Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Martonyi: A zsid√≥ vall√°si √©s kultur√°lis √©let renesz√°nsz√°t √©lj√ľk


Vagyis a legmmocskosabb hazugs√°gok kor√°t √©lj√ľk, te nyomorult! A korm√°ny √∂r√ľl annak, hogy a Zsid√≥ Vil√°gkongresszus (World Jewish Congress – WJC) Budapesten tartja tan√°cskoz√°s√°t, mert √≠gy a szervezet tagjai szem√©lyes tapasztalatok alapj√°n alkothatnak v√©lem√©nyt arr√≥l, hogy megalapozottak-e a Magyarorsz√°ggal kapcsolatos aggodalmak – fejtette ki Martonyi J√°nos k√ľl√ľgyminiszter a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) c√≠m√Ľ n√©met konzervat√≠v lapban cs√ľt√∂rt√∂k√∂n megjelent vend√©gkomment√°rj√°ban.


A k√ľl√ľgyminiszter az Ahol Magyarorsz√°g val√≥j√°ban √°ll c√≠m√Ľ √≠r√°s√°ban felid√©zte, hogy a WJC eln√∂ke, Ronald S. Lauder egy √°prilis elej√©n megjelent √≠r√°s√°ban aggodalm√°t fejezte ki a magyarorsz√°gi politikai folyamatokkal kapcsolatban, √©s a „politikai ir√°nyt√Ľj√©t” elvesztett politikusk√©nt jellemezte Orb√°n Viktort.

Martonyi J√°nos kiemelte: a magyarorsz√°gi zsid√≥ k√∂z√∂ss√©g az egyik legnagyobb Eur√≥p√°ban, √©s mindig is fontos szerepe volt a k√∂z√©letben, jelenleg pedig „a zsid√≥ vall√°si √©s kultur√°lis √©let renesz√°nsz√°t √©lj√ľk, mindenekel√Ķtt Budapesten”. Ugyanakkor „sajnos antiszemit√°k is vannak”, k√∂zt√ľk olyanok, akik „az utc√°n hirdetik botr√°nyos n√©zeteiket”, √≠gy √©rthet√Ķ, hogy a legnagyobb nemzetk√∂zi zsid√≥ szervezet eln√∂ke Magyarorsz√°ggal foglalkozik.

A k√ľl√ľgyminiszter hangs√ļlyozta: fontos, hogy „vezet√Ķ szem√©lyis√©gek minden lehets√©ges orsz√°gb√≥l” a WJC budapesti tan√°cskoz√°sa alkalm√°b√≥l szem√©lyesen tapasztalhatj√°k meg, milyen helyzetben van a magyarorsz√°gi zsid√≥ k√∂z√∂ss√©g, √©s ellen√Ķrizhetik, vajon helyt√°ll√≥ak-e az egyes lapokban megjelen√Ķ √°ltal√°nos√≠t√≥ meg√°llap√≠t√°sok, √©s megalapozottak-e Ronald S. Lauder aggodalmai.
Melyik Ronald Lauder igazi arca?
A h√©tv√©gi Zsid√≥ Vil√°gkongresszuson kider√ľlhet, hogy vajon melyik Ronald S. Lauder igazi arca: az, amelyik antiszemitizmussal v√°dolja a jelenlegi korm√°nyt, vagy pedig az, amikor bar√°ti hangv√©tel√Ľ levelet √≠rt Orb√°n Viktornak. Olvassa el mno.hu e t√©m√°ban √≠rt publicisztik√°j√°t.
Megmutatkozik a „v√©gtelen frusztr√°lts√°g √©s d√ľh”

Martonyi J√°nos kifejtette: a 2010-es parlamenti v√°laszt√°s eredm√©nye nem magyar√°zhat√≥ csup√°n a „nyertesek kiv√°l√≥s√°g√°val”. Az eredm√©nyben megmutatkozik a „v√©gtelen frusztr√°lts√°g √©s d√ľh”, amely√©rt mindenekel√Ķtt a megel√Ķz√Ķ nyolc √©vben elharap√≥dzott korrupci√≥ √©s az elhib√°zott gazdas√°gpolitika a felel√Ķs. A „sz√©ls√Ķjobboldali mozgalom (…) a baloldali korm√°ny alatt er√Ķs√∂d√∂tt meg, √©s ez az √∂r√∂ks√©g val√≥ban aggaszt√≥ jelens√©geket hozott a felsz√≠nre” – √≠rta a k√ľl√ľgyminiszter.

Panaszkod√°s helyett azonban tettekre van sz√ľks√©g a korm√°ny r√©sz√©r√Ķl, hogy a sz√©ls√Ķjobb k√∂vet√Ķi „megtal√°lj√°k a konszolid√°lt demokratikus k√∂z√∂ss√©ghez visszavezet√Ķ utat” – tette hozz√° Martonyi J√°nos. Ugyanakkor „a magyarorsz√°gi antiszemita esetek relativiz√°l√°s√°nak sz√°nd√©ka n√©lk√ľl” azt is meg kell jegyezni, hogy a magyarorsz√°gi helyzet pontos √©rt√©kel√©s√©hez √©rdemes tanulm√°nyozni a rasszista motiv√°ci√≥j√ļ b√Ľncselekm√©nyek eur√≥pai statisztik√°j√°t – √°ll a FAZ-ban megjelent vend√©gkomment√°rban.

