Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Eltörték az orrát a Raoul Wallenberg Egyesület elnökének


Ormány-tördelés a zsidaj világricsaj elõestéjén, miközben a Lóri-féle anticionnak álcázott jóbikos sorakozót betiltják? Kicsit sem átlátszó. Bántalmazták a Raoul Wallenberg Egyesület elnökét egy vasárnapi budapesti focimeccsen; Orosz Ferencet többen szidalmazták, majd egyikük eltörte az orrát. Az esetrõl hétfõn az érintett számolt be az MTI-nek, egy a gyûlöletbeszéd témájában rendezett konferencián.

Elmondta, vasárnap délután a Puskás Ferenc Stadionban az FTC-Videoton meccsen szurkolt családjával, ahol többen Mussolinit éltetõ szólamokat, illetve a "sieg heil"-t kiabáltak. Orosz Ferenc egy idõ után rájuk szólt, hogy hagyják abba, ám ekkor megfenyegették és "zsidó kommunistának" nevezték. A meccs végén távozóban két férfi az útjába állt, majd egyikük azt mondta, "csak azért is sieg heil", majd másikuk megütötte.

Orosz Ferencnek az ütéstõl eltört az orra, a mentõk nyolc napon túli sérülésekkel szállították kórházba, tudomása szerint a rendõrség hivatalból feljelentést tett az ügyben.

Orosz Ferenc hétfõn délelõtt saját felelõsségére elhagyta a kórházat, hogy részt vegyen és délután elõadást tartson a gyûlöletbeszéd témájában, az ombudsmani hivatalban rendezett konferencián. Az MTI-nek azt mondta, úgy gondolja, hogy az õt ért atrocitás gyûlölet-bûncselekménynek számít. Szerinte a szervezõknek vagy a rendõröknek a náci szólamokat skandálókat ki kellett volna emelniük a tömegbõl.
Link

Hozzászólások


#1 | Liliohm - 2013. április 29. 20:42:21
Már nem csak provokálnak, az "öncsonkítástól" sem riadnak vissza a cél érdekében. Nem lennék meglepõdve, ha egyszer majd kiderülne, hogy az egész támadás megrendezett kamu volt. s_francba
#2 | atya - 2013. április 29. 21:43:07
Hû... az elõzõ írásomat azért kellett töröljem, mert belekontárkodtak. Elég bosszantó, hogy az embert kitiltják, aztán meg az a barátod, akit szintén kitiltottak, de valahogy regelt, az meg átírja a hsz-em... a kreml honlapján fogok ezután írogatni, az egyszerûbb
#3 | Kurszan - 2013. április 29. 21:51:13
Eltörték az orrát???? Akkor ez plasztikai verés volt....:D
#4 | Perje - 2013. április 29. 22:39:49
Nem volt szándékos az orrtörés, csak ki akarták azt egyenesíteni.
Megnézném azt a röntgenleletet szívesen. Az orrtörés igen fájdalmas, azzal nem szivesen jár kohnferenciára beszélgetni az ember. Még akkor sem, ha az már elõre le volt fixálva.
Ment volna elõtte inkább a Kõbánya moziba!
Már hozza is az esetet az izraeli sajtó azzal, hogy rászistá szurkolók támadtak a világkongresszus elõtt az embermentõ szerv vezetõjére. Ettõl egybõl provokáció-gyanús a történet.
http://www.jpost....ess-311463
#5 | 9323 - 2013. április 30. 04:35:34
Ki az a hülye, aki egy fradi szurkolóra rászól, hogy hagyja abba azt, amit éppen a meccsen kiabál?
#6 | Bulcsu - 2013. április 30. 10:56:52
"Kicsit gyanĂşs az "Orosz-ĂĽgy"

Orosz Ferenc, a Raoul Wallenberg Egyesület elnöke kb. 55-60 éves lehet. Nem tavaly óta FTC-drukker, ugyebár...

A kérdések:

- Eddig miért nem adott hangot õ vagy az egyesülete a magyar pályákon tapasztalható antiszemita hangulatnak?

- Az eddigi több évtized alatt, hogyhogy nem érte egy támadás sem zsidósága miatt, sem az FTC-pályán, sem máshol futballközegben?

- Ha érte, miért nem "csinált belõle ügyet"?

- Eddig járt-e FTC-meccsre, és ha igen milyen gyakorisággal?

- Hol történt az eset pontosan?

- Az MTI-hírbõl ez miért maradt ki?

- Vannak-e, lehetnek-e szemtanĂşk Orosz Ferenc szerint?

- Orosz Ferenc szerint a megtámadása között és aközött van-e összefüggés, hogy május 4-én Zsidó Világkongresszust rendeznek Budapesten?

- Azokban az ügyekben, ahol szurkolókat vernek rendõrök/szekusok, és amelyek nem csupán orrtöréssel végzõdnek, miért nem szólalt meg a belügyminiszter?

- Négy-öt éve, az egyik FTC-Újpest bajnoki mérkõzés elõtt az egyik szeme világát a "szakszerû" rendõri intézkedés miatt elvesztõ Újpest-szurkoló ügyében milyen eredménnyel ért véget a nyomozás?
Forrás:
Ultras Liberi"
#7 | Perje - 2013. április 30. 11:06:42
Azért ment focimeccsre, mert elõre borítékolni tudta, hogy ha provokál, megverik. Biztosra akart menni. A lepkegyüjtõk között ne érte volna semimi inzultus. Tudnak ezek siratófal nélkül is rinyálni. Én az helyében szégyellném magam az eset miatt.
Egyébként lézerjani elszólta magát:
http://hunhir.inf...p;id=64291

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.