Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Már készülnek a 'totális háborúra'?


"Totális háborúba" keveredhet Nagy-Britannia, ha katonailag beavatkozik Szíriában - közölte vasárnapi sajtóértesülések szerint a brit vezérkari fõnök.

Sir David Richards tábornok a The Sunday Times címû vezetõ konzervatív vasárnapi brit lap katonai forrásai szerint annak a véleményének adott hangot a brit hadvezetés tagjai elõtt, hogy ha a vegyi fegyverek gyanított szíriai bevetésére a nemzetközi közösség katonai válaszlépéseket tesz, a beavatkozásnak "hatalmas mértékûnek" kellene lennie ahhoz, hogy sikerrel járhasson.
Infinety network
Richards idézett szavai szerint még egy humanitárius védett övezet létrehozása is nagyszabású katonai mûveletet igényelne a szíriai rezsim együttmûködése nélkül.

A lap szerint magas beosztású brit külügyminisztériumi illetékesek is attól tartanak, hogy a védõzónák létrehozása nyomán Nagy-Britannia teljes körû hadmûveletbe keveredhet bele Szíriában, mivel számolni kell azzal, hogy ezeket az övezeteket a szír kormányerõk megtámadják.

A The Sunday Times forrásai szerint Richards azt is kijelentette, hogy a szíriai légvédelem miatt nem lenne elégséges egy repüléstilalmi övezet létrehozására korlátozódó mûvelet.

A lap által idézett más katonai szakértõk szintén arra hívták fel a figyelmet, hogy a szír légtérben járõrözõ nyugati harci repülõgépek még akkor is veszélyben lennének, ha a repüléstilalmi övezet kialakításának elsõ lépéseként légitámadásokat hajtanának végre a szíriai légvédelmi állások ellen. A kormányerõknek ugyanis a feltételezések szerint 300 mozgatható és 600 rögzített légvédelmi rakétarendszerük van - írta a The Sunday Times.

A lap értesülései szerint a kidolgozott vésztervek között szerepel egy amerikai vezetéssel indítandó mûvelet, amelynek célja repüléstilalmi zónák kialakítása a szíriai légtérben; a mûveletben részes brit harci gépek valószínûleg ciprusi támaszpontokról szállnának fel.

Brit katonai szakértõk a The Sunday Timesnak azt mondták, hogy egyes mobil rakétaütegek valószínûleg túlélnék a légitámadásokat és bevethetõ állapotban maradnának.
Link

Hozzászólások


#1 | kaponya jozsef - 2013. április 29. 12:16:57
hat igen a cionistaknak meg amerikanak ti vagytok a jobb kezûk. pedig mig 7 évet voltam angliaban nem igen dijazták az amerikai partnerseget. a sajat fûlemmel hallotam hogy nem szeretik amerikát
#2 | kukackac - 2013. április 29. 13:21:47
mixednews.ru/wp-content/uploads/2013/04/unclesam630.jpg

Amerikának szüksége van egy új háború vagy kapitalizmus meghal

http://translate...._edYtwC3nw
#3 | Perje - 2013. május 02. 13:36:08
Mi peddig éppen most nyitunk Közel-Keletre. Eddig valahogy megvoltunk enélkül. Még közvetlen repülõjárat is lesz:
http://www.mfor.h...tusok.html

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.