Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Sz√≠riai hadm√Ľveletet v√°r Izrael az Egyes√ľlt √Āllamokt√≥l


Ha megvan Amerika √©s a nemzetk√∂zi k√∂z√∂ss√©g r√©sz√©r√Ķl az akarat, akkor ellen√Ķrz√©s√ľk al√° vehetik a sz√≠riai vegyi fegyvereket - v√©li az izraeli k√ľl√ľgyminiszter-helyettes.
Az Egyes√ľlt √Āllamoknak katonai hadm√Ľvelettel kell ellen√Ķrz√©s al√° vonnia a sz√≠riai vegyi fegyvereket – jelentette ki egy p√©nteki interj√ļban Ze√©v Elkin izraeli k√ľl√ľgyminiszter-helyettes. A hadsereg r√°di√≥j√°nak nyilatkozva azt mondta, hogy ha az Egyes√ľlt √Āllamok √©s a nemzetk√∂zi k√∂z√∂ss√©g r√©sz√©r√Ķl van akarat, akkor k√©pesek katonailag ellen√Ķrz√©s√ľk al√° vonni a sz√≠riai vegyifegyvereket.

El√Ķz√Ķleg, cs√ľt√∂rt√∂k√∂n Washingtonban a Feh√©r H√°z egyik illet√©kese kijelentette: ha k√©ts√©gtelen bizony√≠t√°st nyer, hogy Sz√≠ria a vegyi fegyverek bevet√©s√©vel √°tl√©pte a tiltott hat√°rt, akkor Washington konzult√°ci√≥kat kezd sz√∂vets√©geseivel a k√∂vetkez√Ķ l√©p√©sekr√Ķl.

„Amikor a nemzetk√∂zi k√∂z√∂ss√©g meg√©rti, hogy √°tl√©pt√©k a tiltott hat√°rt, √©s val√≥ban haszn√°lt√°k a vegyi fegyvereket, akkor nincs kib√ļv√≥ a cselekv√©s al√≥l”- v√©lekedett Elkin. Amerika v√°lasza hat√°ssal lesz az ir√°ni atomfegyverkez√©s √ľgy√©re is – tette hozz√°. „Az ir√°niak figyelemmel k√≠s√©rik, hogy a k√ľlvil√°g ragaszkodik-e a megh√ļzott hat√°rvonalhoz” – mondta.

Az interj√ļ sor√°n Elkin kifejtette, hogy szerinte a nemzetk√∂zi er√Ķknek nem Bass√°r el-Aszad eln√∂k ellen vagy a felkel√Ķk oldal√°n kellene beavatkozniuk, hanem a vegyifegyver-arzen√°l megsemmis√≠t√©se vagy megszerz√©se √©s Sz√≠ri√°b√≥l val√≥ elt√°vol√≠t√°sa √©rdek√©ben, hogy az ne ker√ľlhessen a l√°zad√≥k kez√©re, √©s ne lehessen bevetni m√°sok ellen sem.

A vegyi fegyverekkel kapcsolatos izraeli korm√°nyzati √°ll√°spontr√≥l azt mondta, hogy a zsid√≥ √°llam el√≠t√©li vegyi fegyverek mindennem√Ľ haszn√°lat√°t. Az izraeli hadsereg p√©nteken bejelentette, hogy fokozatosan, egy √©ven bel√ľl kivonj√°k az alkalmaz√°sb√≥l az eddig f√ľstk√∂dk√©pz√©shez, √°lc√°z√°shoz haszn√°lt feh√©rfoszfort.

