Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

M√°r h√≥napok √≥ta nyomoznak az AH-n√°l Portik-√ľgyben


M√°r nyomoznak: Hamarosan borul a bili az √©v legs√ļlyosabb √ľgy√©ben?
Hivatalos szem√©ly √°ltal elk√∂vetett b√Ľnp√°rtol√°s miatt febru√°r √≥ta nyomoz a K√∂zponti Nyomoz√≥ F√Ķ√ľgy√©szs√©g Portik Tam√°s √©s Laborc S√°ndor tal√°lkoz√≥inak √ľgy√©ben – √≠rja keddi sz√°m√°ban a Magyar Nemzet √©s a N√©pszabads√°g.

Fazekas G√©za √ľgy√©szs√©gi sz√≥viv√Ķ mindk√©t lapot arr√≥l t√°j√©koztatta, hogy az Alkotm√°nyv√©delmi Hivatalt√≥l (AH) √©rkezett bejelent√©s nyom√°n rendeltek el nyomoz√°st, amelyet a Nemzetbiztons√°gi Hivatal volt f√Ķigazgat√≥ja √©s egy mag√°nszem√©ly k√©t egyeztet√©se alapj√°n folytatnak.

Am√≠g az AH nem oldotta fel a tal√°lkoz√≥k leirat√°nak titkoss√°g√°t, a nyomoz√°s eg√©sze is titkos volt. Az √ľgynek egyel√Ķre nincs gyan√ļs√≠tottja, a meghosszabb√≠tott idej√Ľ vizsg√°lat j√ļnius 7-ig tart – der√ľl ki a cikkekb√Ķl.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2013. Šprilis 30. 09:20:39
Egy levelez√©semb√Ķl r√©szlet!

"bassz√°tok meg a k. any√°tokat, nem engem kellett volna idehozni, hanem a ...
http://www.youtub...9nab7oNjao

3 perc 42: basszátok meg a k. anyátokat, nem engem kellett volna idehozni, hanem a Pintér Sanyit, az Orbán Viktor meg a Kövér Lacit: mondta Papa a kommandósoknak.

Vajon vajon mi√©rt mondta ezt a tisztess√©ges rendõr,akit k√©sõbb felmentettek a v√°dak al√≥l, √©s aki ki akart volna t√°lalni az olajszõk√≠t√©si dolgokr√≥l m√°snap az olajbizotts√°g elõtt Pallag L√°szl√≥√©knak, de nem tehette, mert m√©g vas√°rnap 6 h√≥napra lecsukt√°k √ĀRTATLANUL, hogy h√©tfõn ne tudjon kipakkolni, ki hogy s mint profit√°√©t az olajszõk√≠t√©si p√©nzekbõl? "Papa" szerint mi√©rt Pint√©r S√°ndort, √©s Orb√°n Viktort, meg K√∂v√©r L√°szl√≥t kellett volna lecsukni? NO √öGY M√ČGIS?

Imre, van egy k√©rd√©sem. Te ezzel a t√°m√°val foglalkozt√°l, gondolom, rend√Ķrpszichologus korodban.

Sok esetr√Ķl hallunk, hogy valaki meghalta mag√°t,mert sokat besz√©lt.

Ugyanakkor sokan vannak az interneten akik szintén sokat beszélnek, és eddig nem halták meg magukat.

Lehetségs, hogy ezek közt van provokátor is, akinek szabad beszélni illetve provokálni?

Hogy lehet ezt meg√°llapitani?
....


,,,j√≥ a felvet√©s. √Čn az √ērezredn√©l ki voltam "k√≠m√©lve" az ilyen √ľgyekb√Ķl. Nekem a "kr√©m" egy√©b sara jutott, de err√Ķl √∂l√©g r√©szletesen √≠rtam a nemrekl√°mozott k√∂nyveimben, amiben az Olajos akt√°k c√≠mmel is szerepel egy, zaftos t√∂rt√©netekkel.

