Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Bajna h√≠v√Ķknek.
Bajnai Gordon nemr√©giben az Egy√ľtt 2014 Mozgalom honlapj√°n reag√°lt a CET √©s a C√ĖF kamp√°nyf√ľzet√©nek √°ll√≠t√°saira. Kor√°bbi √°ll√°spontunkban m√°r utaltunk r√°, hogy az √≠r√°s√°ban sz√°mos val√≥tlans√°g √©s cs√ļsztat√°s szerepel. Most a C√ĖF √∂sszegy√Ľjt√∂tte az √∂sszeset √©s szembe√°ll√≠totta a hazugs√°gokkal a t√©nyeket.

1. Bajnai Gordon azt √°ll√≠tja: a Wallis vezet√Ķjek√©nt nem vett r√©szt a cs√Ķdbevitt Hajd√ļ-B√©t ir√°ny√≠t√°s√°ban. Ezzel szemben a t√©ny: A Hajd√ļ-B√©t Rt. t√∂bbs√©gi tulajdonosa 1999-t√Ķl a Wallis Rt. lett, amelynek vez√©rigazgat√≥ja 2000-t√Ķl kezdve Bajnai Gordon volt. Egy hetilapnak a volt minisztereln√∂k √ļgy nyilatkozott: „a Wallis az√©rt volt k√ľl√∂n√∂sen vonz√≥, mert a d√∂nt√©seket nagy √∂n√°ll√≥s√°ggal √©n magam hozhattam meg”.

2. Bajnai Gordon azt √°ll√≠tja: a Wallis az utols√≥ pillanatig pr√≥b√°lta menteni a Hajd√ļ-B√©tet. Ezzel szemben a t√©ny: Egy 2003. decemberi jegyz√Ķk√∂nyv tan√ļs√°ga szerint a v√©gnapjait √©l√Ķ a Hajd√ļ-B√©t 300 milli√≥ forintot hitelezett a Wallisnak. Rendk√≠v√ľl furcsa, hogy egy cs√Ķd k√∂zel√©ben l√©v√Ķ t√°rsas√°g adjon k√∂lcs√∂n gazdag tulajdonos√°nak. S√ļlyosb√≠t√≥ k√∂r√ľlm√©ny, hogy 2004 janu√°rj√°ban a Hajd√ļ-B√©tben l√©v√Ķ ingatlanokat eladt√°k a Wallisnak, a b√≠r√≥s√°g szerint val√≥s √©rt√©k√ľk harmad√°√©rt. Ez azt is jelenti, hogy ha Bajnai akarta volna, a Hajd√ļ-B√©t ki tudta volna fizetni a k√©s√Ķbb √∂ngyilkoss√°gba menek√ľlt besz√°ll√≠t√≥kat! A p√©nz fontosabb volt, mint az ember√©let.

3. Bajnai Gordon azt √°ll√≠tja: a KISZ-nek nem volt semmilyen fizetett poz√≠ci√≥j√°ban, a szerepv√°llal√°s√°ra az egyetemi sport√©lettel kapcsolatban ker√ľlt sor, amely √∂sszesen f√©l √©vig tartott, majd t√°vozott. Ezzel szemben a t√©ny: Bajnai Gordon 1982-86-ig a III. B√©la Gimn√°zium KISZ-szervezet√©nek sportfelel√Ķse, a v√°rosi di√°kegyes√ľlet eln√∂ke volt, 1986-ban pedig a Marx K√°roly K√∂zgazdas√°gtudom√°nyi Egyetem KISZ-bizotts√°g√°nak tagja lett. Lehet, hogy fizet√©st nem kapott, de a KISZ-vagyon feloszt√°sakor m√©gis felt√Ľn√Ķen akt√≠v lett. Az ifj√ļkommunist√°k utols√≥ kongresszus√°n – Gyurcs√°ny Ferenccel √©s Schiffer Andr√°ssal k√∂z√∂sen – a KISZ-vagyon „t√°rsadalmas√≠t√°sa” (√©rtsd: privatiz√°ci√≥ja) mellett kardoskodott.

