Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Bajna h√≠v√Ķknek.
Bajnai Gordon nemr√©giben az Egy√ľtt 2014 Mozgalom honlapj√°n reag√°lt a CET √©s a C√ĖF kamp√°nyf√ľzet√©nek √°ll√≠t√°saira. Kor√°bbi √°ll√°spontunkban m√°r utaltunk r√°, hogy az √≠r√°s√°ban sz√°mos val√≥tlans√°g √©s cs√ļsztat√°s szerepel. Most a C√ĖF √∂sszegy√Ľjt√∂tte az √∂sszeset √©s szembe√°ll√≠totta a hazugs√°gokkal a t√©nyeket.

1. Bajnai Gordon azt √°ll√≠tja: a Wallis vezet√Ķjek√©nt nem vett r√©szt a cs√Ķdbevitt Hajd√ļ-B√©t ir√°ny√≠t√°s√°ban. Ezzel szemben a t√©ny: A Hajd√ļ-B√©t Rt. t√∂bbs√©gi tulajdonosa 1999-t√Ķl a Wallis Rt. lett, amelynek vez√©rigazgat√≥ja 2000-t√Ķl kezdve Bajnai Gordon volt. Egy hetilapnak a volt minisztereln√∂k √ļgy nyilatkozott: „a Wallis az√©rt volt k√ľl√∂n√∂sen vonz√≥, mert a d√∂nt√©seket nagy √∂n√°ll√≥s√°ggal √©n magam hozhattam meg”.

2. Bajnai Gordon azt √°ll√≠tja: a Wallis az utols√≥ pillanatig pr√≥b√°lta menteni a Hajd√ļ-B√©tet. Ezzel szemben a t√©ny: Egy 2003. decemberi jegyz√Ķk√∂nyv tan√ļs√°ga szerint a v√©gnapjait √©l√Ķ a Hajd√ļ-B√©t 300 milli√≥ forintot hitelezett a Wallisnak. Rendk√≠v√ľl furcsa, hogy egy cs√Ķd k√∂zel√©ben l√©v√Ķ t√°rsas√°g adjon k√∂lcs√∂n gazdag tulajdonos√°nak. S√ļlyosb√≠t√≥ k√∂r√ľlm√©ny, hogy 2004 janu√°rj√°ban a Hajd√ļ-B√©tben l√©v√Ķ ingatlanokat eladt√°k a Wallisnak, a b√≠r√≥s√°g szerint val√≥s √©rt√©k√ľk harmad√°√©rt. Ez azt is jelenti, hogy ha Bajnai akarta volna, a Hajd√ļ-B√©t ki tudta volna fizetni a k√©s√Ķbb √∂ngyilkoss√°gba menek√ľlt besz√°ll√≠t√≥kat! A p√©nz fontosabb volt, mint az ember√©let.

3. Bajnai Gordon azt √°ll√≠tja: a KISZ-nek nem volt semmilyen fizetett poz√≠ci√≥j√°ban, a szerepv√°llal√°s√°ra az egyetemi sport√©lettel kapcsolatban ker√ľlt sor, amely √∂sszesen f√©l √©vig tartott, majd t√°vozott. Ezzel szemben a t√©ny: Bajnai Gordon 1982-86-ig a III. B√©la Gimn√°zium KISZ-szervezet√©nek sportfelel√Ķse, a v√°rosi di√°kegyes√ľlet eln√∂ke volt, 1986-ban pedig a Marx K√°roly K√∂zgazdas√°gtudom√°nyi Egyetem KISZ-bizotts√°g√°nak tagja lett. Lehet, hogy fizet√©st nem kapott, de a KISZ-vagyon feloszt√°sakor m√©gis felt√Ľn√Ķen akt√≠v lett. Az ifj√ļkommunist√°k utols√≥ kongresszus√°n – Gyurcs√°ny Ferenccel √©s Schiffer Andr√°ssal k√∂z√∂sen – a KISZ-vagyon „t√°rsadalmas√≠t√°sa” (√©rtsd: privatiz√°ci√≥ja) mellett kardoskodott.

