Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Jumbo Jettel jönnek Budapestre az izraeliek


A Boeing 747-400-as típusával teljesíti keddi Budapest-Tel Aviv járatát nyolc héten keresztül az izraeli El Al légitársaság, az elsõ Jumbo Jet délelõtt landolt a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülõtéren.

Váradi János, az El Al magyarországi igazgatója azt mondta, a négyszáz férõhelyes gép kedden közel teltházzal közlekedett, a töltöttségi adat közel száz százalék. A járatokkal általában izraeli turistacsoportok érkeznek Magyarországra, de magyar turisták és üzleti utazók is igénybe veszik. A nagyobb gép beállítását a Magyarország és Izrael közötti turizmus fellendülése indokolja, tette hozzá.


Ilian Mor, Izrael magyarországi nagykövete a gép landolást követõen a repülõtéren elmondta, a járaton izraeli turisták utaznak, õk egyhetes szabadságukat töltik Budapesten. Jelenleg Izraelbõl több turista érkezik Magyarországra, mint ahány innen megy oda, de a cél az, hogy ezt megfordítsák. A nagykövet szeretné, ha minél több magyar turista érkezzen Izraelbe, mert az ország vonzó célpont, modern, virágzó társadalommal. A két ország közötti kapcsolatokat erõsíteni kell, mert rendkívüli kapcsolata van Magyarországnak Izraellel az itt élõ zsidó diaszpóra miatt is - mondta.

Az El Al hetente nyolc járatot üzemeltet a Liszt Ferenc-repülõtér és Ben Gurion között, ezek közül hetente egy lesz, amelyet a 747-es Boeinggel szolgálnak ki. Jelenleg ez az egyetlen utasszállító légitársaság, amely menetrend szerûen közlekedtet Jumbo Jetet Budapestre.
Link

Hozzászólások


#11 | patak - 2013. május 01. 17:48:25
Ezt nem hiszem el!!!!! Ez a telepátia!
:))

Most akarok ehhez a cikkhez írni, hogy egy barátom volt a tankoros, aki ferihegyen megtankolta a két jumbo jetet, amivel az izraeli katonkák érkeztek, és még vita is volt, hogy kinek a kerozinjával tankolják meg a gépeket a GPvel vagy akkori MALÉV kerozinnal.

Ebben a pillanatban írt ez a barátom smst, "Mi jót csinálsz?" Megjegyzem hónapok óta nem találkoztunk és nem üzent. De most, hogy rá gondoltam és ezt elkezdtem írni vele kapcsolatban, abban a pillanatban küldött smst, hihetetlen...
#12 | patak - 2013. május 01. 18:05:08
Ez a jumbojetes történet ezen honlapon szintén közölve lett, és nem egyszer.
Minden ferihegyen dolgozó tudott róla, az érkezõ izareli katonkát szám nélküli kommandós ruhába öltöztették még a reptéren.
#13 | istok bela - 2013. május 02. 12:47:34
Na a heti egy járat azt jelenti, hogy napi nyolc. Ma hajnalban 3:40 körül szált el alacsonyan Pesten az árpád-híd közelében egy nagy gép. Dolgoztam Ferihegyen és nem a szokványos méretû repülõ volt. :o
Lehet nappal csak egy gépet látnak az emberek de, hogy éjszaka mennyi közlekedik az itt a lényeg. s_ezt

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.