4. Bajnai Gordon azt √°ll√≠tja: √°ll√≠t√≥lag nem igaz, hogy a Creditum Bajnai√©k csal√°di v√°llalkoz√°sa lett volna. Ezzel szemben t√©ny: Debreczeni J√≥zsef „Az √ļj minisztereln√∂k” c√≠m√Ľ k√∂nyv√©nek 90. oldal√°n az olvashat√≥, hogy Bajnai Gordont az apja k√∂zbenj√°r√°s√°ra vett√©k fel a c√©ghez, aki tulajdonos is volt. Enn√©l a c√©gn√©l Gyurcs√°ny Ferenccel is egy√ľtt dolgozott. A Creditummal kapcsolatban k√ľl√∂n figyelmet √©rdemel a P√©terfy S√°ndor Utcai K√≥rh√°z rendel√Ķint√©zet-privatiz√°ci√≥j√°r√≥l sz√≥l√≥ √ļjs√°gh√≠rek. Lap√©rtes√ľl√©sek szerint a k√≥rh√°z a rendszerv√°lt√°s idej√©n felhatalmazta a Creditumot, hogy bizom√°nyosk√©nt √©rt√©kes√≠tse a Mad√°ch t√©ri rendel√Ķint√©zet√©t. Az ad√°sv√©teli szerz√Ķd√©st 1990 febru√°rj√°ban k√∂t√∂tt√©k meg, ezut√°n a k√≥rh√°z 42,5 milli√≥ forint bizom√°nyosi d√≠jat utalt √°t a Creditum sz√°ml√°j√°ra. A szerz√Ķd√©st a f√Ķv√°ros nem hagyta j√≥v√°, √≠gy a k√≥rh√°z az √°tutalt p√©nz visszafizet√©s√©t k√©rte a c√©gt√Ķl, a kft. azonban nem fizetett. A k√≥rh√°z 1997-ben kezdem√©nyezte a Creditum felsz√°mol√°s√°t. Az 1998-ban kelt, a c√©g megsz√ľntet√©s√©r√Ķl sz√≥l√≥ b√≠r√≥s√°gi v√©gz√©s meg√°llap√≠tja: 1995-ben, az els√Ķ fok√ļ elmarasztal√≥ √≠t√©let ut√°n a Creditum tulajdonosa eladta a c√©get egy mag√°nszem√©lynek. 1996 december√©ben a c√©g tov√°bbv√°ndorolt, √©s k√©t iraki √°llampolg√°r, Seryan J. Faraj √©s Magid Ali Khdir birtok√°ba ker√ľlt. A Creditum v√©gleg elt√Ľnt, kamataival egy√ľtt mintegy 200 milli√≥ forintos ad√≥ss√°got hagyva h√°tra.

5. Bajnai Gordon azt √°ll√≠tja: szerinte hazugs√°g, hogy √©desapja cs√Ķdbe vitt egy b√ļtorgy√°rat. Ezzel szemben t√©ny: Bajnai Gy√∂rgynek legal√°bb kilenc c√©gben volt poz√≠ci√≥ja a rendszerv√°lt√°s idej√©n. Ezekb√Ķl nyolc felsz√°mol√°ssal vagy v√©gelsz√°mol√°ssal sz√Ľnt meg. Ilyen a Bajai Lakberendez√Ķ, √Čp√≠t√Ķ √©s Vasipari Sz√∂vetkezetnek (BL√ČVISZ), a M√∂beltrade K√ľlkereskedelmi Kft., a Baja Design Termel√©si √©s Kereskedelmi Kft., az Agromercat Mez√Ķgazdas√°gi √©s √Člelmiszeripari Kereskedelmi √©s Szolg√°ltat√≥ R√©szv√©nyt√°rsas√°g, a F√∂ldm√Ľvel√Ķ Mez√Ķgazdas√°gi, Termel√Ķ √©s Kereskedelmi Bet√©ti T√°rsas√°g, az International Food R√©szv√©nyt√°rsas√°g, a Pek√°r '96 Malomipari Kft. √©s a Creditum P√©nz√ľgyi Tan√°csad√≥ Kft. is. Bajnai Gy√∂rgy eln√∂ke volt a BL√ČVISZ-nek, melynek t√∂bb megyei b√ļtorgy√°rban is volt √©rdekelts√©ge. A rendszerv√°lt√°s ut√°n ezeket kiv√©tel n√©lk√ľl felsz√°molt√°k.

