Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

A Zsidó (nevén nevezve: Cionista) Világkongresszus


Link
Az idei Zsid√≥ (Cionista) Vil√°gkongresszussal √ļj korszak kezd√Ķd√∂tt a Cionista Vil√°gbirodalom √©p√≠t√©s√©ben. A helysz√≠n megv√°laszt√°s√°val kijel√∂lik √öj-Izrael k√∂zpontjak√©nt Magyarorsz√°got, Budapestet Judapestt√© t√©ve.


Ha nem vagyunk √©berek, ha nem √©led fel benn√ľnk az √∂nv√©delmi √∂szt√∂n, akkor az 1897-ben B√°zelben indult folyamat 2013-ban Budapesten sikeresen befejez√Ķdik. N√©zz√ľk √°t ezt a folyamatot √©s eg√©sz√≠ts√ľk ki a mostani Cionista Vil√°gtal√°lkoz√≥val!I. Zsidó birodalom építése a XIX-XXI. évszázadban1. 1897-ben gy√Ľlt √∂ssze az I. Cionista Vil√°gkongresszus B√°zelben, √©s megalakult a Cionista Vil√°gszervezet. Herzl √≠gy √≠rt napl√≥j√°ban: "B√°zelben megalap√≠tottam a zsid√≥k orsz√°g√°t, s ha most m√©g nevet is ezen valaki, v√°rjatok 5 vagy legfeljebb 50 √©vig √©s megl√°tj√°tok".

1917. november 2-√°n Lord Balfour, angol k√ľl√ľgyminiszter Rotschildhoz √≠rt level√©ben meg√≠g√©rte a zsid√≥ nemzeti otthon fel√©p√≠t√©s√©t Erec Jiszraelben. (…) Herzl j√≥slata "szinte id√Ķre" beteljesedett. 1947-ben, teh√°t pontosan 50 √©vvel a napl√≥ bejegyz√©se ut√°n – osztott√°k fel a brit Palesztin mand√°tumot egy zsid√≥ √©s egy arab √°llamra. "A k√©sedelem√©rt azonban igen s√ļlyos √°rat fizetett a zsid√≥ n√©p." (id√©zet a Cionista.hu-r√≥l)

1975. november 10-√©n az ENSZ 72 szavazattal 35 ellen√©ben (32 hi√°nyz√°ssal) elfogadta, a 3379-es hat√°rozatot, melynek √©rtelm√©ben "A cionizmus a rasszizmus √©s a faji megk√ľl√∂nb√∂ztet√©s egyik form√°ja". 1991. december 16-√°n 111:25 ar√°nyban (13 hi√°nyz√°ssal) visszavont√°k ezt a hat√°rozatot.

Forr√°s: http://hu.wikipedia.org/wiki/Cionizmus2. A birodalomépítés kezdete

„Az eg√©sz f√∂ldkereks√©gen nincs egyetlen darab f√∂ld sem, amelyer k√∂nnyebben leig√°zhatn√°nk, mint Gal√≠ci√°t √©s Magyarorsz√°got. E k√©t orsz√°gnak mindenk√©ppen a mi√©nknek kell lennie, mert sz√°munkra ott a legkedvez√Ķbben a lehet√Ķs√©gek.

….

T√∂rekedjetek, hogy mindent, amit ott m√©g kereszt√©nyek birtokolnak, teljesen a kezetekbe vegy√©tek.”

(Russischen Invaliden - 1910. december 30. 285. sz√°m)3. Az √∂nazonoss√°gtudat meg√Ķrz√©s√©nek eszk√∂ze a holokauszt miatti gy√Ľl√∂letA „Nemzetis√©g legyen-e a zsid√≥s√°g” c. √≠r√°s (2005. november 8. - http://www.nol.hu/cikk/383353/) azt bizony√≠tja, hogy a ma √©l√Ķ zsid√≥s√°g √©rdekk√©pvisel√Ķi az √∂nazonoss√°gtudat meg√Ķrz√©se eszk√∂z√©nek v√°ltozatlanul a holokauszt miatti gy√Ľl√∂letet tartj√°k, vagyis a kereszt√©nys√©ggel fenn√°ll√≥ √©rdekk√ľl√∂nbs√©g v√°ltozatlanul fenn√°ll.

