Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Terrorellenes együttmûködést indít az USA és Oroszország


Barack Obama amerikai és Vlagyimir Putyin orosz elnök hétfõn telefonon megállapodott, hogy intenzívebbé teszik az országaik közötti együttmûködést a terrorelhárítás területén és Szíria ügyében.

Orosz részrõl hangsúlyozták: a kétoldalú terrorelhárítási együttmûködés elmélyítése különösen a bostoni robbantásos merénylet nyomán vált indokolttá. A Kreml tájékoztatása szerint a telefonbeszélgetést az amerikai elnök kezdeményezte.

A Fehér Ház közleményben adta hírül, hogy Barack Obama kifejezte együttérzését a Moszkva melletti múlt heti kórháztûz miatt, amelynek több tucatnyi halálos áldozata volt, és ismételten hangsúlyozta nagyrabecsülését azért a szoros együttmûködésért, amelyet Oroszország biztosított a bostoni maratonon elkövetett támadást követõen.

Mindkét elnök hangsúlyozta a 2014-ben Szocsiban megrendezendõ téli olimpiai játékok biztonságának a fontosságát. Miközben áttekintették a szíriai helyzetet, Obama aggályait hangoztatta a szíriai vegyi fegyverekkel kapcsolatban.

A felek megállapodtak arról, hogy szoros konzultációs kapcsolatban maradnak Szíriával összefüggésben és az arab országgal kapcsolatos tárgyalások folytatására utasították John Kerry amerikai, illetve Szergej Lavrov külügyminisztert. Mindkét elnök várakozással tekint a G8-országok tanácskozása alkalmából megtartandó személyes találkozás, valamint a szeptemberi kétoldalú csúcstalálkozó elé. Jurij Usakov, az orosz elnök külpolitikai tanácsadója közölte, hogy a második találkozóra a G20-csoport szentpétervári tanácskozása elõtt kerül sor.
Link

Hozzászólások


#1 | Perje - 2013. május 04. 23:03:12
Alakul az " eredmény": bostoni csecsen tenoristák, kazah barátokkal. Most pedig ez a Kirgízia felett leesett amerikai üzemanyagtöltõ repülõgép, amelyik körülménye gyanús lett hirtelen. Vajon mit követnek el majd az üzbégek és a tadzsikok hamarosan?
http://ria.ru/inc...10419.html

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.