6. Bajnai Gordon azt √°ll√≠tja: az uni√≥s p√©nzek leh√≠v√°s√°ban, felhaszn√°l√°s√°ban Magyarorsz√°g a r√©gi√≥ legsikeresebb √°llamai k√∂z√© tartozott az √Ķ idej√©ben. Ezzel szemben t√©ny, hogy 2006 √©s 2008 k√∂z√∂tt a 2013-ig leh√≠vhat√≥ uni√≥s t√°mogat√°sok alig 1 sz√°zal√©ka √©rkezettMagyarorsz√°gra. Az √Āllami Sz√°mvev√Ķsz√©k vizsg√°lata szerint 2007 √©s 2010 k√∂z√∂tt minden √∂t√∂dik uni√≥s fejleszt√©st siker√ľlt id√Ķben lez√°rni, √©s csak minden hatodik beruh√°z√°s szolg√°lta k√∂zvetlen√ľl a foglalkoztatotts√°g b√Ķv√≠t√©s√©t, ami a terv eredeti f√Ķ c√©lja volt. Tizenkett√Ķb√Ķl mind√∂ssze egyetlen (!) fejleszt√©sn√©l √©rv√©nyes√ľlt a j√≥ gyakorlat, vagyis a tervezett id√Ķ- √©s p√©nzkeret tart√°sa. Minden harmadik beruh√°z√°sn√°l s√ļlyos szab√°lytalans√°gok mer√ľltek fel. Az sem sz√°m√≠tott ritkas√°gnak, hogy a p√°ly√°zati nyerteseknek h√°rom-n√©gy √©vet kellett v√°rni a szerz√Ķd√©s√ľkre. Bajnai Gordon maga is elismerte az √ļj fejleszt√©spolitikai int√©zm√©nyrendszer kudarc√°t. Egy √ľl√©sen arr√≥l besz√©lt, hogy a kifizet√©si k√©sedelmekr√Ķl „mindenkinek vannak horror t√∂rt√©netei”. A fentiek ellen√©re Bajnai Gordont az √ļj fejleszt√©spolitikai int√©zm√©nyrendszer kialak√≠t√°s√°√©rt 1,2 milli√≥ forint jutalmat kapott Gyurcs√°ny Ferenc minisztereln√∂kt√Ķl.

7. Bajnai Gordon azt √°ll√≠tja: nem szavazott a kett√Ķs √°llampolg√°rs√°g ellen. Ezzel szemben t√©ny: Bajnai tudatosan nem vett r√©szt a n√©pszavaz√°son, azaz nem akarta, hogy az eredm√©nyes legyen. Mindezt f√©lrevezet√Ķ a kett√Ķs √°llampolg√°rs√°g cs√∂ndes p√°rtol√°sak√©nt felt√ľntetni, val√≥j√°ban Bajnai Gordon nem akarta, hogy a k√ľlhoni magyarok es√©lyt kapjanak magyar √°llampolg√°rs√°guk visszaszerz√©s√©re.

8. Bajnai Gordon azt állítja: kormányzása alatt megállt az államadósság növekedése. Ezzel szemben tény: Az Eurostat adatai szerint 2008 végén 73 százalék, 2009 év végén pedig 79,8 százalék volt a GDP-arányos államadósság aránya. 2010-re 81,8 százalékra emelkedett az érték.

9. Bajnai Gordon azt √°ll√≠tja: visszautas√≠tja, hogy amerikai p√©nzb√Ķl amerikai √©rdekeket k√©pviselne szervezete √©s politikai mozgalma Ezzel szemben t√©ny, hogy Bajnai jobbkeze, Szigetv√°ri Viktor maga vallotta be: t√∂bb t√≠zmilli√≥ forintos t√°mogat√°st kapnak az amerikai Center for American Progress nev√Ľ szervezett√Ķl. A Blikk nemr√©giben azt √≠rta, hogy Bajnainak saj√°t zsebb√Ķl kell kamp√°nyolnia. Ezek szerint az amerikaiakt√≥l kapott milli√≥kat m√°ra elk√∂lt√∂tt√©k.

HozzŠszůlŠsok


#1 | lovagina - 2013. mŠjus 01. 12:04:47
T√ľkr√∂m-t√ľkr√∂m, mondd meg n√©kem, ki kukor√©kol a szem√©ten?