Id√©zet a cikkb√Ķl:

Ismeretes, hogy a k√∂zelm√ļltban mag√°nszem√©lyek a zsid√≥s√°g nemzeti kisebbs√©gg√© nyilv√°n√≠t√°s√°t kezdem√©nyezt√©k. A Mazsihisz hat√°rozottan ellenzi a tervet, a K√∂z√©p-kelet-eur√≥pai Rabbik Tan√°csa viszont sokkal ink√°bb megenged√Ķ az √ľgyben.

Az √°ll√°sfoglal√°s k√©sz√≠t√Ķi ugyanakkor fenntart√°saiknak is hangot adnak, hiszen a kisebbs√©gi bejegyz√©s kezdem√©nyez√Ķi a "nem vall√°soss√°gban" hat√°rozz√°k meg identit√°sukat.

A zsid√≥ identit√°s meghat√°roz√≥ eleme nem a vall√°s √©s nem a kultur√°lis k√∂t√Ķd√©s, hanem az √ľld√∂ztet√©s, a holokauszt eml√©ke.


4. Nem fogadták el az államalkotó nemzet státusztA „Nem gy√Ľlt √∂ssze az ezer t√°mogat√≥ al√°√≠r√°s a zsid√≥ nemzeti kisebbs√©g elismer√©s√©hez” c. √≠r√°s (a cikket a http://mti.hu/cikk/146388/ c√≠mr√Ķl t√∂lt√∂ttem le, de ma m√°r el√©rhetetlen) pedig annak tan√ļs√°gt√©tele, hogy nem fogadj√°k el √∂nmagukat √°llamalkot√≥ nemzetnek, vagyis √∂nmagukat rekesztett√©k ki az egyetemes magyars√°gb√≥l.Id√©zet a cikkb√Ķl:

„A nemzeti kisebbs√©gek sor√°ba val√≥ felv√©telt√Ķl, majd a nemzetis√©gi alapon m√Ľk√∂d√Ķ szervezetek ki√©p√≠t√©s√©t√Ķl nyilatkozataik szerint azt v√°rt√°k, hogy megel√Ķzhet√Ķ legyen a zsid√≥s√°g hagyom√°ny√°nak, kult√ļr√°j√°nak √©s nyelv√©nek elveszt√©se.

