Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Magyarország megszállásának a forgatókönyve:


1. l√©p√©s Hozzuk l√©tre azokat a szab√°lyokat , amely lehet√Ķv√© teszi az orsz√°g lefoglal√°s√°t a majdani l√°tszat ad√≥ss√°g miatt!

Az 1982. √©vi 6-os sz√°m√ļ T√∂rv√©nyrendelet!!!!! √Črted?

1982 évi Törvényrendelet!!!!!!

„Az 1982. √©vi 6-os sz√°m√ļ T√∂rv√©nyrendelet (Tvr.) 9. cikkely√©nek 2. szakasza alapj√°n az IMF Magyarorsz√°gon 1982. √≥ta napjainkig korl√°toz√°s n√©lk√ľl v√°s√°rolhat ingatlanokat, lak√°sokat, h√°zakat, c√©geket, √ľzemeket, v√°llalatokat (egysz√≥val mindent, ami megvehet√Ķ √©s privatiz√°lhat√≥ ad√≥ss√°g fej√©ben).

A Tvr. 9. cikkely 3. szakasza mentes√≠ti az IMF-et haz√°nkban mindenf√©le b√≠r√≥i √©s hat√≥s√°gi elj√°r√°s al√≥l Magyarorsz√°g ter√ľlet√©n, magyar b√≠r√≥s√°g, az IMF semmif√©le √ľgylet√©be nem avatkozhat bele. Az IMF megv√°s√°rolt tulajdonait b√©rl√Ķkkel szemben is teljes ez a jogv√©delem, az IMF viszont b√°rkivel szemben kezdem√©nyezhet b√≠r√≥s√°gi elj√°r√°st Magyarorsz√°gon.

A Tvr. 5. szakasza alapj√°n az IMF iratt√°rai teljes m√©rt√©kben s√©rthetetlenek az IMF semmif√©le adatszolg√°ltat√°sra nem k√∂telezhet√Ķ semmif√©le hivatal r√©sz√©re Magyarorsz√°gon.

A Tvr. 6. szakasza alapj√°n az IMF minden vagyona √©s k√∂vetel√©se mentes b√°rmily nem√Ľ korl√°toz√°st√≥l, rendszab√°lyok, ellen√Ķrz√©sek √©s b√°rmilyen term√©szet√Ľ morat√≥rium al√≥l haz√°nkban.

A Tvr. 8. szakasza alapj√°n az IMF valamennyi korm√°nyz√≥ja, √ľgyvezet√Ķje, helyettesei, bizotts√°gi tagjai, k√©pvisel√Ķi, tan√°csad√≥i, tiszts√©gvisel√Ķi √©s valamennyi alkalmazottja is mentes√ľl mindenf√©le jogi elj√°r√°s al√≥l Magyarorsz√°gon.

A Tvr. 9. szakasza alapj√°n az IMF valamennyi vagyona, j√∂vedelmei, k√∂vetel√©sei √©s √ľgyletei teljes m√©rt√©kben ad√≥mentess√©get, v√°mmentess√©get √©s illet√©kmentess√©get √©lveznek Magyarorsz√°gon."


√ČS √ćME A FRANK√ď JOGSZAB√ĀLY: http://jogszabalykereso.mhk.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=4897.7423

2. l√©p√©s gazdas√°g alapjainak kiv√©reztet√©se: Csin√°lj rendszerv√°lt√°st. Majd privatiz√°ld az √°llamvagyont szar√©rt-h√ļgy√©rt a csinovnyikjaidnak. Kezd az √©lelelmiszer iparral √©s a feldolgoz√≥ iparral, privatiz√°ld azt √©s √©p√≠tsd le!

3. Sz√≠tss bels√Ķ ellent√©teket, hozz l√©tre p√°rtokat vet√©sforg√≥ban, azt√°n usz√≠tsd a legagressz√≠vabb kisebbs√©get az anyanemzetre. Ha nincsennek elegen szapor√≠tsd fel √Ķket √©s hozass olyan t√∂rv√©nyeket, amellyel el√Ķny√∂s kiv√©telezett helyzetbe hozod √Ķket, kiv√≠vva a kiv√©reztetett lakoss√°g ellen√°ll√°s√°t.

4. Szor√≠ts meg ha nem el√©g az elkesered√©s a lakoss√°g k√∂r√©ben: K√©t legyet √ľtsz egy csap√°sra. Egy, hogy lakoss√°g fiatal r√©sze elv√°ndorol, pont azok akik √©rtelmesek √©s meg tudn√°k akad√°lyozni a t√©nyked√©sed √©s ut√°np√≥tl√°st tudna biztos√≠tani a nemzet meger√Ķs√∂d√©s√©hez.