Sz√°mos nemzetk√∂zi b√≠r√°lat √©rte Jeruzs√°lemet a feh√©r foszfor bevet√©se miatt a 2008-2009-es √Ėnt√∂tt √≥lom hadm√Ľveletben a G√°zai √∂vezetben, mivel az er√Ķsen t√Ľzvesz√©lyes, √©g√©si s√©r√ľl√©seket okozhat, √©s l√°ngba bor√≠that civilek √°ltal s√Ľr√Ľn lakott ter√ľleteken l√©v√Ķ t√°rgyakat, objektumokat. A j√∂v√Ķben a hadsereg egy √ļj, helyben kifejlesztett, teljesen g√°zalap√ļ anyaggal helyettes√≠ti a vitatott feh√©r foszfort. A nemzetk√∂zi hadijog enged√©lyezi a feh√©r foszfort csapatmozdulatok elrejt√©s√©re, de tiltja bevet√©s√©t a lakoss√°g vagy lakott ter√ľletek ellen.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Vizilo - 2013. Šprilis 27. 10:00:25
Na mar Sziriaba is be viszik a heber demokraciat mint afganisztanba...??
#2 | 1 hazafele - 2013. Šprilis 27. 10:07:25
Spari ide teszem mert aki nem regisztrêlt az is f√©rjen hozz√°!

http://youtu.be/k...
#3 | postaimre - 2013. Šprilis 27. 10:58:16
http://www.youtub...C2GX1xOOds

M√°r 2001 √Ķsz√©n eld√∂nt√∂tt√©k, hogy Afganiszt√°n ut√°n Irak, majd Sz√≠ria, Libanon, L√≠bia, Szom√°lia √©s Szud√°n, majd v√©g√ľl Ir√°na sorrend. Keress√©tek meg magyarul is ezt a vide√≥t. Ez Pentagon-os bels√Ķs inf√≥ volt √©s nem is mai.
#4 | atya - 2013. Šprilis 27. 11:13:29
hazafel√©: valahogy el kell √ľltetni a fejekbe min√©l sz√©lesebb k√∂rben, hogy helyzet van. Magukt√≥l m√©g mindig sokan azt hinn√©k, hogy minden a legnagyobb rendben. Sokan a korl√°tolt gondolkod√°sukkal addig nem hiszik el, hogy cionista √∂sszeesk√ľv√©s elm√©letek l√©teznek, am√≠g a gyakorlatban meg nem tapasztalj√°k a saj√°t b√Ķr√ľk√∂n. √ćgy azt√°n hihet√Ķen tov√°bb tudj√°k adni √©s terjeszteni az inform√°ci√≥t, koll√©g√°iknak, sz√ľl√Ķknek, gyerekenek, az intertre kit√©ve stb...
#5 | gabesz - 2013. Šprilis 27. 12:28:10
Imre által említett videó magyarul http://www.youtub...p;index=10
#6 | kukackac - 2013. Šprilis 27. 12:38:39
mixstuff.ru/wp-content/uploads//2013/04/5AXo6fVa1.png

Ir√°n, Teher√°n:

mixstuff.ru/wp-content/uploads//2013/04/12nuLJbdU1.jpg
#7 | 1 hazafele - 2013. Šprilis 27. 14:16:11
Atya
koszonom a hozz√°szol√°s!
Mondjuk ha hozz√°szol m√°sik 20-25
már boldog is vagyok.Nézd végig az aktivitást...Az itt levok is inkább a tagok uzenofalára ir másol vagy magán
uzen.Ma gondolkoztam éppen arrol
milyen a magyar Haza √°llapotja...
Ajultan komában,az elmulás mesgyéjén, és megy a jopofi szapula,meg minden ami nem visz elore semmit.Ki képes,ki alkalmas
az életrekeltésre?Kormányko"z interregnum van?Várjuk mi lesz
Sziri√°val, Ir√°nnal?H√°nyat kell aludni mire sorra ker√ľl√ľnk?Kik ismerik fel igazi ellens√©geinket?
#8 | kukackac - 2013. Šprilis 27. 14:55:22
Kik ismerik fel igazi ellenségeinket?

