Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Elérhetõ a Suez szerzõdés - de vajon minden eleme?


Szombati dátumozással kikerült a Suez-szerzõdés Pécs honlapjára. Miután az MSZP és az LMP is jelezte, hogy a titkosításos cirkusznak lehetnek következményei végül megjelent a portálon az anyag. Azt nem tudni, hogy mindent nyilvánosságra hoztak-e.

Mint ismert: a Suez-zel való megegyezést komoly botrány övezte. Csütörtökön az információinkat, miszerint 3 milliárd forintba került a vízmûfoglalás még egy közleménnyel próbálta tagadni a városháza, péntekre viszont kiderült, hogy valóban annyiba került, mint azt megírtuk, kivéve az egy eurós részvényvásárlást. Azt is megírtuk, hogy Orbán Viktorral errõl tárgyalt Páva Zsolt, errõl lapítottak egészen másnapig.
Péntek reggel aztán kezdetét vette a bohózat: A testülettel olyan eljárásrendet fogadtatott el a polgármester, ami példa nélküli. - Szóbeli elõterjesztés volt, és olyan feltételt szabott a polgármester, amirõl semmilyen jogszabály nem rendelkezik - mondta nem sokkal utána Tóth Bertalan, MSZP-s képviselõ. - Titokszobákat állítottak fel, ahol megismerhették volna a képviselõk a szerzõdést, ha 10 évre titoktartási nyilatkozatot írnak alá. Ha megismertük volna az iratokat, akkor is mindenféle papír, elõterjesztés nélkül kellett volna megszavaznunk. - mondta Tóth.

A fideszes többség persze megszavazta a szocialisták és az LMP nélkül is az elõterjesztést, Páva mehetett aláírni a szerzõdést a Suezzel.

Páva Zsolt délután a fõvárosban tartott sajtótájékoztatón már tagadta a titkosítást és azt mondta, hogy a dokumentum bárki számára megtekinthetõ a város honlapján 16 óra után. Ez egészen szombat délutánig nem volt igaz (akkor kerestük utoljára - a szerk.), mert nem volt ott. A titkosítás vonalra az LMP is ráerõsített egy közleménnyel, és a szocialistákhoz hasonlóan õk is kilátásba helyeztek jogi lépéseket.

Vasárnap délelõtt fedeztük fel, hogy végül a kikerült a város honlapjára egy "tájékoztató a Pécsi Vízmû körül kialakult jogvita lezárása tárgyában kötött szerzõdésekrõl", ami a megszüntetési, elszámolási megállapodást, a részvény adás-vételi szerzõdést és a letéti szerzõdést tartalmazza. Több kérdés is felmerül az elmúlt napok eseményeivel kapcsolatban: Minden kikerült a honlapra? Egy forrásunk szerint nem. Ha ez a teljes anyag, akkor miért volt szükség arra a cirkuszra, ami a titkosítással, a titokszobával és a zavaros nyilatkozatokkal született? Hétfõn utánajárunk mindennek.
Link

Hozzászólások


#1 | postaimre - 2013. április 28. 13:11:07
Az EU már a Balatonba is beleköt

Bár évtizedek óta bizonyítottan nem volt olyan kristálytiszta a Balaton vize, mint most, egy brüsszeli jelentés szerint szennyezett. Vélhetõen nem véletlen, hogy a megalapozatlan vád éppen a nyári idény elõtt jelent meg, súlyos károkat okozva ezzel a magyar turizmusnak. A Balatoni Limnológiai Intézet igazgatója, G.-Tóth László a KaposPontnak cáfolta a híreket.

Másfél évizede egyre jobb a Balaton vízminõsége - állítja a KaposPontnak az MTA Balatoni Limnológiai Intézet igazgatója, G.-Tóth László is. Azt mondja: ennek három fõ oka van. Az eutrofizáció ( melyben az állóvizekben a tápanyag feldúsul, ezért elszaporodnak az elsõdleges termelõ szervezetek: fitoplanktonok, gyökerezõ hínár-, mocsári növények ) elleni kormányintézkedések, a közcsatorna megépítése és a nagyhúsfeldolgozók megszüntetése. Ezek következtében már régóta nem algásodik a víz. A víz elektromos vezetõképességét mutató érték azt jelzi, hogy kevés a foszfor, vagyis hígult a Balaton. Januártól mostanáig csurig telt, fõleg jó minõségû esõvízzel.

http://kapos.hu/h...lekot.html
#2 | Kore - 2013. április 28. 18:56:04
Ez az ún. nemrég megtört "édesapa" páva, meddig megy el páváskodásban még?
Azt hittem átértékelte a sok éve tartó sunyiskodást, kavarást, árulást... Úgy látszik, NEM!
s_nyugi
#3 | anzsi a macska hala - 2013. április 28. 22:25:01
A Páva csak egy paprika jános. A nagycsaba, csizy girán a fõ gengszterek.
Janó beíratom õket hozzád egy túlélõ táborba. Az sem baj ha nem sikerül nekik.
Egyébként meg vagyok róla gyõzõdve, hogy ez a kis akciósorozat le volt zsírozva a suez-zel, és a 3 milliárdból visszaosztanak bizonyos kasszákba. Jól jön ez így válaszások táján...

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.