Tudsz r√≥la, hogy kb. 3-6 ezer szm√©ly volt elt√ľntetve (diszn√≥kkal megetetve, vagy el√°sva, d√∂gkutazva) a b√≥csai-kisk√Ķr√∂si-soltvadkerti r√©gi√≥ban...

Csak rend√Ķr akir√Ķl tudunk, 9 halt meg fura k√∂r√ľlm√©nyek k√∂zt, √∂ngyilkoss√°gnak √°lc√°zva... az, hogy

Mit lehet még itt provokálni? Kiket?

S√°ndor, a helyzet az, hogy akinek volt olyan szerencs√©je, hogy ar√°nylag gyorsan a "m√©di√°ban" k√∂zismert lett, m√°r nem volt c√©lszer√Ľ legyilkolni. Ha engem k√©rdezel, akkor tal√°n √©n is ez√©rt nem ker√ľltem m√©g egy Kamaz al√° ker√©kp√°roz√°s k√∂zben.

Azt nem √©rtitek, hogy min√©l t√∂bb "titkot", ami csak van, n√©vvel, c√≠mmel ki kell pakolni a netre, elmondani, amit csak lehet, teljesen f√ľggetlene√ľl att√≥l, hogy melyik √©rdekcsoportot √©rinti "negat√≠van". Nincs t√∂bb titok oszt j√≥ napot! Ez az √©n strat√©gi√°m - egyebek k√∂z√∂tt.

Mondok egy p√©ld√°t. A Magyarok Sz√∂vets√©g√©ben a Vukics sokat "k√©rkedett", hogy rengeteg inf√≥ja van innen-onnan a csapattagokt√≥l K√≥s√°r√≥l √©s az eg√©sz "politikai elitr√Ķl" (zsid√≥k), de v√©g√ľl semmit (√©rtsd sz√≥ szerint SEMMIT nem teregetett ki, cser√©be m√©g mindig tan√≠t s√Ķt, t√°n m√°r ezredes...

Nem gondolod, hogy Patrubanyi, vagy a j√≥bik nem tud sz√°zszor t√∂bbet, mint √©n, mert befutnak hozz√°juk aaz inf√≥k a megkeres√©sek, de polkorrekt√ľl csak azt merik megbirizg√°lni, amit a bigbrader (mossad) enged√©lyez, hisz pont lefedni vannak ott ezt a ter√ľletet √©s mi, n√©h√°ny ilyen "szakad√°r" nem kicsit aggatunk, viszont m√°r el√©g "h√≠rn√©vre" tett√ľnk szert ahhoz, hogy csak √ļgy pof√°n lehessen verni...√©s a t√∂bbi √©s a t√∂bbi.

Az a "ti" bajotok, hogy még provokálni sem lehet, mert ha lehetne, akkor már mindegyikteknek saját "blogja" lenne, ahol mindent kiír magából, amit csak hallott, tudott, látott...

Na, tal√°n egyszer...

√Āld√°s!
Imre


....
Köszönöm, jó magyarázat.
#2 | apacuka11 - 2013. Šprilis 30. 10:34:45
Imre ne érje szóköz a link elejét...!
YouTube Videů
#3 | postaimre - 2013. Šprilis 30. 12:43:02
Igen, kit√°rgyaltuk m√°r ezeket r√©gen √©s sokszor, Ir√©nnel √©s n√©lk√ľle is.

Ezerszer be van bizony√≠tva, hogy b√°rhonnan n√©zz√ľk is, ez egy rohadt zsid√≥ maffia, ha korm√°nyon van, ha ellenz√©kben, ha rend√Ķr, ha √ľgy√©sz, ha b√≠r√≥, ha ilyen-olyan holdudvari-bolond √©s k√∂zigazgat√°si szajha..., az embereket meg j√≥l megtan√≠tott√°k rettegni √©s hallgatni...