Milyen "szép" lista! Erre bizonyosan azt mondaná: így, ebben a formában nem igaz!
#2 | Kameleon - 2013. mŠjus 01. 13:55:16
S ha m√°r k√∂zismert nevekkel dob√°l√≥zunk, a Feny√Ķ-gyilkoss√°g ut√°n a Vico-lapok √©s -ingatlanok √©rt√©kes√≠t√©s√©vel megb√≠zott CA-IB √Črt√©kpap√≠r Rt.-nek (1999-ben) az √ľgyvezet√Ķ igazgat√≥ja, majd vez√©rigazgat√≥-helyettese, az akkor 31 √©ves fiatalember Bajnai Gordon (aki ezzel egyid√Ķben a Danubius R√°di√≥ igazgat√≥s√°gi tagja is). √Čs a vez√©rigazgat√≥ egy Simor Andr√°s nev√Ľ arc.(2006 ban Simor Andr√°s, a Magyar Nemzeti Bank (MNB ) eln√∂ke)
Teljes írás http://www.magyar...janos.html
http://konteo.blo...yilkossag/

Eladják a VICO médiabirodalmat

Az egykori tulajdonos, Feny√Ķ J√°nos √∂r√∂ks√©g√©t kezel√Ķ alap√≠tv√°ny, a Setara Stiftung z√°rtk√∂r√Ľ p√°ly√°zatot √≠rt ki a magyar sajt√≥piac egyik legjelent√Ķsebb szerepl√Ķje, a VICO v√°llalatcsoport √©rt√©kes√≠t√©s√©re. A megh√≠vottak inform√°ci√≥ink szerint a VICO megv√©tele ir√°nt m√°r kor√°bban is √©rdekl√Ķd√Ķ c√©gek.
Az alap√≠tv√°ny ma kiadott k√∂zlem√©nye szerint a p√°ly√°zat megszervez√©s√©vel √©s lebonyol√≠t√°s√°val a CA IB √Črt√©kpap√≠r Rt.-t b√≠zt√°k meg. A Vil√°ggazdas√°g c√≠m√Ľ napilap szerint a p√°ly√°zat k√©tk√∂r√∂s lesz. Az els√Ķ szakasz v√°rhat√≥an augusztus 9-√©n, a teljes p√°ly√°ztat√°s pedig √Ķsszel z√°rul majd.

A VICO-t Feny√Ķ J√°nos, az egykori sikeres divatfot√≥s alap√≠totta, s kezdetben vide√≥filmek forgalmaz√°s√°val foglalkozott. A m√©diabirodalomm√° n√∂vekedett v√°llalat vezet√Ķj√©t tavaly brut√°lisan meggyilkolt√°k - a tettes √©s az ind√≠t√©k az√≥ta is ismeretlen. A VICO-v√°llalatok Feny√Ķ hal√°la ut√°n ker√ľltek a most p√°ly√°zatot hirdetett alap√≠tv√°ny kezel√©s√©be.

Bajnai Gordon, a CA IB √Črt√©kpap√≠r √ľgyvezet√Ķje √ľzleti √©rdekekre hivatkozva nem k√≠v√°nta komment√°lni az [*****] √©rtes√ľl√©s√©t, mely szerint a VICO √©rt√©ke 15 milli√°rd forint felett van: "Ez a sokadik sz√°m, amit ma hallok. Az biztos, hogy j√≥ sokat √©r, de enn√©l t√∂bbet nem mondhatok".
Bajnai ugyanakkor meger√Ķs√≠tette azt az inform√°ci√≥nkat, hogy a Baker & McKenzie nemzetk√∂zi √ľgyv√©di iroda a k√∂zelm√ļltban jogi √°tvil√°g√≠t√°st v√©gzett a c√©gn√©l, s azt "√©rt√©kes√≠t√©sre alkalmasnak" tal√°lta. Az √°tvil√°g√≠t√°s anyag√°t a p√°ly√°zat m√°sodik k√∂r√©be beker√ľl√Ķ √©rdekl√Ķd√Ķk ismerhetik majd meg. Bajnai nem k√≠v√°nta komment√°lni a megh√≠vottak k√∂r√©r√Ķl a sajt√≥ban megjelenteket (a Vil√°ggazdas√°g a Bertelsmannt, a Marquard-t, a Ringier-t, az Axel Springert, a VNU-t √©s az Intercomot eml√≠tette), de kijelentette, hogy az els√Ķ k√∂rben j√≥val t√∂bb c√©g szerepelhet - mindegyik√ľk olyan v√°llalat, amely kor√°bban komolyan √©rdekl√Ķd√∂tt a VICO megv√°s√°rl√°sa ir√°nt, s az alap√≠tv√°ny √°ltal t√°masztott szakmai k√∂vetelm√©nyeknek is megfelel.

