Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Nem engedélyez rasszista alapon folyó ételosztást Athén polgármestere


Csúnya egy dolog! Macesz és kusz-kusz lesz a tuti-befutó menü. A kuktát mundenki maga vigye, a CIA-Mossad adja hozzá a kartácsot. Nem fogja engedélyezni a görög fõváros polgármestere, hogy egy helyi szélsõséges párt kizárólag görögöknek osszon ételt.
Jeorjiosz Kaminisz az Arany Hajnal pártot "rasszista és idegengyûlölõ" jótékonykodással vádolta szerdán. Hozzátette, hogy a csütörtökre tervezett akció törvénytelen, és õ mindent megtesz megakadályozására.

Az Arany Hajnal válaszul közölte, hogy figyelmen kívül hagyja a polgármester figyelmeztetését, és a hagyományoknak megfelelõen (az ortodox) húsvétkor ételt oszt a belvárosi Szintagma téren. A párt korábbi, hasonló akció igen népszerûek voltak.

A szélsõjobboldali tömörülés indított már egy hasonlóan diszkriminatív kezdeményezést: a párt aktivistái Athén szegénynegyedeiben hónapok óta kizárólag csak rászoruló görögöknek osztanak élelmiszert.

A párt tagjai rajonganak a náci irodalomért és jelképeiért, de elutasítják, hogy neofasisztáknak nevezzék õket.

Az Arany Hajnal, amely 18 képviselõvel van jelen a 300 tagú athéni parlamentben, a harmadik legnépszerûbb szervezet az országban.

Az utóbbi hónapokban Görögország-szerte több száz támadást követtek el többségében dél-ázsiai bevándorlók ellen, de a szélsõjobboldali párt következetesen tagadja, hogy köze lenne ezekhez az esetekhez.

Tavaly nyáron az Arany Hajnal erõteljes kampányt folytatott az illegális bevándorlás ellen "Szabadítsuk meg az országot ettõl a bûztõl!" szlogennel.
Link

Hozzászólások


#1 | csillagosvenyen - 2013. május 02. 14:24:52
gyerekek, hát kinek kellene még ételt osztani?
csak a tönkretett rászorulóknak nem?
meg hát ilyen szegény eklézsiából nem lehet ám olyan sok száj iz szerint fõzni ám!! aki kóser kosztra vágyik annak másik sorba kell állni. és tudomásul kell
venni hogy a héjját is meg kell enni ám, válogatás nincs!!!!!!!!!!! akinek nincs kuktája az egy sima tornazsákkal is oda állhat azt is telerakják minden földi jóval........s_zhny

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.