Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Oltani kell, ennyi az egész


Az orvosokat sem az eszükért "szeretjük", sõt nem is szeretjük. Azért vannak még, már legyözött fertõzõ betegségk, mert a zsidó laborokban tenyésztik, módosítják õket és terjesztik a szolgálati felügyelet alatt. Ma zárul az Egészségügyi Világszervezet Európai Regionális Irodája által meghirdetett Európai Védõoltási Hét. A magyar programot az orvosok és védõnõk Egerben tartott péntek-szombati konferenciája koronázza.

Az idén immár nyolcadik alkalommal meghirdetett Európai Védõoltási Hét (European Immunization Week, EIW) aktualitását az adja, hogy a védõoltásokkal elért eredmények újra és újra gyengítik a járványmegelõzést. A rettegett betegségek visszaszorítása azt az érzetet keltheti orvosokban és szülõkben egyaránt, hogy már nincs veszély, kár szurkálni a gyerekeket.

A rendezvénysorozatot bevezetõ tájékoztatón ismertetett adatok ugyanakkor azt jelzik, hogy ha csökken az éberség, ezek kórok nyomban visszajönnek. Az elmúlt három év során az európai régióban több mint 90 000 kanyaró megbetegedés fordult elõ, s ennek négyötöde az Unión belül. 2012-ben 20 000-nél több volt a rubeola is.

A járványok megelõzĂ©sĂ©nek egyetlen mĂłdja a lakosság kanyarĂł elleni vĂ©dõoltásának biztosĂ­tása. Fokozott odafigyelĂ©ssel, a források biztosĂ­tásával Ă©s megfelelõ politikai elkötelezettsĂ©ggel 2015-re kanyarĂł-, Ă©s rubeola-mentessĂ© válhat a rĂ©giĂł – vĂ©lik a WHO Magyarországi Irodájánál.

Itthon a helyzet hagyományosan (és még) jó. Az életkorhoz kötött védõoltásokat az érintettek több mint 98%-a megkapja. De az európai számok számunkra is figyelmeztetõek: az oltási rend önkényes és elbizakodott megváltoztatása igen nagy károkat tud okozni.

Ezért is indokolt a szakembereknek újra és újra feltenniük a kérdést, ahogyan most, az egri konferencián is tették: Miért térnek vissza - már legyõzöttnek vélt - fertõzõbetegségek?
Link

Hozzászólások


#11 | kukackac - 2013. május 02. 20:55:47
philosophers-stone.co.uk/wordpress/wp-content/uploads/2013/05/01-A-PRISONER-FOR-LIFE.png

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.