A VICO csoporthoz tartozik a N√©pszava (a t√°rsas√°g egyetlen vesztes√©ges lapja) a Vas√°rnapi H√≠rek, a Csal√°di Lap, az Otthon, az √Ātrium, a Tina, az RTV M√Ľsormagazin, a Bravo, a Bravo Girl, a Bravo Sport, a Buci Maci. A csoport rendelkezik n√©h√°ny √©rt√©kes ingatlannal is.

A Vil√°ggazdas√°g inform√°ci√≥ja szerint jelenleg tulajdonosi jogvita zajlik a VICO-csoport 6 sz√°zal√©k√°r√≥l. Ebb√Ķl k√∂vetkezik, hogy a leend√Ķ tulajdonos az imp√©riumnak csak 94 sz√°zal√©k√°t szerezheti meg.
http://www.origo....720uj.html

VICO-√ĀTSZERVEZ√ČS.

A Vico-c√©gcsoport hat t√°rsas√°g√°nak egyes√≠t√©s√©vel a k√∂zelm√ļltban √ļj, 1,8 milli√°rd forint alapt√Ķk√©j√Ľ ingatlanhasznos√≠t√≥ t√°rsas√°got hoztak l√©tre. Az √°tszervez√©s sor√°n a Marczib√°nyi Rt., a St√°b-Tv Rt., a TV-4 Kft., az Ergo Manager Kft., valamint a Nemzetk√∂zi Irodah√°z Kft. beolvad a Vico Forgalmaz√≥ √©s Kiad√≥ Rt.-be, amely felveszi a Vico Ingatlan Rt. nevet. Ez lesz a gazd√°ja a f√Ķv√°rosi B√©g utca 3-5., Marczib√°nyi t√©r 5-7. √©s T√∂r√∂kv√©sz √ļt 30/a alatti Vico-ingatlanoknak. A c√©gegyes√≠t√©s a v√°llalatcsoportot ir√°ny√≠t√≥ Feny√Ķ J√°nos febru√°ri meggyilkol√°sa ut√°n kezd√Ķd√∂tt √°tszervez√©s r√©sze. A Feny√Ķ-√∂r√∂k√∂s√∂ket k√©pvisel√Ķ vaduzi Setera Alap√≠tv√°ny m√°jusban lett a c√©gcsoport t√∂bbs√©gi tulajdonosa, m√≠g a kisebbs√©gi tulajdonr√©szen a c√©gvezet√Ķk osztoztak. √ďv√°ri Gy√Ķz√Ķ √ľgyv√©d a v√°llalategy√ľttes k√∂zponti c√©g√©nek sz√°m√≠t√≥, egyebek mellett a N√©pszav√°t, a Vas√°rnapi H√≠reket, a Magyar N√Ķk Lapj√°t is megjelentet√Ķ Egyes√ľlt Kiad√≥i Holding Kft. (EKH Kft.) egyik √ľgyvezet√Ķje √©s t√°rstulajdonosa a HVG k√©rd√©s√©re elmondta, √°tl√°that√≥bb√°, egyszer√Ľbb√© teszik a c√©gcsoportot. Ez√©rt az EKH Kft. - amelynek m√°jusban fel√ľgyel√Ķbizotts√°gi tagja lett Friderikusz S√°ndor - a Vico Ingatlan Rt. mellett a csoport hirdet√©si c√©ge, az Egyes√ľlt Rekl√°m Kft., valamint a Cicero-Lapnyomda Rt. tulajdonjog√°t is megszerezte. A hivatalos adatok szerint a Vico-csoport lapkiad√≥ √©s hirdet√©si c√©gei - az eml√≠tetteken k√≠v√ľl a n√©met r√©sztulajdon√ļ Eurom√©dia Bt. (HVG, 1998. febru√°r 21.) - tavaly 6,2 milli√°rd forint √°rbev√©tel mellett 626 milli√≥ forint ad√≥z√°s ut√°ni nyeres√©get √©rtek el.
http://archivum.h...vezes.aspx

Friderikuszt lel√Ķhett√©k volna

Az ORFK nyomoz√≥i n√©h√°ny √©ve tan√ļk√©nt meghallgatt√°k Friderikusz S√°ndort a Feny√Ķ-gyilkoss√°g √ľgy√©ben. Az ismert m√Ľsorvezet√Ķ nem tagadja, hogy az egyik legjobb bar√°tja volt a VICO-birodalom feje. Friderikusz a nyomoz√≥knak elmondta, hogy a mer√©nylet est√©j√©n tal√°lkoz√≥juk volt.