Az indulatod √©rthet√Ķ, ezt egy bocs√°natk√©r√©ssel nem lehet m√°r r√©gen lerendezni...de olyan t√∂meget √©rtintene a szervezett b√Ľn√∂z√Ķi v√°d, hogy annak teljes kis√∂pr√©se l√©nyeg√©ben az orsz√°g egy negyed√©t √©lb√Ķl √©rinten√©.
#4 | Bulcsu - 2013. Šprilis 30. 12:58:59
Miért pont a parlament nemzetbiztonsági bizottsága? Miért titkosan? Az MSZP meg mondja, hogy áll a dolog elébe! (Persze van elképzelésem, hogy miért!)

Portik-Laborc-√ľgy: T√©nyfelt√°r√≥ bizotts√°g alakul

- 2013. √°prilis 30., kedd
A Fidesz paritásos összetételt javasolt
T√©nymeg√°llap√≠t√≥ albizotts√°got hoz l√©tre a parlament nemzetbiztons√°gi bizotts√°ga, amelynek a Portik-Laborc-√ľgy kivizsg√°l√°sa lesz a feladata, jelentette be az albizotts√°g majdani vezet√Ķje, Mile Lajos. A test√ľlet a j√∂v√Ķ h√©ten kezdi a munk√°t.

A Portik-Laborc tal√°lkoz√≥kat vizsg√°l√≥ t√©nymeg√°llap√≠t√≥ albizotts√°got √°ll√≠t fel az Orsz√°ggy√Ľl√©s Nemzetbiztons√°gi bizotts√°ga - jelentette be a test√ľlet keddi, z√°rt √ľl√©s√©t k√∂vet√Ķen az albizotts√°g j√∂vend√Ķ vezet√Ķje, Mile Lajos.
A parit√°sos alapon m√Ľk√∂d√Ķ albizotts√°g v√°rhat√≥an j√∂v√Ķ h√©ten megkezdi munk√°j√°t, mand√°tuma pedig szeptember 30.-ig tart. A nyolcf√Ķs test√ľletnek a f√ľggetlen eln√∂k mellett h√°rom fideszes, egy kereszt√©nydemokrata, k√©t szocialista √©s egy jobbikos tagja lesz. Az aleln√∂ki posztot a fideszes Csampa Zsolt l√°tja el.
Mile Lajos azt mondta, a vizsg√°latnak arra is ki kell terjedni, hogy milyen esem√©nyek vezettek a tal√°lkoz√≥k l√©trej√∂tt√©hez. Hozz√°tette: a test√ľlet felt√©telezhet√Ķen z√°rt √ľl√©seket tart majd, mert azokon a szakszolg√°latok munkat√°rsait is meg kell majd hallgatni. √ögy l√°tja: egyel√Ķre √∂ssze kell √°ll√≠tani a munkaterv√ľket √©s ahogy haladnak el√Ķre, √ļgy fog kider√ľlni, hogy id√Ķben meddig kell visszany√ļlniuk √©s milyen t√©m√°kkal kell foglalkozniuk.
Kocsis M√°t√© a nemzetbiztons√°gi bizotts√°g fideszes tagja az √ļjs√°g√≠r√≥knak azt hangs√ļlyozta, hogy az √ľl√©sen javaslatot tett a t√©nymeg√°llap√≠t√≥ albizotts√°g fel√°ll√≠t√°s√°ra. Hozz√°tette: az√©rt ind√≠tv√°nyozta Mile Lajos eln√∂ks√©g√©t √©s a test√ľlet parit√°soss√°g√°t, hogy a baloldali p√°rtok ne k√©rd√Ķjelezhess√©k meg az albizotts√°g hiteless√©g√©t. Kijelentette: ez egy olyan √ľgy, amelyikb√Ķl nem szabad p√°rtpolitikai vit√°t rendezni.