4. Bajnai Gordon azt √°ll√≠tja: √°ll√≠t√≥lag nem igaz, hogy a Creditum Bajnai√©k csal√°di v√°llalkoz√°sa lett volna. Ezzel szemben t√©ny: Debreczeni J√≥zsef „Az √ļj minisztereln√∂k” c√≠m√Ľ k√∂nyv√©nek 90. oldal√°n az olvashat√≥, hogy Bajnai Gordont az apja k√∂zbenj√°r√°s√°ra vett√©k fel a c√©ghez, aki tulajdonos is volt. Enn√©l a c√©gn√©l Gyurcs√°ny Ferenccel is egy√ľtt dolgozott. A Creditummal kapcsolatban k√ľl√∂n figyelmet √©rdemel a P√©terfy S√°ndor Utcai K√≥rh√°z rendel√Ķint√©zet-privatiz√°ci√≥j√°r√≥l sz√≥l√≥ √ļjs√°gh√≠rek. Lap√©rtes√ľl√©sek szerint a k√≥rh√°z a rendszerv√°lt√°s idej√©n felhatalmazta a Creditumot, hogy bizom√°nyosk√©nt √©rt√©kes√≠tse a Mad√°ch t√©ri rendel√Ķint√©zet√©t. Az ad√°sv√©teli szerz√Ķd√©st 1990 febru√°rj√°ban k√∂t√∂tt√©k meg, ezut√°n a k√≥rh√°z 42,5 milli√≥ forint bizom√°nyosi d√≠jat utalt √°t a Creditum sz√°ml√°j√°ra. A szerz√Ķd√©st a f√Ķv√°ros nem hagyta j√≥v√°, √≠gy a k√≥rh√°z az √°tutalt p√©nz visszafizet√©s√©t k√©rte a c√©gt√Ķl, a kft. azonban nem fizetett. A k√≥rh√°z 1997-ben kezdem√©nyezte a Creditum felsz√°mol√°s√°t. Az 1998-ban kelt, a c√©g megsz√ľntet√©s√©r√Ķl sz√≥l√≥ b√≠r√≥s√°gi v√©gz√©s meg√°llap√≠tja: 1995-ben, az els√Ķ fok√ļ elmarasztal√≥ √≠t√©let ut√°n a Creditum tulajdonosa eladta a c√©get egy mag√°nszem√©lynek. 1996 december√©ben a c√©g tov√°bbv√°ndorolt, √©s k√©t iraki √°llampolg√°r, Seryan J. Faraj √©s Magid Ali Khdir birtok√°ba ker√ľlt. A Creditum v√©gleg elt√Ľnt, kamataival egy√ľtt mintegy 200 milli√≥ forintos ad√≥ss√°got hagyva h√°tra.

5. Bajnai Gordon azt √°ll√≠tja: szerinte hazugs√°g, hogy √©desapja cs√Ķdbe vitt egy b√ļtorgy√°rat. Ezzel szemben t√©ny: Bajnai Gy√∂rgynek legal√°bb kilenc c√©gben volt poz√≠ci√≥ja a rendszerv√°lt√°s idej√©n. Ezekb√Ķl nyolc felsz√°mol√°ssal vagy v√©gelsz√°mol√°ssal sz√Ľnt meg. Ilyen a Bajai Lakberendez√Ķ, √Čp√≠t√Ķ √©s Vasipari Sz√∂vetkezetnek (BL√ČVISZ), a M√∂beltrade K√ľlkereskedelmi Kft., a Baja Design Termel√©si √©s Kereskedelmi Kft., az Agromercat Mez√Ķgazdas√°gi √©s √Člelmiszeripari Kereskedelmi √©s Szolg√°ltat√≥ R√©szv√©nyt√°rsas√°g, a F√∂ldm√Ľvel√Ķ Mez√Ķgazdas√°gi, Termel√Ķ √©s Kereskedelmi Bet√©ti T√°rsas√°g, az International Food R√©szv√©nyt√°rsas√°g, a Pek√°r '96 Malomipari Kft. √©s a Creditum P√©nz√ľgyi Tan√°csad√≥ Kft. is. Bajnai Gy√∂rgy eln√∂ke volt a BL√ČVISZ-nek, melynek t√∂bb megyei b√ļtorgy√°rban is volt √©rdekelts√©ge. A rendszerv√°lt√°s ut√°n ezeket kiv√©tel n√©lk√ľl felsz√°molt√°k.

6. Bajnai Gordon azt √°ll√≠tja: az uni√≥s p√©nzek leh√≠v√°s√°ban, felhaszn√°l√°s√°ban Magyarorsz√°g a r√©gi√≥ legsikeresebb √°llamai k√∂z√© tartozott az √Ķ idej√©ben. Ezzel szemben t√©ny, hogy 2006 √©s 2008 k√∂z√∂tt a 2013-ig leh√≠vhat√≥ uni√≥s t√°mogat√°sok alig 1 sz√°zal√©ka √©rkezettMagyarorsz√°gra. Az √Āllami Sz√°mvev√Ķsz√©k vizsg√°lata szerint 2007 √©s 2010 k√∂z√∂tt minden √∂t√∂dik uni√≥s fejleszt√©st siker√ľlt id√Ķben lez√°rni, √©s csak minden hatodik beruh√°z√°s szolg√°lta k√∂zvetlen√ľl a foglalkoztatotts√°g b√Ķv√≠t√©s√©t, ami a terv eredeti f√Ķ c√©lja volt. Tizenkett√Ķb√Ķl mind√∂ssze egyetlen (!) fejleszt√©sn√©l √©rv√©nyes√ľlt a j√≥ gyakorlat, vagyis a tervezett id√Ķ- √©s p√©nzkeret tart√°sa. Minden harmadik beruh√°z√°sn√°l s√ļlyos szab√°lytalans√°gok mer√ľltek fel. Az sem sz√°m√≠tott ritkas√°gnak, hogy a p√°ly√°zati nyerteseknek h√°rom-n√©gy √©vet kellett v√°rni a szerz√Ķd√©s√ľkre. Bajnai Gordon maga is elismerte az √ļj fejleszt√©spolitikai int√©zm√©nyrendszer kudarc√°t. Egy √ľl√©sen arr√≥l besz√©lt, hogy a kifizet√©si k√©sedelmekr√Ķl „mindenkinek vannak horror t√∂rt√©netei”. A fentiek ellen√©re Bajnai Gordont az √ļj fejleszt√©spolitikai int√©zm√©nyrendszer kialak√≠t√°s√°√©rt 1,2 milli√≥ forint jutalmat kapott Gyurcs√°ny Ferenc minisztereln√∂kt√Ķl.