5. Vezess be valuta alap√ļ hitelt, told orba sz√°jba hogy mindenki beleugorjon, elhigyj√©k, hogy a hossz√ļ kil√°t√°stalan medd√Ķ id√Ķszak ut√°n kit√∂r√©si pontot kaptak. Azt√°n emeld n√©gyszeres√©re a kamatokat √©s t√∂rleszt√Ķr√©szleteket.

6. tov√°bbra is t√ľzeld az agressz√≠v kisebbs√©get √©s tedd k√∂zz√© az √∂sszes nemzettel szembeni √°ltalad j√≥v√°hagyott √©s t√°mogatott vissza√©l√©seit.

7. Alap√≠tss egy radik√°lisk√©nt, rasszistak√©nt elk√∂nyvelt p√°rtot, amelyben a kiv√©reztetett lakoss√°g megment√Ķt l√°t. H√ļzd fel a semmib√Ķl, a kezedben l√©v√Ķ m√©dia seg√≠ts√©g√©vel. Ez a p√°rt lesz a k√©s√Ķbbi jelenl√©ted Cassius Bellije, akik miatt mint rasszista, antiszemita gy√ľlekezet miatt bevonulsz az orsz√°gba. Ez lesz az indok!

8. Perverz m√≥don al√≠pts egy t√©ged ajn√°roz√≥ k√∂z√∂ss√©get: Hitgy√ľli azoknak, akik m√°r csak Istenben b√≠znak. Min√Ķs√≠tsd t√∂rt√©nelmi egyh√°zz√°. Sarcold a birk√°idat!
http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=438613


9. Alap√≠ts biztons√°gi szolg√°latokat, amik a te kezedben vannak √©s l√©gy annyira perverz, hogy kis logik√°val kider√ľlj√∂n ez a t√©ny... Inkal-Kahal...

10. Sz√ľks√©g van az akt√≠v jelenl√©tedre a megsz√°ll√°shoz?
Semmi gond: vidd cs√Ķdbe az orsz√°g l√©git√°rsas√°g√°t √©s mik√∂zben mindenki a cs√Ķd felh√°bor√≠t√≥ t√©ny√©r√Ķl besz√©l nyugodtan lesz√°llhatnak a katon√°idat telepeseidet sz√°ll√≠t√≥ g√©pek.A barba tr√ľkk: miut√°n embereid itt vannak √°ll√≠ts mindent helyre, hogy elt√ľntesd a nyomokat.

http://index.hu/gazdasag/magyar/2012/02/03/elbaltaztak_de_lagalabb_nem_kell_fizetni/

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WBbrbmpbmtc

11. Nemzet bosszant√°s√°ra, nyomd magad az arcukba: Zsid√≥ kongesszus, zsid√≥ kultur√°lis fesztiv√°l, √≥ri√°splak√°tok 1%-os ad√≥ felaj√°nl√°s, orsz√©√°g l√©gter√©be berep√ľl√©sek, csin√°lj b√©kemenetet √©s a t√∂bbi √©s a t√∂bbi.

http://www.youtube.com/watch?v=Go4vVMAUUCc

http://hvg.hu/vilag/20130318_Budapesten_ulesezik_a_Zsido_Vilagkongress

12. Rasszizmusra és antiszemitizmusra hivatkozva: hozz drónokat és tankokat az országba:

Tarcalra megérkeztek a tankok a zsidó világkongresszusra:A dr√≥nos cikket √©s h√≠rt cenz√ļr√°zt√°k....

Nos fentiek tények ismeretében végre észbe kaphat mindenki, aki eddig még nem kapott! Mindenki tegye meg azt ami kötelessége!

Egy kicsit összegereblyéztem a sorokat! (GERRY)

HozzŠszůlŠsok


#11 | Aramisz - 2013. Šprilis 28. 18:19:21
Tarcal a helység... idegrohamtól k... szott nehéz gépelni...:XD
#12 | gaga - 2013. Šprilis 28. 19:16:29
Aramisz!
Kösz! Egyébként jól összeszedted!
A hivatkozott oldalt elolvasom majd végig!
http://jogszabaly...=4897.7423
Egy√©bk√©nt indulatb√≥l nem szabad k√ľzdeni!
Nyugi!!
#13 | gladiator07 - 2013. Šprilis 28. 22:34:48
Imre. Ki fog - DER√úLNI -. Tal√°n hamarabb mint mindenki gondoln√°. Az a, "bizonyos t√ľd√Ķ a m√°jt√≥l, effekt" .
#14 | hirtelenke - 2013. Šprilis 29. 11:00:40
ezek m√°r 82 √≥ta itt gar√°zd√°lkodnak az orsz√°g meg m√©g csak most kezd el kap√°l√≥zni. ??? j√≥ nagy el√∂ny√Ľk van .

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.