Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Az izraeli hadsereg v√°ratlan hadgyakorlata


Az izraeli hadsereg sok száz tartalékost hívott be arra a váratlan hadgyakorlatra, amelyet a szíriai és a libanoni határ közelében tart. A The Times of Israel lap szerint 10/12 ezren vehetnek részt a gyakorlaton.

Mindehhez a sz√≠riai harcok adt√°k meg az alapot. Ezek a harcok Izrael k√∂zvetlen k√∂zel√©ben folynak. Okot adhatott a man√Ķverekre az is, hogy Libanonb√≥l √©rkezett dr√≥nt l√Ķtt le a m√ļlt h√©ten az izraeli l√©gier√Ķ. Ugyancsak sz√≥ volt politikusok √©s √ļjs√°g√≠r√≥k k√∂r√©ben Ir√°n √©s sz√∂vets√©gei kapcs√°n a konfliktusvesz√©lyr√Ķl, egy sz√≠riai katonai akci√≥ sz√ľks√©gess√©g√©r√Ķl a vegyi fegyverek biztons√°gos elhelyez√©s√©nek meg√Ķrz√©se √©rdek√©ben.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | tour - 2013. mŠjus 01. 10:08:06
#2 | Vizilo - 2013. mŠjus 01. 10:48:39
Szerintem kesz√ľlnek az Iran elleni haborura es azert erkeznek a Jumbo Jetek megt√∂mve Magyarorszagra ...! Bar ne lenne igaz )) Alitolag a Perzsak mar az ev vegere el√∂ tudjak alitani a csodafegyvert utana mar mas a targyalasi poziciojuk .
#3 | Perje - 2013. mŠjus 01. 13:32:58
Az izraeliek eld√∂nt√∂tt√©k, hogy h√°bor√ļzni akarnak. Assadra akarj√°k kenni mindenk√©ppen a t√∂r√∂k√∂kt√Ķl sz√°rmaz√≥ vegyi fegyverek bevet√©s√©t. Az saj√°t vegyi- √©s nukle√°ris arzen√°ljukat szeretn√©nek megszabadulni, melynek nagys√°g√°r√≥l a vil√°gnak nincs inform√°ci√≥ja.
Ir√°n esee√©ben a v√∂r√∂s vonal √°tl√©p√©s√©t emlegetik, k√©nyszer√≠tve Amerik√°t egy √ļjabb h√°bor√ļs kohnfliktusba.
A k√©t k√∂zel keleti orsz√°g sorsa att√≥l f√ľgg, mennyre er√Ķszakosan viszi v√©gig Izrael a h√°bor√ļs terv√©t.
Igy l√°tj√°k a veter√°nok:
http://www.vetera...world-war/
#4 | Bulcsu - 2013. mŠjus 01. 18:38:37
Az Orosz Flotta a Földközi-tengeren

m.ruvr.ru/data/2013/05/01/1327963087/4RIA-726082-Preview.jpg

Oroszorsz√°g helyre√°ll√≠tja jelenl√©t√©t a F√∂ldk√∂zi-tengeren. A F√∂ldk√∂zi-tengeren tart√≥zkod√≥ Balti-, √Čszaki- √©s Fekete-tengeri Flotta vegyes harci √©s t√°mogat√≥ haj√≥inak csoportj√°hoz csaknem 10 egys√©g tartozik. A f√Ķ szerepet a Fekete-tengeri Flotta v√°llalta mag√°ra, amelynek haj√≥i az elm√ļlt √©vben 17-szer j√°rtak a F√∂ldk√∂zi-tengeren. Ezeknek az utaknak nem csak jelk√©pes jelent√Ķs√©ge van: fontos szerepet j√°tszanak Oroszorsz√°g √©rdekeinek gyakorlati v√©delm√©ben is.
A F√∂ldk√∂zi-tenger t√∂rt√©nelmileg Oroszorsz√°g √©rdekei z√≥n√°j√°hoz tartozik. A Szent Andr√°s z√°szl√≥ m√©g II. Katalin idej√©n jelent meg ezeken a vizeken, √©s ett√Ķl a pillanatt√≥l kezdve az orosz katonai jelenl√©t a F√∂ldk√∂zi-tengeren a vil√°gpolitika fontos t√©nyez√Ķje lett. Id√Ķnk√©nt, amikor mag√°ban Oroszorsz√°gban v√°ls√°gos helyzetek alakultak ki, vagy amikor az orsz√°g veres√©get szenvedett valamely katonai konfliktusban, az orosz flotta k√©nyterlen volt elhagyni a ter√ľletet. Ma az els√Ķ poszt-szovjet √©vekhez k√©pest megn√∂vekedtek az orosz gazdas√°g lehet√Ķs√©gei, a vezet√Ķs√©g tudat√°ban van, hogy akt√≠v k√ľlpolitik√°t kell folytatni, ez lehet√Ķv√© tette, hogy a flotta visszat√©rjen a F√∂ldk√∂zi-tengerre.