Tal√°n:

incogman.net/wp-content/uploads/2010/10/ZIOFREAK_MFELDMAN.gif
#9 | atya - 2013. Šprilis 27. 15:48:22
hazafel√©: nagyon m√©ly gy√∂kerei vannak annak, hogy a t√°rsadalom haldoklik. 1000 √©ve be√©p√ľltek a zsid√≥k, √©s a zsid√≥√ľld√∂z√©sek sor√°n mi t√∂bbsz√∂r befogadtuk √Ķket. Eljutottunk oda, hogy elszaporodva teljes m√©rt√©kben maguk√©nak tekintik az orsz√°got.
Ide koncentrálódtak, ugye nem egy közlésben halljuk, hogy a legnagyobb zsidó közösségek egyike hazánkban van.
A probl√©ma nagyon s√ļlyos, nagyon hossz√ļ id√Ķ alatt alakult ez √≠gy ki. √Čs most szeretn√©nk, hogy egy legyeng√ľlt r√°kos beteg az utols√≥ f√°zis√°ban gy√≥gy√≠tsa meg mag√°t. Nem egyszer√Ľ feladat ez, de azt nem szabad elfelejten√ľnk, hogy nem csak minket r√°kos√≠tanak, hanem az eg√©sz vil√°got. Ha csak a mi probl√©m√°nk lenne, akkor nem l√°tn√©k es√©lyt a megmarad√°sra. √ćgy viszont l√°tok, √©s biztos vagyok abban, hogy belet√∂rik a bicsk√°juk.

Nem m√°s nemzett√Ķl v√°rom a megold√°st, viszont a megold√°s csak k√∂z√∂sen √©rhet√Ķ el, √©s ez a k√∂z√∂s munka m√°r j√≥ ideje folyik.

Ismerem j√≥l a k√≠nai mentalit√°st, √Ķk is szeretik a p√©nzt √©s sokszor a bolyg√≥, m√°s ember k√°r√°ra, viszont, egy k√≠nainak sem f√°j, ha te neked t√∂bb p√©nzed van, el√Ķr√©bb jutsz, mint √Ķ, nem akar kij√°tszani t√©ged. Nem √©rzi mag√°t fels√Ķbbrend√Ľnek.
Ugyan ezt megtapasztaltam más nemzetnél, oroszoknál, araboknál, nem akarnak tönkretenni, megvezetni, átverni.

A zsid√≥ viszont nem t√Ľr meg m√°st mag√°n k√≠v√ľl, nem b√≠rja elviselni, ha m√°snak is j√≥l megy, tollasodik, a pelyheket kit√©pi √©s √©lvezi, hogy gy√∂t√∂rhet m√°sokat. M√≠g a k√≠nai vezet√Ķ t√∂bbet dolgozik, mint a gy√°ri munk√°s, √©s sz√ľrke eg√©rnek n√©z ki, ahogy m√°s n√©p is dolgozik, addig a zsid√≥-cig√°ny m√°sok megtermelt jav√°b√≥l h√ļz hasznot √©s nem v√©gez produkt√≠v munk√°t, nem teremt √©rt√©ket.
Ez a p√∂ffeszked√Ķ zsid√≥hatalom m√°r lesz√°ll√≥ √°gban van, m√©gha azt is √©rezz√ľk, f√Ķleg haz√°nkban, hogy a toppon vannak. M√°r nem sok√°ig.

Nagyon sok ember mondja azt, mint Te is, hogy a legt√∂bb ember nem gondolkodik √©s nem tesz. Ez az√©rt van, mert az emberek nagyon is tenn√©nek, de a helyzethez alkalmazkodva nem akarnak m√°rt√≠rhal√°lt halni, vagy t√°rsadalmon k√≠v√ľliv√© magukat √©s csal√°djukat fel√°ldozva. Am√≠g egy egy fecske van, addig az lefejezhet√Ķ. A helyzet viszont haz√°nkban √©s a vil√°gban be√©rik, hamarosan el√©ri a kritikus t√∂meget. Nincs is m√°s √ļt, ez t√∂rv√©nyszer√Ľ.
Ez az én meglátásom :)
#10 | Perje - 2013. Šprilis 27. 22:01:55
Most der√ľlt ki, hogy a l√°zad√≥ k√ľlf√∂ldi zsoldosok a t√∂r√∂k√∂kt√Ķl kapt√°k a vegyi fegyvert. Eddig Assadot v√°dolt√°k annak bevet√©s√©vel.
http://www.timeso...om-turkey/

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.