A T√°rsas√°g a Magyarorsz√°gi Zsid√≥ Kisebbs√©g√©rt Egyes√ľlet j√ļnius elsej√©ig mintegy 500 al√°√≠r√°st tudott √∂sszegy√Ľjteni. Kezdem√©nyez√©s√ľket j√ļnius 3-√°n folytatt√°k, mert azt a parlamenti v√°laszt√°sok miatt meg kellett szak√≠tanunk. A hi√°nyz√≥ 500 al√°√≠r√°st j√ļlius 1-j√©ig kellett volna √∂sszegy√Ľjteni.”5. A zsidó világbirodalom megteremtésének bejelentése„… manaps√°g gyarmatok l√©tes√≠t√©se √©s hadsereg bevet√©se n√©lk√ľl is lehet birodalmat √©p√≠teni… Izraeli √ľzletemberek befektetnek az eg√©sz vil√°gon. Izraelnek p√©lda n√©lk√ľli gazdas√°gi sikerei vannak, mostanra kiv√≠vtuk gazdas√°gi f√ľggetlens√©g√ľnket, felv√°s√°roljuk Manhattant, Lengyelorsz√°got, Magyarorsz√°got √©s Rom√°ni√°t.” – („Simon Peresz √©s a m√©lymagyarok” – 2007. november 9. - http://hvg.hu/velemeny/20071109_peresz_izrael)6. Az √°llampolg√°rs√°gi t√∂rv√©ny m√≥dos√≠t√°s√°val megkapt√°k a lehet√Ķs√©get akaratuk megval√≥s√≠t√°s√°ra„A Magyarorsz√°gi Zsid√≥ Hitk√∂zs√©gek Sz√∂vets√©g√©nek (Mazsihisz) eln√∂ke (Feldm√°jer P√©ter) szerint a kett√Ķs √°llampolg√°rs√°gr√≥l hozott orsz√°ggy√Ľl√©si d√∂nt√©s t√∂rt√©nelmi j√≥v√°t√©telt jelent a holokauszt t√ļl√©l√Ķinek, illetve lesz√°rmazottaiknak.” – („A kett√Ķs √°llampolg√°rs√°g t√∂rt√©nelmi j√≥v√°t√©tel a holokauszt t√ļl√©l√Ķinek” – 2010-05-27. - http://www.mazsihisz.hu/2010/05/27/a-kettos-allampolgarsag-tortenelmi-jovatetel-a-holokauszt-tuleloinek-3114.html)7. Orsz√°galap√≠t√≥ (Szent Korona √Črt√©kend szerint: √°llamalap√≠t√≥) nemzetnek tartj√°k magukat„mi mind az orvostudom√°nyban, mind az iparban, mind a m√Ľv√©szetben igyeksz√ľnk, √©s azt hiszem, hogy nem kis sikerrel, helyt√°llni”, ez√©rt „elv√°rjuk azt a t√∂bbs√©gi nemzett√Ķl, hogy elismerje, mi is orsz√°galap√≠t√≥k vagyunk” – Megny√≠lt a 14. Zsid√≥ Ny√°ri Fesztiv√°l – 2011. 08. 29. - http://videotar.mtv.hu/Videok/2011/08/29/13/Megnyilt_a_14_Zsido_Nyari_Fesztival.aspx)Úgy érzem, a fentiek alapján jogos a felháborodásom, aminek nyílt levélben (http://nemzetiegyseg.com/110929.doc) adtam hangot.R√©szlet a lev√©lb√Ķl:„Tisztelt Zoltai Guszt√°v √ļr!√Ėn a 14. Zsid√≥ Ny√°ri Fesztiv√°l megnyit√≥j√°n a k√∂vetkez√Ķket mondta: „mi mind az orvostudom√°nyban, mind az iparban, mind a m√Ľv√©szetben igyeksz√ľnk, √©s azt hiszem, hogy nem kis sikerrel, helyt√°llni”, ez√©rt „elv√°rjuk azt a t√∂bbs√©gi nemzett√Ķl, hogy elismerje, mi is orsz√°galap√≠t√≥k vagyunk”.

Ez a kijelent√©se s√ļlyos, l√©nyeges ismeretek hi√°ny√°ban tett s√©rt√©s az egyetemes magyars√°gra n√©zve, ugyanis a zsid√≥s√°g √©s a magyars√°g √©rt√©krendj√©ben ellent√©tes nemzet, ez√©rt a magyar nemzet, am√≠g Magyarorsz√°got t√∂bbs√©g√©ben magyarok lakj√°k, nem fogadhatja el, hogy orsz√°galap√≠t√≥nak olyan nemzet vallja mag√°t, amely t√∂bb √©vezredes hagyom√°nyunkkal ellent√©tes √©rt√©krend uralm√°t akarja r√°nk k√©nyszer√≠teni.”8. A Cionista Világbirodalom központjának kijelölése a 2013-as Cionista VilágtalálkozónA Zsid√≥ Vil√°gkongresszus (World Jewish Congress – WJC) 2013. m√°jus 5-7 k√∂z√∂tt Budapesten tartja 14. plen√°ris √ľl√©s√©t. A kongresszuson megvitatj√°k a zsid√≥s√°got glob√°lisan √©rint√Ķ t√©m√°kat, a neon√°ci p√°rtok el√Ķret√∂r√©s√©nek egyre aggaszt√≥bb √ľgy√©t √©s a k√∂zel-keleti helyzetet.

A Zsid√≥ Vil√°gkongresszus eln√∂ke, Ronald S. Lauder elmondta: „A plen√°ris √ľl√©s j√≥ lehet√Ķs√©g lesz arra, hogy a vil√°g zsid√≥s√°ga k√∂z√∂sen hallassa a hangj√°t √©s √ľgyeket vitasson meg. Tal√°lkozzunk Budapesten, amelynek nagyszer√Ľ zsid√≥ t√∂rt√©nelme √©s √©l√Ķ k√∂z√∂ss√©ge van.”

