Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Luxusterepjárók és talpnyalás: folyamatosak a kilépések a nacionalistáknál


Az ottani jĂłbik. Sorozatban lĂ©pnek ki a tagok az ukrán nacionalista Szabadság párt szervezeteibõl – adta hĂ­rĂĽl vasárnap az ukrán internetes mĂ©dia.
A nyugat-ukrajnai zsitomiri szervezetbõl egyszerre 12-en távoztak. Közleményükben kijelentették, hogy a párt önkormányzati képviselõi két és fél év alatt semmilyen, a város számára hasznos javaslatot nem terjesztettek elõ.

Mint Ă­rják, a pártszervezetben általánossá váltak „az állandĂł intrikák Ă©s a kulisszák mögötti politikai játĂ©kok”, amelyek egyesek meggazdagodását szolgálják. A tisztsĂ©geket „családi klánok” osztják el saját tagjaik között. JellemzõvĂ© vált a „talpnyalás” Ă©s a gyakori kompromisszum a „nĂ©pellenes” kormánypárti kĂ©pviselõkkel. A kilĂ©põ tagok szerint „nincs szĂ©gyenteljesebb, mint a belsõ harc a cselekvĂ©sre kĂ©sz Ă©s becsĂĽletes nacionalisták ellen”, ami „a kĂĽlsõ ellensĂ©g” malmára hajtja a vizet, ezĂ©rt nem látják Ă©rtelmĂ©t annak, hogy továbbra is a párt tagjai maradjanak.
Hirdetés

Nazar Horuk, a szintĂ©n Nyugat-Ukrajnában lĂ©võ Csernyivci megye tanácsának Szabadság párti frakciĂłvezetõje kĂ©t napja jelentette be, hogy kilĂ©p a pártbĂłl, mert „semmi keresnivalĂłja olyanok között”, akik luxusterepjárĂłkkal Ă©s charter járatokon utaznak.
Link

Hozzászólások


#1 | eleven68 - 2013. április 29. 09:59:19
...nagyon ismerõs a probléma ...

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.