A k√ľl√ľgyminiszter kiemelte: egyetlen antiszemita, rasszista ind√≠ttat√°s√ļ cselekm√©ny vagy megnyilv√°nul√°s is t√ļl sok. Az Orb√°n-korm√°ny √©ppen ez√©rt gondoskodott arr√≥l jogszab√°lyi √ļton, hogy a sz√©ls√Ķjobb egyenruh√°s alakulatai ne mas√≠rozhassanak √©s ne kelthessenek f√©lelmet akad√°lytalanul. Tov√°bb√° az alapt√∂rv√©ny „sokat b√≠r√°lt” negyedik m√≥dos√≠t√°sa b√Ķv√≠ti a rasszista √©s antiszemita megnyilv√°nul√°sok elleni jogi fell√©p√©s lehet√Ķs√©geit. Nem is v√©letlen, hogy a zsid√≥ k√∂z√∂ss√©g √ľdv√∂z√∂lte ezt a jogszab√°lyt – √≠rta Martonyi J√°nos.
Magyarország tettekkel bizonyítja elkötelezettségét

Kifejtette: a „h√≠res-h√≠rhedt” m√©diat√∂rv√©ny miatt megfogalmazott pesszimista progn√≥zisok ellen√©re „minden√ľtt l√°that√≥ √©s hallhat√≥” a korm√°ny tev√©kenys√©g√©vel szembeni kritika, √©s a parlament m√≥dos√≠totta az illet√©kes eur√≥pai test√ľletek √°ltal kifog√°solt t√∂rv√©nyeket. A korm√°ny √©rt√©kv√°laszt√°sa pedig nem azt jelenti, hogy „b√ļcs√ļt mondott a modernit√°snak”, hanem azt a sz√°nd√©kot jelen√≠ti meg, hogy helyre√°ll√≠tsa a t√°rsadalmi √∂sszetart√°st – tette hozz√° a k√ľl√ľgyminiszter, hangs√ļlyozva, hogy Magyarorsz√°g a 2011-es uni√≥s eln√∂ks√©g idej√©n tettekkel bizony√≠totta az eur√≥pai egys√©g eszm√©je melletti elk√∂telezetts√©g√©t.

Martonyi J√°nos hangs√ļlyozta: mindennek alapj√°n az a meggy√Ķz√Ķd√©se, hogy Ronald S. Lauder budapesti tapasztalatai „alapjaiban k√ľl√∂nb√∂znek majd att√≥l, ami elhamarkodott √°ll√°sfoglal√°s√°ra k√©sztette”.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | keepfargo - 2013. mŠjus 02. 14:35:27
Nincs baj, zsidoek, kazarek, kozmopolitaek, meeg nincs tele a pohar, a magyar szo es tett nelkul fogja elviselni, hogy nala buliztok fajtestvereitekkel, a tobbi vilagcsaloval. A baj akkor lesz ha tul sok viz lesz mar a poharban, vagy mondjak inkabb szart a biliben, ami ha borul, nagyon budos tud lenni.
Majd amikor Martonyi szep magyar(os) bajusza is a bili tartalmatol csopog, akkor lesz baj(nai) is abban, amibe illik, amikor vegre az osszes magyar megtudja, hogy mi van a palacsintaban(is)...szoval csak bulizzatok, razzatok a rongyot, poffeszkedjetek; orszag-vilag hadd lassa, kik vagytok, mik vagytok. Csak a bilit, a bilit azt neha nezzetek meg...de ezt csak alsagos joindulat mondatja velem.

Ne bantsd a magyart, mert ha tele.....d a bilijet, a vegen radboritja.
#2 | Perje - 2013. mŠjus 02. 15:07:58
A "kult√ļra" r√©sze a k√ľlf√∂ldi titkosszolg√°lat jelenl√©te is:
http://www.borson...budapesten
#3 | gabi - 2013. mŠjus 02. 17:02:30
Ezek t√©nyleg robbant√°sra k√©sz√ľlnek √∂nmaguk ellen, de f√©l√Ķ, hogy legink√°bb magyar √°ldozatai lesznek. Azt√°n be lehet vetni az itt turist√°skod√≥ izraeli hadsereget.
A cikk is arról szól, hogy bebizonyítjuk ..... ki bizonyít és mit is!?
#4 | Bulcsu - 2013. mŠjus 02. 19:03:33
Ki mondta azt, hogy Putyin egy mosolyt, vagy mit tehetne felénk? Tessék! Itt van!

