Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Izraeli katonák is részt vettek a 2006-os rendõrattakban?


Ehhez kell a wikilika, mert akkor tuti az infó. Többen voltak, de kérdezzétek morvai krisztikát, hogy a bizottságban ezt a közismert eseményt miért voltak "kénytelenek" elhallgani? Ja, hogy errõl szólt a "bizottság" is? NBH, na ilyenkor mi van? IH?
SzázhĂşsz izraeli katona Ă©rkezett Magyarországra nem sokkal a 2006. oktĂłber 23-i összecsapások elõtt, hogy "rutin terrorelhárĂ­tási gyakorlatokat vĂ©gezzen" – derĂĽl ki a Stratfor amerikai hĂ­rszerzĂ©si cĂ©g elemzõinek összeeskĂĽvĂ©selmĂ©let-szerĂ» elemekben gazdag levelezĂ©sĂ©bõl, amelyet a WikiLeaks ma közölt. A WikiLeaks 2012-ben kezdte meg a birtokába jutott mintegy ötmilliĂł straforos e-mail publikálását.

"2006 õszĂ©n, Gyurcsány Ferenc szocialista miniszterelnök idejĂ©n egy izraeli gĂ©p szállt le a budapesti reptĂ©ren, 120 izraeli katonával a fedĂ©lzetĂ©n. A katonák azĂ©rt Ă©rkeztek az országba, hogy rutin terrorelhárĂ­tási gyakorlatokat vĂ©gezzenek. A magyar mĂ©dia nem adott hĂ­rt a gĂ©p távozásárĂłl. Ugyanakkor figyelemre mĂ©ltĂł, hogy Ă©ppen ebben az idõben az 1956-os forradalom 50. Ă©vfordulĂłján tartott bĂ©kĂ©s megemlĂ©kezĂ©st azonosĂ­tĂł szám nĂ©lkĂĽli, fekete maszkos rendõrök brutálisan szĂ©tvertĂ©k" – Ă­rta 2010 márciusában a Stratfor egyik munkatársa, Klara E. Kiss-Kingston a szintĂ©n stratforos Sean Noonan-nek. Kiss-Kingston a 2010-es izraeli kĂ©mgĂ©pek magyarországi berepĂĽlĂ©se kapcsán elevenĂ­tette fel a magyar-izraeli titkosszolgálati kapcsolatokat.
DBELO20061023057
Lovasrendõrök az Erzsébet körúton 2006 október 23-ánFotó: Beliczay László / MTI

Az amerikai titkosszolgálatok legfontosabb alvállalkozójának számító Stratfor munkatársai a kiszivárogtatott levelezésben arról értekeznek, hogy mi lehetett az izraeli kémrepülõk feltûnésének az oka, illetve, hogy mit csináltak a magyar légtérben. A berepülést annak a szíriai-magyar férfinak a meggyilkolásával hozták összefüggésbe, aki a 2010-es e-mailezésben az "évszázad pénzügyi csalásaként" emelgetett Kulcsár-ügyben segítette a rendõrséget (lásd keretes írásunkat alul). A pénzmosásos-sikkasztásos ügyben Medgyessy Péter és Gyurcsány Ferenc neve is felmerült.
Mi a Stratfor?

A hírszerzésre szakosodott austini vállalatot 1996-ban alapították. Wikipédia-oldala szerint stratégiai, taktikai és a megrendelõ igényeire szabott hírszerzéssel foglalkozik, továbbá az írott és az elektronikus sajtóról szóló elemzéseket, céges biztonsági valamit geopolitikai elemzéseket készít. A Stratfor termékei elsõsorban az elõfizetõi számára elérhetõk, de vannak nyilvános anyagaik is.

A stratforosok szerint Gyurcsány segített eltussolni "az országból óriási pénzösszegeket eltüntetõ" brókerbotrányt, amihez bankárként szerintük Medgyessynek is köze volt. Ennek a mûveletnek a része lehetett a befolyásos pénzváltóként ismert szíriai-magyar férfi meggyilkolása is.