7. Bajnai Gordon azt √°ll√≠tja: nem szavazott a kett√Ķs √°llampolg√°rs√°g ellen. Ezzel szemben t√©ny: Bajnai tudatosan nem vett r√©szt a n√©pszavaz√°son, azaz nem akarta, hogy az eredm√©nyes legyen. Mindezt f√©lrevezet√Ķ a kett√Ķs √°llampolg√°rs√°g cs√∂ndes p√°rtol√°sak√©nt felt√ľntetni, val√≥j√°ban Bajnai Gordon nem akarta, hogy a k√ľlhoni magyarok es√©lyt kapjanak magyar √°llampolg√°rs√°guk visszaszerz√©s√©re.

8. Bajnai Gordon azt állítja: kormányzása alatt megállt az államadósság növekedése. Ezzel szemben tény: Az Eurostat adatai szerint 2008 végén 73 százalék, 2009 év végén pedig 79,8 százalék volt a GDP-arányos államadósság aránya. 2010-re 81,8 százalékra emelkedett az érték.

9. Bajnai Gordon azt √°ll√≠tja: visszautas√≠tja, hogy amerikai p√©nzb√Ķl amerikai √©rdekeket k√©pviselne szervezete √©s politikai mozgalma Ezzel szemben t√©ny, hogy Bajnai jobbkeze, Szigetv√°ri Viktor maga vallotta be: t√∂bb t√≠zmilli√≥ forintos t√°mogat√°st kapnak az amerikai Center for American Progress nev√Ľ szervezett√Ķl. A Blikk nemr√©giben azt √≠rta, hogy Bajnainak saj√°t zsebb√Ķl kell kamp√°nyolnia. Ezek szerint az amerikaiakt√≥l kapott milli√≥kat m√°ra elk√∂lt√∂tt√©k.

HozzŠszůlŠsok


#11 | 9323 - 2013. mŠjus 01. 19:42:25
Jano!
Nem így kellene.
#12 | 1 hazafele - 2013. mŠjus 01. 20:51:02
Jano Jano
Ez olyan Kassz Andr√°sra sikeredetts_bye
#13 | postaimre - 2013. mŠjus 01. 21:08:52
Jan√≥, meg√≠rhatn√°d a t√∂bbi hulla-d√©k forgat√≥k√∂nyv√©t is. Kartonozn√°m, hogy e-l√Ķ lehessen l√Ķni, mikor ki k√∂vetkezik!

Ajándkba itt egy neked is való filmecske!

http://onlinefilm...more-15501
#14 | kaponya jozsef - 2013. mŠjus 02. 13:01:21
halom arochildek kifutofiuja meg l√Ķkte egy kis loveveal 2011 ota. ugy latom hogy egy rdikalis atlantistat alarnak es nem egy m√©rs√©keltet
#15 | keepfargo - 2013. mŠjus 02. 14:16:45
Ezt a libajnait valamelyik libatenyeszto meglatogathatta volna, estefele amikor aludni megy, ahelyett hogy sajat magat akassza fel...
Ugy el tudom kepzelni magamnak, hogy egy hevesebb veru kicsinalt paraszt mondjuk Sziciliabol megkuld egy ilyen verszivo eloskodot csipobol egy vagottcsovu vadaszpuskaval, mindket csobol nagymeretu sorettel...
de hat a magyarnak galmbszive van, inkabb magat akasztja fel - nem arra teszi a kotelet, aki ot a halaba kergette.

Libajnainak pedig nem kilenc hazugsaga a fontos, hanem az az egy, hogy magyarnak adja ki magat. Csak ezert el lehet tenni lab alol, nyugodt lelkiismerettel... a verszivo eloskodo ferget, de legjobb ha irmagja sem marad.

Ne bantsd a magyart, mert ha eszreveszi hogy lassu halara itelted, rad hozhatja a gyors halalt. (Mert alamuszi macska partot mos, es lassu viz nagyot ugrik - ha nem ismered magyar nyelvunket, nem ismersz bennunket, metelt elmebeteg satanfajzat)

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.