Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Kizárták Ján Slotát a Szlovák Nemzeti Pártból


Kizárták Ján Slotát a Szlovák Nemzeti Pártból (SNS), amelynek éveken át az elnöke, legutóbb pedig a tiszteletbeli elnöke volt.
A döntést a szükséges minõsített többséggel a nacionalista politikai tömörülés elnöksége szerdán hozta meg, miután az átvilágítás során bebizonyosodott, hogy a volt vezetõ felelõtlenül gazdálkodott a pártvagyonnal.

Utódja, Andrej Danko a határozat indoklásaként elmondta: "Meggyõzõdésünk, hogy a 142 éves, mostanság is több tízezres tagsággal rendelkezõ párt vagyona nem állhat mindössze két járgányból, s ugyanennyi számítógéppõl. Ráadásul csaknem egymillió eurónyi hitelt is kénytelenek vagyunk törleszteni." Danko hozzátette, hogy Ján Slota az elmúlt napokban jelentõs anyagi segítséget ígért, ha megerõsítik eddigi tisztségében és bõvítik a jogköreit. Ezt az ajánlatát azonban elutasították.

A magyarellenes és alpári megnyilvánulásairól elhíresült Ján Slota tavaly mondott le a pártelnöki tisztségérõl, miután az SNS az elõrehozott választásokon nem jutott be a pozsonyi parlamentbe. Ezután tiszteletbeli elnökké választották. A Szlovák Nemzeti Párt 2006 és 2010 között Robert Fico elsõ kormányának tagja volt, és számos korrupciós botrányt okozott.
HIRDETÉS

Marián Lesko tavaly oknyomozó riportot írt Ján Slota mesés vagyonáról. Kiderítette, hogy pártelnök potom 493 850 euróért vásárolt egyedi tervezésû, Mercedes McLaren SLR típusú luxusgépkocsit, holott ennyi pénzt a rendszerváltás óta legálisan nem kereshetett. Már addig is méregdrága Porsche Cayennén és Audi Cabrión száguldozott, saját DA-42 Twin-Star sportepülõgépen röpködött a Tátra felett, fõleg nyáron pedig luxusjachtjával keltett feltûnést a horvátországi Rab-szigeten, ahol villája is van. A hírbe hozott politikus szerint a felsorolt eszközök közül egyik sem az õ tulajdona, emiatt bírósággal fenyegette meg a neves szlovák publicistát, de azóta sem tett ilyen lépést. Idáig a rendõrség sem indított nyomozást ellene egyetlen gyanús ügyben sem.
Link

Hozzászólások


Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.