K√∂z√∂s vacsor√°t terveztek, ahol meg akart√°k besz√©lni a s√≠t√ļra r√©szleteit. M√°snap indultak volna. 1998. febru√°r 12-√©n 17 √≥ra el√Ķtt m√©g besz√©ltek telefonon. Feny√Ķ k√©rte, hogy Friderikusz k√≠s√©rje el √Ķt a fodr√°szhoz, majd egy√ľtt menjenek vacsor√°zni.

Eredetileg a showman irod√°j√°ba indult. Friderikusz azonban elfoglalts√°ga miatt lemondta a fodr√°szt, csak a vacsora id√Ķpontj√°ban egyeztek meg. √ćgy Feny√Ķ egyed√ľl indult el a VICO-sz√©kh√°zb√≥l. A nyomoz√≥k szerint egy bels√Ķ ember telefonon √©rtes√≠tette a mer√©nyl√Ķket arr√≥l, hogy egyed√ľl √©s nem a p√°nc√©lozott aut√≥j√°n halad a Margit utca fel√©. A Margit k√∂r√ļti piros l√°mp√°n√°l t√≠z perccel hat el√Ķtt gyilkolt√°k meg.
http://securifocu...amp;i=1336

Eladt√°k a Feny√Ķ-vill√°t

√öj gazd√°ra tal√°lt k√©t hete Feny√Ķ J√°nos vill√°ja. A XII. ker√ľlet Alkony utcai palot√°t f√©lmilli√°rd forint√©rt vette meg egy ismeretlen p√©nzember.
Eladt√°k Feny√Ķ J√°nosnak, a VICO-birodalom egykori vezet√Ķj√©nek vill√°j√°t ‚Äď er√Ķs√≠tette meg a h√≠rt a Blikknek, egy, a csal√°dhoz k√∂zel √°ll√≥ szem√©ly. Lapunk inform√°ci√≥i szerint a n√©pszer√Ľ showmannak, Friderikusz S√°ndorak is k√∂ze van a tranzakci√≥hoz, √ī is komolyan √©rdekl√Ķd√∂tt a meggyilkolt Feny√Ķ palot√°ja ut√°n.
http://www.origo....adtak.html

Az elm√ļlt √©vekben az els√Ķ ker√ľletben is t√∂bb √©p√ľlet kapcs√°n t√°rt fel szab√°lytalans√°got az √∂nkorm√°nyzat, a b√≠r√≥s√°g azonban annak ellen√©re csak p√©nzb√≠rs√°got szabott ki az √©p√≠t√©si v√°llalkoz√°sra, hogy az √©p√ľlet k√©tszer akkora volt, mint az enged√©lyezett.

A h√≠res-h√≠rhedt v√°llalkoz√≥, Feny√Ķ J√°nos vill√°ja szint√©n az enged√©lyek megszeg√©s√©vel √©p√ľlt az erd√Ķbe. Az Alkony utcai er√Ķd√∂t a term√©szetv√©delmi ter√ľletet letarolva emelt√©k, 1999 √Ķsz√©n cser√©lt gazd√°t, akkor v√°s√°rolta meg Friderikusz S√°ndor show-mester.
http://www.hir24....an-villak/
#3 | kukackac - 2013. mŠjus 01. 13:56:26
√Čn meg ezt √°ll√≠tom /neki-k/:

www.thelonestarwatchdog.com/wp-content/uploads/2013/04/Gallows.jpg
#4 | kukackac - 2013. mŠjus 01. 14:21:06
s_kac