"MiĂłta bizonyossá vált, hogy a Fidesz megnyeri a (2010) április 11-i választásokat, Ă©s a párt világossá tette, hogy az elmĂşlt idõszak összes korrupciĂłs ĂĽgyĂ©t ki fogja vizsgálni, bárkit, aki a szĂ­riai-magyar fĂ©rfihoz hasonlĂłan informáciĂłt szolgáltathat a rendõrsĂ©gnek az izraeli kapcsolatokkal terhelt nagy volumenĂ» korrupciĂłs ĂĽgyekrõl, likvidálni fognak" – áll a Stratfor-szakĂ©rtõk e-mailjeiben.

A levĂ©lbõl az is kiderĂĽl, hogy a kĂ©mgĂ©pek azon a napon jártak a magyar lĂ©gtĂ©rben, amikor a szĂ­riai fĂ©rfit megöltĂ©k. Az eset elõtt kĂ©t hĂłnappal Gyurcsány Izraelben járt, ahol nem tudni mirõl tárgyalt. "Mivel a pártja nagy bajban van, engem egyáltalán nem lepett meg a kĂ©mrepĂĽlõk feltĂ»nĂ©se" – Ă­rta az elemzõ.
DVETT20100317007
A szíriai pénzváltót autójában lõtték leFotó: Lakatos Peter / MTI

A Magyaroszágra érkezõ, Gulfstream V-ös típusú izraeli gépek a legmodernebb hírszerzési eszközökkel voltak felszerelve. A zsidó állam direkt titkosszolgálati akciók végrehajtására vásárolt ilyen gyártmányû gépeket. A Honvédelmi Minisztérium álláspontja szerint a gépek diplomáciai szolgálatot teljesítettek.

Az üggyel kapcsolatban megkerestük Gyurcsány Ferencet is. Amint reagál, cikkünket azonnal frissítjük.
Egy rendõr alezredes is véginézte Bassam meggyilkolását
Az 52 éves Trache Bassamot 2010. március 17-én reggel lõtték le Rákosszentmihályon, amikor autójával egy piros lámpánál várakozott. A támadó a lövések leadása után egy táskát vett ki az autóból, majd gyalog menekült el. Az eset érdekessége, hogy a gyilkosságot egy rendõr alezredes is végignézte, aki semmit sem tett a gyilkosság megakadályozásáért. A Budapesti Rendõr-fõkapitányság (BRFK) késõbb megerõsítette, hogy egy rendõrtisztet tanúként hallgattak ki az ügyben.

A kettõs állampolgárságĂş szĂ­r fĂ©rfi hĂşsz Ă©ve Ă©lt Magyarországon, állatorvosi diplomát szerzett, de egyĂ©b vállalkozásokbĂłl, feltehetõen pĂ©nzváltásbĂłl tartotta fenn magát. Akkori sajtĂłhĂ­rek szerint a Doki becenĂ©vre hallgatĂł fĂ©rfi a brĂłkerbotrány egyik szĂ­r szereplõjĂ©nek megtalálásában segĂ­tett a rendõröknek. A fĂ©rfi ellen 1997-ben a X. kerĂĽleti GyakorlĂł utcában követtek el hasonlĂł támadást, de akkor nem sĂ©rĂĽlt meg. Ezen kĂ­vĂĽl egy 2006-ban törtĂ©nt önbĂ­ráskodási ĂĽgyben is Ă©rintett volt.
Link

Hozzászólások


#21 | Boda - 2013. április 27. 03:24:46
"A háborúk a zsidók aratásai. Ezekért az aratásokért kell e keresztényeket megsemmisítenünk és aranyukat magunkhoz venni." ( Reichorn fõrabbi)s_jaj
#22 | spartakusz - 2013. április 27. 05:44:05
http://www.vicces...asi_parbaj

Szevasztok!

Imre melyikkel ezzel?

spari...
#23 | Perje - 2013. április 27. 09:12:08
2006 ok.22-23-án itt volt a Nató fõtitkár is, ha igaz a látogatásáról szóló elõzetes hír
http://hvg.hu/itt...061003nato
, majd 3 hét múlva visszajött. Elõtte több magasrandú észak-atlanti delegáció is itt járt Magyarországon.
Nagyon félhetett Fletó és csapata a 50.évfordulótól.
Vajon miért nem jelezte az ellenzék a külföldi katonák akkori jelenlétét azóta?

Azóta sem hallottam arról, hogy egy-egy nemzeti ünnepre Nató fótiltkárt hívtak. Ezek szerint õk is készenlétben lehettek.
https://hirkozpon...;mode=view

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.