Feldm√°jer P√©ter, a MAZSIHISZ eln√∂ke elmondta: „Az, hogy a Zsid√≥ Vil√°gkongresszus a plen√°ris √ľl√©s√©t Budapesten tartja, egyben azt szimboliz√°lja, hogy szolidarit√°st v√°llalnak a magyarorsz√°gi zsid√≥ k√∂z√∂ss√©ggel, amelynek az ut√≥bbi √©vekben egyre er√Ķs√∂d√Ķ antiszemitizmussal kellett szemben√©znie.”

(A magyar minisztereln√∂k besz√©det mond a Zsid√≥ Vil√°gkongresszus budapesti √ľl√©s√©nek megnyit√≥j√°n - 2013-04-23 - http://www.mazsihisz.hu/2013/04/23/a-magyar-miniszterelnok-beszedet-mond-a-zsido-vilagkongresszus-budapesti-ulesenek-megnyitojan-6087.htmlII.Ez a hír további két gondolatot indít el:1. Zsidókereszténység kapcsolatát a zsidósághozAz a t√©ny, hogy Erd√Ķ P√©ter b√≠boros, pr√≠m√°s, esztergom-budapesti √©rsek felsz√≥lal a Cionista Vil√°gtal√°lkoz√≥n, √©rz√©kelteti a zsid√≥kereszt√©ny vall√°s hivatalos √°ll√°spontj√°t: nem sz√°nd√©kozik (legal√°bb is egyel√Ķre) megtiszt√≠tani a zsid√≥ vall√°ssal szennyezett kereszt√©nys√©get. Tov√°bbra sem hajland√≥ v√©grehajtani a II. Vatik√°ni zsinat „Dei Verbum” √©s „Nostra Etate” c√≠m√Ľ hat√°rozatait, vagyis tov√°bbra is fenntartja, hogy √Ābrah√°m az Isteni kinyilatkoz√°sok egyetlen k√∂zvet√≠t√Ķje, √©s a „pog√°ny” (goj) vall√°sokat nem fogadja el az Isteni Ir√°nymutat√°s k√©pvisel√Ķinek.Még mindig nem történt meg Saulus álláspontjának kitörlése az Új Testamentumból, amely így szól:„Ha pedig n√©mely √°gak kit√∂rettek, te pedig vadolajfa l√©tedre beoltatt√°l azok k√∂z√©, √©s r√©szese lett√©l az olajfa gy√∂ker√©nek √©s zs√≠rj√°nak; Ne kev√©lykedj√©l az √°gak ellen√©ben: ha pedig kev√©lykedel, nem te hordozod a gy√∂keret, hanem a gy√∂k√©r t√©ged.

Azt mondod azért: Kitörettek az ágak, hogy én oltassam be. Úgy van; hitetlenség miatt törettek ki, te pedig hit által állasz; fel ne fuvalkodjál, hanem félj; Mert ha az Isten a természet szerint való ágaknak nem kedvezett, majd néked sem kedvez.

Tekintsd meg az√©rt az Istennek kegyess√©g√©t √©s kem√©nys√©g√©t: azok ir√°nt a kik elestek, kem√©nys√©g√©t; ir√°ntad pedig a kegyess√©g√©t, ha megmaradsz a kegyess√©gben; k√ľl√∂nben te is kiv√°gatol. S√Ķt azok is, ha meg nem maradnak a hitetlens√©gben, beoltatnak; mert az Isten ism√©t beolthatja √Ķket.

Mert ha te a term√©szet szerint val√≥ vadolajf√°b√≥l kiv√°gatt√°l, √©s term√©szet ellen√©re beoltatt√°l a szelid olajf√°ba: mennyivel ink√°bb beoltatnak ezek a term√©szet szerint val√≥k az √Ķ saj√°t olajf√°jokba.

Mert nem akarom, hogy ne tudjátok atyámfiai ezt a titkot, hogy magatokat el ne higyjétek, hogy a megkeményedés Izráelre nézve csak részben történt, a meddig a pogányok teljessége bemegyen.

√Čs √≠gy az eg√©sz Izr√°el megtartatik, a mint meg van √≠rva: Elj√Ķ Sionb√≥l a Szabad√≠t√≥, √©s elford√≠tja J√°k√≥bt√≥l a gonoszs√°gokat: √Čs ez n√©kik az √©n sz√∂vets√©gem, mid√Ķn elt√∂rl√∂m az √Ķ b√Ľneiket.”