m.cdn.blog.hu/va/varanus/image/Fabius/k%C3%A9p/cs%C3%A1nyi-hern%C3%A1di.jpg
#5 | ssman - 2013. mŠjus 01. 14:49:58
BAJNAI GORDON (1968)
Befektet√©si bank√°r, v√°llalatvezet√Ķ, majd miniszter, k√©s√Ķbb minisztereln√∂k. 14
A rendszerv√°lt√°s h√≥napjaiban Bajnai Gyurcs√°ny Ferenccel egy√ľtt r√©szt vett az ifj√ļs√°gpolitikai k√∂z√©letben, az Uni√≥ a Demokratikus Szocializmus√©rt nev√Ľ mozgalom vezet√Ķjek√©nt.
Az MSZP-nek nem volt tagja.
Bajnai 1991-ben v√©gzett az MKKE nemzetk√∂zi szak√°n. P√°ly√°j√°t a Creditum privatiz√°ci√≥s tan√°csad√≥ban kezdte 1991-ben – ugyanott, ahol Gyurcs√°ny Ferenc √©s a n√°la sokkal kev√©sb√© ismert K√ľll√Ķi P√©ter. Ezt k√∂vet√Ķen 1993-ban egy r√∂vid ideig az EBRD-n√©l gyakornokk√©nt dolgozik, majd 1993-94-ben az EUROCORP Nemzetk√∂zi P√©nz√ľgyi Rt. alkalmazottja.
(K√©s√Ķbb a c√©get egy n√©met befektet√©si bank, a WestLB Hung√°ria Bank v√°s√°rolta meg.) 1995-ben a CA-IB-be ker√ľl Simor Andr√°s mell√©. K√©s√Ķbb ugyanott vez√©rigazgat√≥. A CA-IB tan√°csad√≥k√©nt fontos szerepet j√°tszott az OTP, a Richter, a Mat√°v, a Mol t√Ķzsdei privatiz√°ci√≥j√°ban.
2000-ben Bajai t√°vozott a CA-IB-b√Ķl, √©s a Wallis Rt. vez√©rigazgat√≥ja lett, 2006-ig ugyanitt IG tag is volt. 2005-ben a 150 leggazdagabb magyar list√°j√°n a 147. 2005-ben Bajnai megv√°lt a Wallis operat√≠v ir√°ny√≠t√°s√°t√≥l, b√°r megtartotta tulajdoni r√©szesed√©s√©t √©s egy aleln√∂ki funkci√≥t. 2005 utols√≥ napjaiban Bajnai elv√°llalta az √©ppen privatiz√°lt Budapest Airport IG eln√∂ki funkci√≥j√°t.
2006. j√ļnius 15. √©s 2007. j√ļnius 30. k√∂z√∂tt a Gyurcs√°ny-korm√°ny fejleszt√©spolitikai √°llamtitk√°ra, a Nemzeti Fejleszt√©si √úgyn√∂ks√©g vezet√Ķje, 2007 j√ļlius√°t√≥l √∂nkorm√°nyzati, 2008 m√°jus√°t√≥l Nemzeti Fejleszt√©si √©s Gazdas√°gi miniszter.
P√°lyafut√°s sor√°n sz√°mos egy√©b helyen is bet√∂lt√∂tt vezet√Ķ tiszts√©gvisel√Ķi poz√≠ci√≥t. √ćgy p√©ld√°ul 1999-ben az Equinox Private Equity Fund-ban az Investment Committee tagja, 1998-99-ben a Danubius R√°di√≥ IG tagja, 2001-2004 k√∂z√∂tt a Graboplast, 2003-2005 k√∂z√∂tt a R√°ba IG tagja, 2003-2006. j√ļn. 8.-ig a ZWACK Rt. FB-tagja, 2006. m√°rc.-j√ļn. 8. k√∂z√∂tt a Corvinus Egyetem Gazdas√°gi Tan√°cs√°nak tagja.
2009. m√°rcius 21-√©n Gyurcs√°ny Ferenc bejelentette, hogy t√°vozni k√≠v√°n a minisztereln√∂ki poz√≠ci√≥b√≥l. √Āprilis 14-√©n az Orsz√°ggy√Ľl√©s 204 igen szavazattal, nem szavazat n√©lk√ľl, 8 tart√≥zkod√°ssal elfogadta a bizalmatlans√°gi ind√≠tv√°nyt, s ezzel Bajnai Gordon minisztereln√∂k lett.
14 Portr√©j√°t ld. HVG, 2006. j√ļn. 17.
#6 | Geza - 2013. mŠjus 01. 15:26:20
Vicces n√©zni ahogy csal√°dtagok vagy ismer√Ķs√∂k m√©g mindig veszekednek hogy melyik p√°rt a nyer√Ķ:)