Nagyon gyakran ezt a jelenl√©tet a z√°szl√≥ felmutat√°s√°ra korl√°tozz√°k, ami nem nagyon korrekt: hiszen a jelenl√©t sokkal sz√©lesebb. Kiemelhet√ľnk n√©h√°ny legfontosabb feladatot azok k√∂z√ľl, amelyeket flott√°nk teljes√≠t a F√∂ldk√∂zi-tengeren: ezekhez tartoznak a k√©pz√©si feladatok. Gyakori kifut√°sok a tengerre lehet√Ķv√© teszik a leg√©nys√©g √©s a parancsnoks√°gi strukt√ļr√°k felk√©sz√≠t√©s√©nek jav√≠t√°s√°t minden szinten. √Čs ez rendk√≠v√ľl fontos: hiszen tengeri csata egy igazi h√°bor√ļban kevesebb mint egy √≥r√°ig tarthat, de t√∂bb √©ven kereszt√ľl kell k√©sz√ľlni r√°.

A m√°sodik, nem kev√©sb√© fontos t√©nyez√Ķ politikai jelleg√Ľ. Oroszorsz√°g gyakorlati t√°mogat√°st ny√ļjt a Sz√≠riai Arab K√∂zt√°rsas√°g t√∂rv√©nyes korm√°ny√°nak, amely harcot folytat a terrorist√°k ellen. Orosz hadihaj√≥k rendszeres l√°togat√°sai a sz√≠riai kik√∂t√Ķkbe gyakorlatilag kiz√°r√°j√° a k√ľls√Ķ agresszi√≥t az orsz√°g ellen.

Van m√©g egy fontos feladat: a flott√°k k√∂z√∂tti egy√ľttm√Ľk√∂d√©s begyakorl√°sa. A Fekete-tengeri Flotta helyzete egyed√ľl√°ll√≥: hadm√Ľveleti z√≥n√°j√°ban (amelyhez tartozik a F√∂ldk√∂zi-tenger, az Atlanti-√≥ce√°n √©s az Indiai-√≥ce√°n) egy√ľttm√Ľk√∂dik Oroszorsz√°g t√∂bbi flott√°j√°val: a Baltival, az √Čszaki-tengerivel √©s a Csendes-√≥ce√°nival. A belv√≠zi utaknak k√∂sz√∂nhet√Ķen kapcsolatban √°ll a Kaszpi Flottill√°val, amelynek haj√≥it a Fekete-tengeren jav√≠tj√°k √©s tesztelik. A n√∂vekv√Ķ politikai √©s katonai tev√©kenys√©g √Āzsi√°ban a Fekete-tengeri, valamint a Csendes-√≥ce√°ni Flott√°t az egyik legfontosabb politikai eszk√∂zz√© teszik. √Čs jelent√Ķs√©ge csak n√∂vekedni fog.
http://hungarian....-tengeren/
#5 | kaponya jozsef - 2013. mŠjus 02. 13:07:12
ez igy van mig putyin batyoék ott lesznek izrael es amerika sem fog lépni

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.