Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Oltani kell, ennyi az egész


Az orvosokat sem az eszükért "szeretjük", sőt nem is szeretjük. Azért vannak még, már legyözött fertőző betegségk, mert a zsidó laborokban tenyésztik, módosítják őket és terjesztik a szolgálati felügyelet alatt. Ma zárul az Egészségügyi Világszervezet Európai Regionális Irodája által meghirdetett Európai Védőoltási Hét. A magyar programot az orvosok és védőnők Egerben tartott péntek-szombati konferenciája koronázza.

Az idén immár nyolcadik alkalommal meghirdetett Európai Védőoltási Hét (European Immunization Week, EIW) aktualitását az adja, hogy a védőoltásokkal elért eredmények újra és újra gyengítik a járványmegelőzést. A rettegett betegségek visszaszorítása azt az érzetet keltheti orvosokban és szülőkben egyaránt, hogy már nincs veszély, kár szurkálni a gyerekeket.

A rendezvénysorozatot bevezető tájékoztatón ismertetett adatok ugyanakkor azt jelzik, hogy ha csökken az éberség, ezek kórok nyomban visszajönnek. Az elmúlt három év során az európai régióban több mint 90 000 kanyaró megbetegedés fordult elő, s ennek négyötöde az Unión belül. 2012-ben 20 000-nél több volt a rubeola is.

A járványok megelőzésének egyetlen módja a lakosság kanyaró elleni védőoltásának biztosítása. Fokozott odafigyeléssel, a források biztosításával és megfelelő politikai elkötelezettséggel 2015-re kanyaró-, és rubeola-mentessé válhat a régió – vélik a WHO Magyarországi Irodájánál.

Itthon a helyzet hagyományosan (és még) jó. Az életkorhoz kötött védőoltásokat az érintettek több mint 98%-a megkapja. De az európai számok számunkra is figyelmeztetőek: az oltási rend önkényes és elbizakodott megváltoztatása igen nagy károkat tud okozni.

Ezért is indokolt a szakembereknek újra és újra feltenniük a kérdést, ahogyan most, az egri konferencián is tették: Miért térnek vissza - már legyőzöttnek vélt - fertőzőbetegségek?
Link

Hozzászólások


#11 | kukackac - 2013. május 02. 20:55:47
philosophers-stone.co.uk/wordpress/wp-content/uploads/2013/05/01-A-PRISONER-FOR-LIFE.png

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.