Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Az elnök munkatársakat keres


Bojárok, hajrá, vagyis inkább haj le! Van ottani Poczta Imre, aki helyettesít, amíg itt rendezem a szakértést? Bár pár zlotyiért szívesen adok tanácsot is! Komorowski szakértõi lesznek
A lengyel lapok hírül adták, hogy Bronislaw Komorowski lengyel köztársasági elnök munkatársakat keres, egészen május 10-ig lehet jelentkezni. Öt-tíz szakértõre van szüksége az elnöknek.
A jelentkezéseket az elnöki kancelláriára kell benyújtani. Elsõsorban olyan fiatal doktorok, doktoranduszok és szakemberek jelentkezését várják, akik az államfõ tanácsadói lennének a legkülönbözõbb területeken.

Bronislaw Komorowski


Mint Komorowski hivatala hangsĂşlyozta, a program olyan embereket keres, akik az államfõi funkciĂł szempontjábĂłl kĂĽlönösen fontos terĂĽletekre specializálĂłdtak. Ilyenek: a kĂĽlpolitika, a gazdasági növekedĂ©s Ă©s a lengyel gazdaság versenykĂ©pessĂ©ge, a jogelmĂ©let Ă©s vĂ©grehajtás rendszere, a családpolitika, a biztonság Ă©s a „modern hazafiság”.

A jelentkezõknek május 10-ig kell beadniuk kérvényeiket, és a szakembereket július 15-ig ki is választják. Utána szerzõdést kötnek az adott szakemberrel, ez egy évre fog szólni, a munkát pedig ez év októberében kell elkezdeni.

Az Elnöki Hivatal
A kancellária közölte, hogy az Elnöki SzakĂ©rtõi Program 2. cĂ©lja „Lengyelország modernizálásának Ă©s fejlesztĂ©sĂ©nek, illetve a Lengyel Köztársaság Elnöki Hivatala támogatásának Ă©rdekĂ©ben felhasználni a kĂĽlönbözõ tudományos terĂĽletek szakembereinek tapasztalatait Ă©s intellektuális lehetõsĂ©geit”. LehetõvĂ© akarják tenni a szakemberek számára is „saját tapasztalataik Ă©s alkalmasságuk felhasználását a hivatal keretein belĂĽl”. A hivatalos nyilatkozatban nem szerepel, milyen bĂ©rezĂ©s jár ezekĂ©rt a feladatokĂ©rt, de a lapok már ennek is utána akarnak járni.

Ilyen toborzás volt már egyszer Bronislaw Komorowski államfõi ideje alatt, akkor 201 jelentkezõbõl (101 nõ és 100 férfi) tízet választottak a kancelláriával való együttmûködésre.
Link

Hozzászólások


#1 | keepfargo - 2013. május 02. 07:31:57
Ott a helyed, Imre, a palyazok kozott, es nem lennek tulsagosan meglepve, ha bekerulnel a legjobbak koze is.
Hogy a honlapoddal mi lesz, azt majd raersz eldonteni kesobb. Valami lesz azzal is, mert ugye ugy meg sose vot' hogy valahogy ne lett vona....ha mas nem, hat Zazrivec..

Ne bantsd a magyart mert banataban Lengyelorszagig szalad (erre vartal mi, perfekcionista perfekt cionista - nyista!)
#2 | 1 hazafele - 2013. május 02. 08:16:32
keepfargo
Imrére a Hazának van szüksége!Meg annak a sok birkának aki még ásitozva éhen ébredezik!
Majd lesz itt is pályázat kiirás nélkül......B)
#3 | postaimre - 2013. május 02. 08:23:23
KĂ©pfaragĂł nem tudom melyik szakterĂĽleten lehetnĂ©k "hasznos hĂĽlye" . „Lengyelország modernizálásának Ă©s fejlesztĂ©sĂ©nek, illetve a Lengyel Köztársaság Elnöki Hivatala támogatásának Ă©rdekĂ©ben felhasználni a kĂĽlönbözõ tudományos terĂĽletek szakembereinek tapasztalatait Ă©s intellektuális lehetõsĂ©geit”. a kĂĽlpolitika, a gazdasági növekedĂ©s Ă©s a lengyel gazdaság versenykĂ©pessĂ©ge, a jogelmĂ©let Ă©s vĂ©grehajtás rendszere, a családpolitika, a biztonság Ă©s a „modern hazafiság”.

Asszonynak mondom, hogy írok pár sort Komorowski (Szúnyogos) -nak, mert úgy is keresnem kell némi munkát, mert amíg nálunk nem kész a "nemzet" a változtatásra, csak a hülyeségra, addig is agyon kell - jobb híján- csapnom az idõt valamivel.., ami tisztes díjazással is jár, de erre azt mondja, hogy "Miért csinálsz magadból teljesen hülyét?"

Még nem vette észre, hogy már teljesen "hülyét csináltak belõlem", és alig különbözök azoktól a "hülyéktõl", akik tényleg azok, de zakóban, nyakkendõvel és magukat komolyan véve, megélhetési szinten hazudoznak, mint politikus. Na mindegy, ez az állás sem jön össze. Ez van.
#4 | 1 hazafele - 2013. május 02. 08:55:51
IMRE!
Tudom hogy komolytalannak hangzik de Szállasi is ezt
mondta Ă©s a lassu viz partot mos.tvagysoha!
#5 | 1 hazafele - 2013. május 02. 09:01:58
Bem apo meg kurcsány alatt lehetett volna belöled,de
a szenvedö egyének majd betömörülnek a fodros pártba
mert as Libarális mint a gordonka:(
#6 | keepfargo - 2013. május 02. 12:46:54
Imre
Biztonsagi embereknek pszichologusa; ilyen minden magat ertelmesnek tarto rendszerben jol jon, ha van. ( a lengyel rendszert is beleertve) Kiveve persze a mai magyar rendszert, aminek nem kritikus gondolkodokra hanem cinkosokra, cinkeltekre es cionistakra van szuksege, na meg lassan egy kis ciaanra is...vagy olomra, ha az van keznel.

En azt se banom ha itthon maradsz, mert nekunk jol jon mindig az allhatatossag es a hit adta segitseg, de rajtad ki segit mostanaban?

Ne bantsd a magyart, csak azert mert mindig kulonb volt nalad - ha a sajat szintedig zulleszted, akkor leszel bajban...

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.