kepfeltoltes.hu/130501/v_laszt_s2014_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
#7 | jano - 2013. mŠjus 01. 15:54:14
2013. augusztus 20. Bajnai Gordon a baloldali koalició az mszp. a dk. koaliciós miniszterelnök jelöltje.
2013. szeptember 1.-t√Ķl kamp√°nyc√©llal orsz√°gj√°r√°sra indul, Gyurcs√°ny Ferenc p√©nz√ľgyminiszterjel√∂lt t√°rsas√°g√°ban.
Wikipédia.
2013. szeptember 29.-√©n kit√Ķrt forradalom √©s szabads√°gharc, miatt megszak√≠tja kamp√°nyk√∂r√ļtj√°t, √©s a vezet√Ķ szocialista politikusok t√°rsas√°g√°ban, Gy√Ķr ir√°ny√°ban aut√≥konvojjal pr√≥b√°lja elhagyni az orsz√°got.
2013. okt√≥ber 1. Gy√Ķrben heves harcok dulnak utt√≥rlaszok miatt a nyugatra vezet√Ķ utak j√°rhatatlanok, a n√©pi milici√°k, mindenkit feltart√≥ztatnak, a n√©pi sz√°monk√©r√Ķ sz√©kek it√©letei alapj√°n, p√°rt√°ll√°st√≥l f√ľggetlen√Ľl, politikusokat, v√©geznek ki.
2013. október 1 éjszaka Bajnai Gordon miniszterelnök jelölt és kiséretének konvoja inkál szekuriti biztossítással, délnyugati irányba kénytelen fordulni, hogy Horvát ország felé, próbálja elhagyni az országot.
2013 okt√≥ber 1. 23 √≥ra. A Mecsek ir√°ny√°b√≥l k√∂zel√≠t√Ķ n√©pi felkel√Ķ alakulatok, megostromolj√°k a nat√≥ b√°zist, √©s a menek√ľl√Ķ, marad√©k katon√°kat nyugati ir√°nyba szor√≠tj√°k, k√©t h√°rom tul√©l√Ķnek siker√ľl B√©cs ir√°ny√°ba a hat√°r lez√°r√°sa el√Ķtt az orsz√°gb√≥l t√°vozni.
2013. okt√≥ber 2. 03. 15. A r√°di√≥ forgalmaz√°si adatokb√≥l meg√°llap√≠that√≥, hogy Bajnai Gordon g√©pkocsi oszlopa, a n√©pi milicia alakulataival harc√©rintkez√©sbe ker√ľlt. 13. perc heves t√ľzharc ut√°n a r√°di√≥ forgalmaz√°s eln√©mult.
Bajnai Gordon holl√©t√©r√Ķl az√≥ta semmif√©le inform√°ci√≥val nem rendelkez√ľnk. Az elmult 14-√©vben holl√©t√©r√Ķl uj inform√°ci√≥k nem mer√ľltek fel. Csal√°dja k√©r√©s√©re 7. √©v ut√°n halott√° nyilv√°n√≠tott√°k.
Wikipédia.
#8 | torokgyik - 2013. mŠjus 01. 16:02:56
√Čpp nemr√©g olvastam a senkih√°zy azt nyilatkozta, hogy hatalomra ker√ľl√©s√ľk eset√©n elsz√°moltatja a zsideszt. A 2010-es v√°laszt√°sok el√Ķtt pont orrb√°n mondta a gyurcs√≥t√°ny√©kra... leselejtez√©sre √©rett banda!
#9 | gabesz - 2013. mŠjus 01. 16:57:52
Jano, micsoda forgat√≥k√∂nyv! Az a deszn√≥pof√°j√ļ Vajna s√≠rva k√∂ny√∂r√∂gne hogy megszerezhesse_cicro
Majd az lesz kiírva az elején, hogy "igaz történet alapján"s_kac
#10 | Lyofalyta - 2013. mŠjus 01. 18:16:06
jano, van neki csal√°dja? m√©g olyat! A konvojba beleillene m√©g sok m√°s is p√°rt√°ll√°st√≥l f√ľggetlen√ľl. Milyen sz√©p meglepi

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.