Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Tageblatt: Magyarország háborús hangulatban


A luxemburgi Tageblatt vezércikke úgy értékeli: a magyar miniszterelnök ismét tudatosan hangolta maga ellen az európai intézményeket. A negyedik alkotmánymódosítás több ponton nyilvánvalóan sérti az európai jogot.
De a cél elsõsorban a hatalom megtartása. A gazdasági mélyrepülés miatt jelenleg aligha érne el a Fidesz kétharmados többséget. Így megfelelõ hangulatot kell kialakítani, amihez szükséges a háborúskodás a hatalmas ellenség: Brüsszellel szemben.

Ami persze csakis retorikát jelent, vagyis hogy meg kell védeni a magyarságot, annak politikai kultúrájával, vallásával, kulturális sajátosságaival együtt.

És le kell rázni a gyûlölt kommunista múltat, ideértve pl., hogy gyorsan nyugdíjba kell küldeni az akkori idõkbõl származó bírákat. Meg hogy hadiadót vetnek ki arra az esetre, ha az Európai Bíróság a jogsértések miatt elmarasztalja Magyarországot.

Ezt persze úgy állítják be, mintha Brüsszel rákényszerítené akaratát a magyarokra, akiknek ezért fizetniük kell. Pedig a népnek Orbán Viktor hibáiért kell fizetnie, és a politikust nyomatékosan figyelmeztették is erre, csak õ ezt figyelmen kívül hagyta. Teheti, mert az Európai Néppárt miatt Strasbourgban csak nagyon nehezen lehet tenni bármit is a magyar politikus ellen.

Ám az EP és a Velencei Bizottság vizsgálata miatt a politikusnak így is nagy valószínûséggel következményekkel kell számot vetnie. Amihez a közösség részérõl politikai akarat szükséges, de az EU alapvetõ értékeinek és jogrendjének védelmérõl van szó.

Ha ezt elmulasztják, a tétlenség egészen más léptékû válságot robbanthat ki, mint amikor a stabilitási kritériumokat szegték meg egyes tagállamok.
Link

Hozzszlsok


Mg nem kldtek hozzszlst

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.