt el?? Meddig mész még te külföldre jobb életér másokhoz, hányszor kell még el mondani küzdjél végre ne ábrándozz!?
Nézz szembe a sorsal végre emeld föl a fejedet, legyél újra büszke magyar s ûzd el innen a férgeket! S megtalál majd újra téged isten ,haza szeretet....
Boldog leszel újra népem s többé nem hullatsz könnyeket!

BY: söveg

Hozzszlsok


#31 | Timus - 2013. prilis 25. 09:05:15
Jól beszélsz jano! Bár én egyre kevésbé tudom elképzelni, hogy valaha észre tér a jónép, mikor napi szinten el kell magyaráznom, miért nem írom alá a rezsicsökkentéses papírt. "Miért neked nem számít az a pénz?" jön általában a kérdés, ilyenkor nagy levegõt veszek és magyarázom, a számunkra nyílvánvaló dolgokat, az emberek értetlen arcába. Az idõsebb korosztály nagyrésze már megfásult, nem érdekli õket nagyon semmi, apámat tudom idézni "Majd lesz valahogy, olyan még nem volt, hogy ne lenne valahogy!". A mai tizen-, huszonévesek nagy része meg... gondolom nem kell ecsetelnem. Nem vagyok ateista, de Isten áldásában bízni a fegyveres erõ ellen, kb. olyan, mint a Gyermekek keresztes hadjárata. jano teljesen egyet értek, hogy jelen pillantaban nem sok esélyünk van és elképzelni sem merem minek kellene történni, hogy a jónépnél kiverje a biztosítékot.
#32 | postaimre - 2013. prilis 25. 09:18:11
Timus, a birkának elmagyarázni, hogy õ birka, nem pedig ember azért nem lehet, mert ha ezt értené, akkor nem kellene magyaráznod mert nem lenne birka, ugyanakkor be kell látni, hogy nélkülük menteni a "nemzetet" nem lehet, hisz õk a "nemzet".

Wass Albert Vérben és viharban mûvét, de nagyon ajánlom!

Ezeknek a birkáknak egy része vaójában ön és közveszélyes zombi, s jobb lenne nem háborgatni, mert téged marnak meg elõször, mközben te vívódsz, hogy a tudatlanságuk miatt szánni valók, nem pedig leölni, pedig nincs itt már sok kérdés.

A fegyveres harc nem lehetõség, hanem kötelesség, de a prioritás az elmeháború javára döntött. Abban verhetetlenek vagyunk (no nem mindneki), de ezt a harcot nem sokaknak rendelték, mert kis képességhiány mutatkozik a harcosoknál.

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.