Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Izraeli ki√°ll√≠t√°s a M√Ľcsarnokban


"Mozgásterek"? Izrael Judapesten? Kicsit sok már ez a "jóból" és kevés a gój-óból.
2013. m√°rcius 14-√©n √ľnnep√©lyes keretek k√∂zt Izrael √Āllam magyarorsz√°gi nagyk√∂vet√©nek, Ilan Mornak a r√©szv√©tel√©vel √©s Palya Bea k√∂zrem√Ľk√∂d√©s√©vel nyitott√°k meg Sigalit Landau ki√°ll√≠t√°s√°t a budapesti M√Ľcsarnokban. A t√°rlat a Mozg√°sterek c√≠met viseli √©s az expressz√≠v, provokat√≠v munk√°ir√≥l elh√≠res√ľlt izraeli m√Ľv√©szn√Ķ leg√ļjabb vide√≥install√°ci√≥it mutatja be.

Sigalit Landau 1969-ben sz√ľletett Jeruzs√°lemben, jelenleg Tel-Avivban √©l, sz√°mos nemzetk√∂zi elismer√©st tudhat mag√°√©nak, orsz√°g√°t k√©t alkalommal is k√©pviselte a Velencei Bienn√°l√©n. Vide√≥iban, szobraiban, k√ľl√∂nb√∂z√Ķ technik√°kkal k√©sz√ľlt install√°ci√≥iban tradicion√°lis szimb√≥lumokat haszn√°l, amelyek az emberi l√©tez√©s paradox mivolt√°t k√∂zvet√≠tik. Landau munk√°inak visszat√©r√Ķ eleme a k√∂r √©s a k√∂rforg√°s. A Mozg√°sterek az izraeli m√Ľv√©szn√Ķ els√Ķ √∂n√°ll√≥ magyarorsz√°gi ki√°ll√≠t√°sa, amelyen mind a leg√ļjabb, mind a r√©gebbi vide√≥install√°ci√≥i is l√°that√≥ak Landaunak.

A t√°rlat j√ļnius 2-ig tekinthet√Ķ meg a budapesti M√Ľcsarnokban. A ki√°ll√≠t√°ssal kapcsolat r√©szletes inform√°ci√≥k itt olvashat√≥ak.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2013. Šprilis 30. 10:30:42
Ezer t√ļl√©l√Ķ a washingtoni holokauszt-m√ļzeum √ľnneps√©g√©n

Az Egyes√ľlt √Āllamok Holokauszt Eml√©km√ļzeuma megnyit√°s√°nak 20. √©vfordul√≥ja alkalm√°b√≥l rendezett √ľnneps√©gen mintegy ezren vettek r√©szt.

A v√©szkorszak t√ļl√©l√Ķi √©s a II. vil√°gh√°bor√ļ veter√°njai k√∂z√ľl mintegy ezren vettek r√©szt h√©tf√Ķn Washingtonban Bill Clinton volt amerikai eln√∂k √©s Elie Wiesel Nobel-b√©ked√≠jas √≠r√≥ t√°rsas√°g√°ban azon az √ľnneps√©gen, amelyet az Egyes√ľlt √Āllamok Holokauszt Eml√©km√ļzeuma megnyit√°s√°nak 20. √©vfordul√≥ja alkalm√°b√≥l rendeztek. Bill Clinton hangs√ļlyozta, hogy az amerikai f√Ķv√°rosban sz√°mos eml√©km√Ľ √©s nevezetess√©g k√≠n√°l valami k√ľl√∂nlegess√©get a l√°togat√≥knak, de, mint mondta, a "holokauszt-eml√©km√ļzeum a lelkiismeret√ľnk lesz". R√°mutatott, hogy a m√ļzeum megnyit√°sa √≥ta a vil√°gon sz√°mos tudom√°nyos felfedez√©s sz√ľletett, amelyek egyike, az emberi genom felt√©rk√©pez√©se kapcs√°n r√°vil√°g√≠tott: genetikai szempontb√≥l minden ember 99,5 sz√°zal√©kban egyforma.

http://www.hirado...segen.aspx
#2 | Perje - 2013. Šprilis 30. 11:49:58
Nekik egyre t√°gabb mozg√°sterek, nek√ľnk egyre sz√Ľk√ľl√Ķ. Egyre m√°sra tilitj√°k be a rendezv√©nyeket, holott a gengszterv√°lt√°skor azt ig√©rt√©k, hogy nem fognak betiltani felvonul√°sokat, t√ľntet√©seket, csak el√Ķre be kell jelenteni.
#3 | tour - 2013. Šprilis 30. 12:17:39
vasingt√≥ni holokaktusz √ľltet√©shez: kezdik felhozni az emberi genomot, csak nem √ļgy ahogy √Ķk mondj√°k, kezd√©snek nem rossz, anya biol√≥gia tan√°r, majd csepegtetem neki az inf√≥t, tal√°n bel√°tja v. paradox helyzetbe ker√ľl, hogy ezek m√°sok, de mocskosul!
#4 | enid - 2013. Šprilis 30. 14:33:56
Gyerekek! Tiltott igazsagok cimu konyv a letoltesek menupontban!

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.