A fideszes politikus √ļgy l√°tja: mindenkinek √©rdeke, hogy kider√≠ts√©k, mi √©s mi√©rt t√∂rt√©nt a 2008-as Portik-Laborc tal√°lkoz√≥kon, valamint azt is, hogy a titkosszolg√°latok √©s a politika milyen kapcsolatban √°lltak az alvil√°ggal. Hozz√°tette: az albizotts√°g az√©rt j√∂n l√©tre, hogy vil√°gos v√°laszokat kapjanak a felmer√ľlt k√©rd√©sekre √©s kider√ľlj√∂n, hogy 2008-ban val√≥ban politikai megrendel√©sre tal√°lkozott-e a titkosszolg√°lat a szervezett alvil√°ggal, illetve hogy az ut√≥bbi juttatott-e p√©nzeket baloldali p√°rtoknak √©s politikusoknak.
Kitért arra is, hogy javasolni fogja, vizsgálják ki a titkosszolgálatok és az Energol Rt. kapcsolatát is.
Moln√°r Zsolt, a nemzetbiztons√°gi bizotts√°g szocialista eln√∂ke az √ļjs√°g√≠r√≥k el√Ķtt kijelentette: az MSZP-nek semmif√©le takargatnival√≥ja nincsen, a p√°rt abban √©rdekelt, hogy a nyilv√°noss√°g mindent megtudjon, ez√©rt √Ķk is megszavazt√°k az albizotts√°g l√©trehoz√°s√°t.
Az Alkotm√°nyv√©delmi Hivatal az el√Ķz√Ķ h√©ten oldotta fel a Portik Tam√°s, az 1990-es √©vek olajsz√Ķk√≠t√©si √ľgyleteir√Ķl ismert Energol Rt. egykori igazgat√≥ja √©s Laborc S√°ndor kor√°bbi titkosszolg√°lati vezet√Ķ k√∂z√∂tti k√©t megbesz√©l√©sr√Ķl k√©sz√ľlt hangfelv√©tel titkoss√°g√°t. Az anonimiz√°lt leiratokat feltett√©k az Orsz√°ggy√Ľl√©s nemzetbiztons√°gi bizotts√°ga honlapj√°ra. A dokumentumok szerint 2008-ban k√©t alkalommal tal√°lkozott egym√°ssal Portik Tam√°s √©s Laborc S√°ndor, k√©t m√°sik ember t√°rsas√°g√°ban. A megbesz√©l√©seken k√©sz√ľlt hangfelv√©telek szerint Laborc a Portikt√≥l sz√°rmaz√≥, k√∂z√©leti szerepl√Ķkre terhel√Ķ inform√°ci√≥kat a nyilv√°noss√°g el√Ķtt akarta felhaszn√°lni. A hangfelv√©telek leirataib√≥l kider√ľl, Portik f√©lt att√≥l, hogy 2010-ben a baloldal elveszti a v√°laszt√°sokat, √©s mindent megtett volna, amit k√©rnek t√Ķle.

http://www.magyar...sag-alakul
#5 | tour - 2013. Šprilis 30. 13:28:22
Billencs elkezdte bor√≠tani a csokit. Portik-Laborc √ľgy az√©rt is kell, mert a sz√°lakat innen fogj√°k levezetni a zsideszes maffia band√°hoz is, a leleplezett trafik mutyi is ezt mondatja. Portiknak az olajsz√Ķk√≠t√©si √ľgyleteit felemlegetik, ennek a folytonoss√°ga, hogy √ļjra megkavarj√°k majd kibor√≠ts√°k az olajos bilit. M√°rcius 15.-i balh√© √©s azut√°n Pint√©r Sanya ellenes politika is erre lesz j√≥, el√Ķkaparj√°k majd a 98-2002 k√∂z√∂tti dolgokat is, kitud√≥dik, hogy √Ķ is √©s mindenki nyakig benne van. De h√°t majd mondhatja a Sanya, hogy nem √Ķ volt, egy m√°sik Sanya volt az csak √Ķt m√°r kiny√≠rt√°k...

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.