Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:



RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó



Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Bostoni robbantás - 100 ezer dollárnyi segélyt kapott a Carnajev család Massachusettsben


Több mint 100 ezer dollár (csaknem 27 millió forint) értékû állami segélyt és támogatást kapott az elmúlt tíz év során a Carnajev család, beleértve a bostoni robbantások feltételezett elkövetõit és a szüleiket - közölte internetes kiadásában a The Boston Herald címû napilap kedden.
A Carnajev rokonságnak Massachusetts államban 2002 és 2012 között kiutalt juttatások skálája a készpénztõl az élelmiszer-utalványokon át a szociális lakásig terjedt.
Az állam törvényhozásának pénzügyi ellenõrzési és felügyeleti bizottsága hétfõn kezdte meg az erre vonatkozó, mintegy 500 oldalnyi dokumentáció áttanulmányozását. A testület azt is ki akarja deríteni, vajon a család értesítette-e a helyi szociális ellátási hatóságot, hogy a bostoni támadás kitervelõje, Tamerlan Carnajev hosszabb idõt töltött Oroszországban.
Barack Obama elnök kedden bejelentette: 90 napig tartó vizsgálat indult annak megállapítására, hogy rendben folyt-e a biztonsági szervek közötti információcsere és hogy volt-e olyan fontos értesülés, amelyet ha nem hagynak figyelmen kívül, akkor meg lehetett volna akadályozni a bostoni terrortámadást. Obama mindemellett védelmébe vette a Szövetségi Nyomozó Irodának (FBI) és a belbiztonsági minisztériumnak a robbantások feltárásában elvégzett munkáját.
A nyomozásban az amerikai és az orosz hatóságok együttmûködnek. John Kerry amerikai külügyminiszter a jövõ héten Moszkvába utazik, ahol az orosz partnerével, Szergej Lavrovval folytatandó tárgyalásainak egyik fõ témája - Szíria mellett - a bostoni terrortámadás esetleges oroszországi szálainak felgöngyölítése lesz.
A robbantások életben maradt elkövetõjét, Dzsohar Carnajevet egyébként - kirendelt ügyvédként - az a Judy Clarke fogja védeni, akinek egy sor ismert gyilkost sikerült megmentenie a halálbüntetéstõl. Az ügyvédnõ ügyfelei közé tartozott az amerikai médiában Unabomber néven elhíresült Ted Kaczynski, aki 1978 és 1995 között három embert megölt és 23-at megsebesített a levélbombáival, Susan Smith, aki két gyermekét fojtotta vízbe, Eric Rudolph, aki az atlantai olimpián robbantott bombát és Jared Loughner, aki hat ember meggyilkolása mellett fejbe lõtte Gabrielle Giffords képviselõnõt.
Egybehangzó lapjelentések szerint egyébként Dzsohar Carnajevet az úgynevezett közbiztonsági kivétel értelmében 16 órán át hallgatták úgy ki, hogy nem ismertették vele: jogában áll hallgatni, mert minden, amit mond, felhasználható ellene, és hogy joga van ügyvédhez. Azóta, hogy erre figyelmeztették, a fiatalabbik feltételezett elkövetõ nem válaszol kérdésekre.
A "közbiztonsági kivétel" alkalmazásán néhány jogvédõ kivételével kevesen akadtak fenn, ám a The Los Angeles Times viszont úgy értesült, hogy a Carnajevet kihallgató hatósági emberek egyszerûen figyelmen kívül hagyták azt, amikor a vádlott ügyvédet kért. A feltételezett elkövetõt végül egy, a kórházban jelen lévõ szövetségi bíró figyelmeztette a jogaira.
Link

Hozzászólások


#1 | 9323 - 2013. május 01. 09:56:29
Ez a Canajev olyan, mint a bin Laden.
Volt egy hamis robbantás, ahol színészek játszották el a sebesülteket és hivatásos szemtanu nyilatkozott.

Amíg "igazi terroristák" robbantottak, addig mindig valaki magára vállalta a merényletet, és elmondta a követeléseit is.
Ez ugyanúgym hiányzott ebben az esetben is, mint a 9/11-nél.
#2 | postaimre - 2013. május 01. 10:05:16
Vasember 3

Sorra mennek a robbantások az USA-n belül és Bin Laden (Mandarin) egy színész-pojáca, a készült videók kamuk, de a gonosz egy fehérbõrû zsidó kripli, aki csonkolt végtagú katonákba inplantál "nanotechnológiát", amelytõl lényegében élõ bombákká válnak..
#3 | Gutai Zub - 2013. május 01. 11:25:28
Dzsohárnak "jogában áll hallgatni"!

El tudom képzelni amikor ezt közölték vele?
Sérüléseibõl adódóan a szerencsétlen egy mukkot se tud szólni......
#4 | Perje - 2013. május 01. 13:13:32
Ja, kérem a távoktatás sokba kerül, fõként tenor-tagozaton.
Ráadásul az egész családnak, anyának, sógorasszonynak.....
#5 | zsolt5000 - 2013. május 01. 18:25:52
Tán megvan a bice-bóca rokkant színész is márhttp://buelahman....you-think/
s_kac
#6 | kaponya jozsef - 2013. május 02. 13:17:59
valoban bin laden egy szinész pojaca akar atõõbi akik amerikai segelyen vannak hosszabb távon aztan jõn asemmire valo akcio

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.