(Szent Pál Rómabelieknek írt levél (Károli Gáspár fordítása) 11:17-27)Két dolgot kell kiemelni:

Egyik az, ami miatt II. J√°nos Braz√≠li√°ban azt mondta, hogy vegy√ľk tudom√°sul, hogy mi „Istennek fogadott gyermekei vagyunk”, ez pedig az√©rt van, mert mi a vad olajfa lev√°gott √°gai vagyunk, amelyet beoltottak a szent olajf√°ba, √©s √≠gy tudunk √ľdv√∂z√ľlni.A m√°sik l√©nyeges gondolat ebben az id√©zetben pedig az, hogy nem fogadja el – ezek szerint – P√°l sem azt, hogy J√©zus volt a messi√°s. Ugyanis azt mondja, hogy majd ezut√°n j√∂n el „Sionb√≥l a Szabad√≠t√≥, √©s elford√≠tja J√°k√≥bt√≥l a gonoszs√°gokat”. Teh√°t ezut√°n j√∂n el a szabad√≠t√≥.

Ez egy nagyon fontos gondolat, ami alapvet√Ķ k√ľl√∂nbs√©g a zsid√≥s√°g b√°rmelyik megfogalmaz√°sa, ak√°r a cionizmus, ak√°r pedig a „V√°ros √Ķrz√Ķi” vonatkoz√°s√°ban. Ugyanis √Ķk azt mondj√°k, hogy m√©g ezut√°n j√∂n el a szabad√≠t√≥. √Čs ennek k√∂vetkezm√©nye, hogy addig √Ķk nem is alap√≠thatnak orsz√°got.√Čs van m√©g egy gondolat, amit felt√©tlen√ľl el kell mondanom. Ebben a lev√©lben a k√∂vetkez√Ķ szerepel: „√Čs ez n√©kik az √©n sz√∂vets√©gem”. Teh√°t a Szabad√≠t√≥, a Messi√°s meg√©rkez√©se az „√©n sz√∂vets√©gem” – mondj√°k Isten nev√©ben, ami nyilv√°nval√≥an Jahve, ugyanis Isten az emberekkel k√∂t√∂tt egy sokkal r√©gebbi sz√∂vets√©get, mintegy 4000 √©vvel Saul (P√°l) el√Ķtt, ez pedig abban a „Paralel Bibli√°ban” szerepl√Ķ Sz√∂vets√©g, amelyet mi „Magyar Bibli√°nak” tekint√ľnk. Ez bizony√≠that√≥an az Isteni Ir√°nymutat√°st adja az embernek – a L√©lek F√©ny√©n kereszt√ľl – a F√∂ld anyagi r√©sz√©nek alak√≠t√°s√°hoz √©s ural√°s√°hoz.Mint ahogyan a t√©nyek bizony√≠tj√°k, a Reform√°tus egyh√°z is osztja a Katolikus egyh√°z felfog√°s√°t, hiszen ifj. Heged√Ľs L√≥r√°ntnak megtiltott√°k, hogy a m√°jus 4-i rendezv√©ny szervez√Ķje legyen.Amint a rendezv√©ny szervez√©s√©t √°tvev√Ķ ifj. Heged√Ľs L√≥r√°ntn√© orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķ asszony k√∂zlem√©ny√©ben szerepel, a Neturei Karta (ez a „V√°rost – Jeruzs√°lemet - √Ķrz√Ķk mozgalma”) anticionista zsid√≥ szervezet t√°mogatja a bolsevizmus √©s a cionizmus √°ldozataira eml√©kez√Ķ rendezv√©nyt.

Itt meg kell állnom egy pillanatra, ugyanis nem értek ezzel a címmel egyet.

Tudom, erre is azt mondj√°k sokan, hogy „persze, a Hal√°sz mindenkivel √©s mindennel szemben √°ll”. Nem √°llok szemben, csak fel szeretn√©m h√≠vni mindenki sz√≠ves figyelm√©t arra, hogy most m√°r nemcsak a bolsevizmus √©s cionizmus √°ldozataira kell eml√©kezn√ľnk, hanem a kapitalizmus √°ldozataira is, vagyis minden diktat√ļra minden √°ldozat√°ra.