A BIRODALOM √úZENETE - LAVROV MAGYARORSZ√ĀGRA L√ĀTOGAT

Szergej Lavrov orosz k√ľl√ľgyminiszter m√°jus 2-√°n egynapos munkal√°togat√°sra √©rkezik haz√°nkba. A l√°togat√°s hivatalos programj√°ban a magyar korm√°ny minisztereln√∂k√©vel √©s k√ľl√ľgyminiszter√©vel val√≥ megbesz√©l√©s szerepel, √©rintve az Oroszorsz√°g-EU k√∂z√∂tti kapcsolatokat, √©s a NATO-Oroszorsz√°g Tan√°csban val√≥ tov√°bbi egy√ľttm√Ľk√∂d√©sek lehet√Ķs√©g√©t is. Ez a hivatalos h√≠r.

www.hidfo.net/sites/default/files/uploads/images/2013-05-01-birodalom-uzenete-lavrov-magyarorszagra-latogat.jpg

De mi√©rt j√∂nne ide Szergej Lavrov orosz k√ľl√ľgyminiszter csak ez√©rt? Lavrov kit√Ľn√Ķ diplomata, √©s egy birodalom k√©pvisel√Ķje. Ez a birodalom soha nem ereszkedne le arra a szintre, hogy els√Ķ sz√°m√ļ diplom√°ciai k√©pvisel√Ķj√©t atlantista t√∂rpecsatl√≥sokhoz k√ľldje l√°togat√°sra. Az Orb√°n korm√°ny ut√≥bbi egy √©vben intenz√≠ven folytatott szemf√©nyveszt√Ķ hintapolitik√°j√°nak felm√©r√©se m√°r megt√∂rt√©nt az orosz f√©l r√©sz√©r√Ķl. J√≥l tudj√°k, hogy az √∂sszes k√©rd√©sre Orb√°n√©k az adott pillanatban azt v√°laszolj√°k majd, amit az oroszok hallani szeretn√©nek, √©s a k√∂vetkez√Ķ h√©ten pedig majd lenyilatkozz√°k az ellenkez√Ķj√©t. Ez nem √ļjdons√°g, hiszen az atlantista rendszer k√©pvisel√Ķivel √©s (kam√©leon)tulajdons√°gaival mindenki tiszt√°ban van.

Lehetne indokolni a l√°togat√°st azzal a t√©nnyel, hogy Oroszorsz√°g m√©g mindig sz√≠vesebben l√°tn√° a (kifel√©) m√©rs√©kelt atlantista Orb√°n√©kat a hatalomban, mint az elk√∂telezett radik√°lis atlantizmust hat√°rozottan hirdet√Ķ Bajnai vonalat, √©s a 2014-es magyarorsz√°gi v√°laszt√°sokat √©s az azt k√∂vet√Ķ berendezked√©st illet√Ķen valamif√©le egyezs√©g lenne sz√ľlet√Ķben a mostani magyar korm√°ny √©s Oroszorsz√°g k√∂z√∂tt. De Lavrov els√Ķsorban nem ez√©rt j√∂n m√°jus 2-√°n Magyarorsz√°gra.

Lavrov l√°togat√°sa a Birodalom √ľzenete. Ez az √ľzenet nem Orb√°n√©knak sz√≥l. Az √ľzenet a r√° k√∂vetkez√Ķ napokban Magyarorsz√°gon megrendez√©sre ker√ľl√Ķ Zsid√≥ Vil√°gkongresszus r√©sztvev√Ķinek sz√≥l. √Čs az √ľzenet egy√©rtelm√Ľ. Konferenci√°zzanak b√°rmir√Ķl a zsid√≥k, Oroszorsz√°g a r√©gi√≥t √©rdekszf√©r√°j√°hoz tartoz√≥nak nyilv√°n√≠tja. A Birodalom figyel. Ez√©rt j√∂n Szergej Lavrov Magyarorsz√°gra.

Gergely de√°k - H√≠df√Ķ.net
http://www.hidfo....ra-latogat
#5 | talpi - 2013. mŠjus 02. 22:53:12
ki a **** k√©rte hogy tolj√°k ide a pof√°jukat? menjenek oda ahova val√≥k, ott bizony√°ra nem kell rettegni√ľk, s√Ķt, semmif√©le "anti-semita" megnyilv√°nul√°s nem hallik, mi t√∂bb √∂r√∂mmel √ľdv√∂zlik √Ķket a pokol torn√°c√°n, merthogy "√∂rd√∂gfattyak" mind, egyt√Ķl egyig.!
#6 | Kedvesi - 2013. mŠjus 03. 07:44:15
A ZS√ćDf√Ķnetet hagyjuk. M√ļltkor √Čszak Kore√°t √©ltett√©k, hogy az a kis orsz√°g meg mutatja a vil√°gnak stb posztkomcsi b√∂f√∂g√©sek, arr√≥l nem is besz√©lve hogy a ZSID√ď GY√ĖRK√ĖS nagypapa, unokatestv√©re a szint√©n zsid√≥ √°dernak, ez a ZS√ćDf√Ķnet.
#7 | Bulcsu - 2013. mŠjus 03. 08:27:53
Akkor hagyom...

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.