Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Egymilliárd márkáért vette meg Romániától a németeket az NSZK


Ugyan mibe ker√ľlt m√°r nek√ľnk a zsid√≥-cig√°ny szapor√≠t√°s √©s mibe fog f√°jni a kitelep√≠t√©s√ľk a "t√ļlvil√°gra"?
A N√©met Sz√∂vets√©gi K√∂zt√°rsas√°g (NSZK) t√∂bb mint egymilli√°rd m√°rk√°t fizetett 1968 √©s 1989 k√∂z√∂tt a Ceausescu vezette kommunista Rom√°ni√°nak az√©rt, hogy j√≥v√°hagyja az erd√©lyi sz√°szok √©s a b√°ns√°gi sv√°bok kiteleped√©s√©t – √≠rta h√©tv√©gi sz√°m√°ban a Jurnalul National c√≠m√Ľ rom√°n lap a n√©met k√∂zszolg√°lati r√°di√≥ riportj√°t ismertetve.


A m√°sodik vil√°gh√°bor√ļ ut√°n m√©g 400 ezer n√©met √©lt Rom√°ni√°ban, akiket a kommunista rendszer Hitler sz√∂vets√©geseinek tekintett, kifosztott √©s elnyomott. Ceausescu idej√©n 225 ezer rom√°niai n√©met v√°ndorolt ki az NSZK-ba, akiknek a szabads√°g√°√©rt a n√©met √°llam fejp√©nzt fizetett – eml√©keztettek a n√©met r√°di√≥√°llom√°s √∂ssze√°ll√≠t√°s√°ban. Csaknem 210 ezer rom√°niai n√©met kiteleped√©si enged√©ly√©nek megszerz√©se G√ľnther H√ľsch √ľgyv√©d √©rdeme, aki szem√©lyesen alkudozott √©rt√ľk a rom√°n titkosszolg√°lattal, a Securitat√©val – der√ľlt ki a riportb√≥l.
Hirdetés

Az √ľgyv√©d r√©szleteket is k√∂z√∂lt a titkos m√Ľvelet tarif√°ir√≥l. Az NSZK eleinte 1800 m√°rk√°t fizetett minden h√°ziasszony√©rt, kiskor√ļ√©rt, k√©pes√≠t√©s n√©lk√ľli szem√©ly√©rt, 5500-at minden egyetemist√°√©rt √©s csaknem 11 ezer m√°rk√°t minden fels√Ķfok√ļ v√©gzetts√©g√Ľ kiv√°ndorl√≥√©rt. 1970 ut√°n k√©pes√≠t√©st√Ķl f√ľggetlen√ľl mindenki√©rt 8000 m√°rk√°t fizetettek. Ehhez m√©g hozz√°ad√≥dtak a Ceausescunak k√ľld√∂tt aj√°nd√©kok.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Kameleon - 2013. Šprilis 28. 20:10:05
#2 | Kore - 2013. Šprilis 28. 20:24:37
Ifjabb koromt√≥l meg√©reztem, hogy egyszer ezt a t√≠pus√ļ "ember-kereskedelmet" r√©szleteiben is meg fogom tudni, ill. ismerni!
#3 | atya - 2013. Šprilis 29. 19:38:34
jajh, akkor az√©rt sz√≠v√≥dtak fel Ceausescu idej√©ben Erd√©lyb√Ķl a zsid√≥k! Helytart√≥kat persze mindenhol hagytak, √©s k√ľldt√©k izraelb√Ķl a nagy adom√°nyoknak, √©lelmiszercsomagokat, ruh√°kat nekik havonta, hogy ne szenvedjenek k√°rt. Ezen helytart√≥k r√©v√©n, azt√°n √ļjra vissza tudtak sziv√°rogni, felv√°s√°rolva az eln√©ptelenedett falvakat, k√∂rnyez√Ķ f√∂ldeket. Felv√°s√°rolt√°k a f√ľrd√Ķhelyeket ritul√°is f√ľrd√Ķz√©shez, az erd√©lyi aranyb√°nya tulajdonosa izrael lett, az erd√Ķket zsid√≥ keresked√Ķk a rom√°ncig√°nyokkal kiv√°gatt√°k, eladt√°k. Bag√≥√©ert, aj√°nd√°kba adtak mindent kicig√°nykodt√°k a cig√°ny zsid√≥ rom√°n vezet√©sn√©l, ami olyan korrupt, hogy a vil√°gon m√°shol ilyen nincs.

A rom√°nok ek√∂zben a magyar v√°rosokat, m√Ľeml√©keket lelakt√°k, az utc√°ra sz@rnak stb.
#4 | Kore - 2013. Šprilis 29. 20:42:03
Köszi, Atya, a felvilágosítást!
Akkoriban, huszon-harmincad évesen ezt erkölcstelen és kapzsi diktátori, állami játszmának gondoltam.
Ezek szerint nagyot tévedtem?
s_:el

Egy√©bk√©nt a 80-as √©vekben l√°thattam a cs√≠kszeredai kis j√©gkorongoz√≥k vend√©gcsapat√°t a munkahelyemen, √©s a helyi √ĀBC-ben f√∂ldbe gy√∂kerezett l√°bbal √°mulni √Ķket az akkori magyarorsz√°gi b√Ķs√©g l√°tt√°n.
M√°r az els√Ķ napon megvett√©k a haza sz√°nt t√Ķkeh√ļst, √©dess√©geket. S√≠rhatn√©kom volt, h√°rom hasonl√≥ kor√ļ kisgyermek anyjak√©nt.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.