Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

E-mailben küldték... érdemes elolvasni!


Harcolj PĂ©ter!

Nyílt levél Gerendás Péternek


Kedves Péter, talán emlékszel rá, annak idején legalább egy tucatszor álltunk egy színpadon. Te, mint elõadómûvész, én, mint mûsorvezetõ. Még kedveltük is egymást. És most mégis, képletesen szólva miattam akarod elhagyni az országot.

Vajon arról a bizonyos színpadról hogyan jutottunk el idáig? Mielõtt a saját történetembe kezdenék, illetve a tiedbe, ahogyan én látom, felidézek egy 2008-as eseményt. Biztos emlékszel a Hollán Ernõ utcai tüntetésekre. Ez az után volt, hogy egy Hollán Ernõ utcai jegyirodában lefasisztázták a Hungarica együttest, és állítólag azt is hozzátették, hogy magyarokat abban az irodában nem szolgálnak ki. Erre valaki molotovkoktélt dobott az irodára. Utána kezdõdtek a tüntetések mindkét oldalon. Jómagam átmentem a Gyurcsány Ferenc fémjelezte oldalra, ahol döbbenten láttam egy nagyon idõs zsidó házaspárt sárga csillaggal a mellkasukon. Szóba elegyedtem velük. Fogalmuk sem volt az elõzményekrõl, de mivel a számukra mérvadó értelmiség illetve politikai elit azt mondta, hogy félni kell, hát õk tényleg félni kezdtek. Én akkor, és ott megértettem, hogy milyen könnyû az emberi félelemmel és a valamikori tragédiákkal visszaélni.
Kedves Péter! Azt írod "beszóltak neked", és te ettõl és a fellépések hiánya miatt azon gondolkozol, hogy elhagyod az országot. Te félsz, Péter? Mondták-e már neked, hogy a zsidó származásod miatt nem léphetsz fel valahol? Mert nekem mondták ellenkezõ elõjellel, szemtõl szembe, pofátlanul. (Ha egyszer találkozunk, azt is elmondom ki volt, azóta óriási sztár lett.) Lépett-e vissza szponzor miattad egy mûsortól? Mert velem ez is megesett még rockmûsor vezetõként, hogy valaki azért nem szponzorált minket, mert nem vagyok zsidó származású. Rúgták-e már hasba gyerekedet, azért mert zsidó? Mert az én lányommal ez is megesett- persze ellenkezõ elõjellel- a Radnóti gimnáziumban, az én akkori Hírtévés szereplésem miatt. Egy fiú rúgta hasba, majd hozzátette: "most magyarkodj!" Idézett-e már be rendõrség egy dalod miatt? Mert engem 2006-ban kihallgattak egy Budaházy interjú kapcsán.
Ezt az országot mind gazdasági mind morális és kulturális válságba egy olyan liberális réteg segítségével sodorták, amelyet te a különbözõ aláírásokkal és kiállásokkal mindig is támogattál. Ez az ország, a nyomorának nagy részét a kommunistáknak és utódjaik mellett az SZDSZ-nek köszönheti. Kedves Péter, te mindig nyíltan felvállaltad, hogy ennek a holdudvarához tartozol, és most félsz. De ugyan mitõl? Esett-e bántódása Horn Gábornak, vagy ki beszél már Demszky Gáborról? Kuncze Gábor annak idején megtagadta Wass Alberttõl a magyar állampolgárságot. Akkoriban figyeltél te erre? A szintén a liberális oldalhoz köthetõ Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon nemhogy a felelõsségre-vonás elõl menekül, hanem új választásra készül. Ez a politikai erõ és a mögötte felsorakozó liberális értelmiség szellemi polgárháborúba sodorta az országot. Tudsz-e te arról, hogy 2006 õszén miket kellett elviselni egyes embereknek? Akkor nem féltél? Most félsz, amikor még mindig minden vezetõ pozícióban a ti embereitek ülnek, amikor egy Német Péter- Bolgár György tengely miatt vonnak vissza kitüntetéseket? Péter, hát nem látod, hogy még mindig fújjátok Magyarországon a passzátszelet? Most félsz, mert beszóltak? Még csak nem is visszalõttek ebben a polgárháborúban, hanem csak simán megjegyzést tettek rád, és már menekülsz is. Kedves Péter! Ha igazad van, miért nem harcolsz inkább? Miért nem te vagy az elsõ zsidó értelmiségi, aki felemeli a szavát a fölösleges félelemkeltés ellen?(Például Izraelben rengeteg zsidó értelmiségi szólal föl a palesztinok jogai mellett.) Te legyél az elsõ, aki odamegy ahhoz a zenésztársához, aki a magyarság 1100 éves ünnepén belebömbölte a mikrofonba, hogy "mi meg négyezer évesek vagyunk", és azt mondd azt akár utólag is, hogy "ezt azért mégsem kéne"! Hátha a példádon felbuzdulva akadna olyan cigány vezetõ és politikus is, aki végre megmondaná népének, hogy bármilyen kisebbségnek nem csak jogai, hanem kötelességei is vannak. Legyél te az elsõ zsidó értelmiségi, aki õszintén és tisztán tud énekelni a hazaszeretetrõl is! És ha mindezeket megtetted, és mégis aggasztó jeleket látsz, akkor hiteles, hogy felemeled szavad a félelem hangján. De addig csak olyan vagy, mint akik a két Hollán Ernõ utcai öreget halálra rémítették. Harcolj Péter!

Pörzse Sándor

Hozzászólások


#11 | spartakusz - 2013. május 03. 06:02:59
Kedves vesterhagen, biztos vagy benne - mert találtak egy 2.5 milliárd éves csapágygolyót amit az én õseim csináltak - csak azért - legyünk tárgyilagosak, és én ma magyarnak nevezem MAGAM!

id. Kiss László
#12 | spartakusz - 2013. május 03. 06:05:58
Fordítva is leírom az érthetõség kedvéért:


m a g a m

és a körbezárul...

id. Kiss László

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.