Eml√©kezn√ľnk kell azokra a gazd√°kra is, akik 2004 √©s 2006 k√∂z√∂tt √∂ngyilkosok lettek, mert az EU-ba l√©p√©s√ľnk ut√°n olyan helyzetben ker√ľltek, hogy nem tudtak meg√©lni.

Eml√©kezn√ľnk kell azokra az √°ldozatokra is, akik a Hajdub√©t miatt v√°ltak √∂ngyilkosokk√°.

√Čs eml√©kezn√ľnk kell azokra az √°ldozatokra is, akik a f√∂ldigiliszta-bizniszbe buktak bele √©s √∂ngyilkosok lettek.

√Čs napjaink √°ldozataira is eml√©kezn√ľnk kell, aki a kapitalizmusnak az egyik tart√≥pill√©re, a bankrendszernek a k√°rvallottjai, a hitelk√°rosultak.Visszat√©rve a V√°ros √Ķrz√Ķire, v√©lem√©nyem az, hogy „tartok a g√∂r√∂g√∂kt√Ķl – √©rtsd: zsid√≥kt√≥l - akkor is, ha aj√°nd√©kot hoznak.” Ezt a v√©lem√©nyemet a Neturei Karta hitvall√°sa t√°masztja al√°. R√∂viden:

Neturei Karta ("A v√°ros – Jeruzs√°lem - √Ķrei") „a zsid√≥knak tilos saj√°t √°llamot alap√≠tani a messi√°s elj√∂vetele el√Ķtt.” Ez a zsid√≥ mozgalom √ļgy √©rtelmezhet√Ķ, hogy egyes zsid√≥k k√©nyelmesebbnek tal√°lj√°k tov√°bbra is a nemzsid√≥kon val√≥ √©l√Ķsk√∂d√©st, mint egy saj√°t √°llam alap√≠t√°s√°t. „… mint zsid√≥k nem politiz√°lunk (a zsid√≥ t√∂rv√©nyeknek megfelel√Ķen, vagyis a zsid√≥k h√Ľs√©ges √°llampolg√°rai kell, hogy legyenek annak az orsz√°gnak ahol √©lnek),”Nem j√∂tt el a messi√°s – v√≠zv√°laszt√≥ egyr√©szr√Ķl a zsid√≥ vall√°s minden ir√°nyzata √©s a zsid√≥kereszt√©ny vall√°s, m√°sr√©szr√Ķl a kereszt√©nys√©g k√∂z√∂tt.2. A jelenlegi hatalom kapcsolatát a zsidósághoz és a zsidókereszténységhezOrb√°n Viktor r√©szt vesz a Cionista Vil√°gtal√°lkoz√≥n, ugyanakkor a zsid√≥kereszt√©ny j√°ki templom fel√ļj√≠t√°si √ľnneps√©g√©n im√°ra √©s munk√°ra sz√≥l√≠totta fel h√≠veit, id√©zve a Szent Benedek rendi szerzetesek jelmondat√°t.

(Orbán: vissza kell találni az imádság és a munka hagyományához - 2013. április 28. - http://mti.hu/Pages/News.aspx?newsid=302831&lang=hun&contnews=1&append=1&print=1)

A kérdés az, hogy Istenhez, vagy Jahvéhoz szóló imára buzdított.Kelt Szegeden, 2013. √ćg√©ret hav√°nak 1. napj√°n.

√Ārp√°d sarja, Hal√°sz J√≥zsef


HozzŠszůlŠsok


#11 | keepfargo - 2013. mŠjus 04. 23:23:39
Nem tudom, lehet hogy tevedek, ez most mar hamarosan ki fog derulni, de az az erzesem, hogy csak elszamitottak magukat a fergek, es elkapkodjak a dolgot. Vagyishogy a magyar tunyasagot es joindulatot teljes tehetetlensegnek fogva fel, s arra jatszva hogy nem tudjuk magunkat megszervezni, tullottek a celon, es mar teljesen birtokon belul erzik magukat.
Az idegek harca pedig most jon: azert szaporodnak a cionista provokaciok, hogy sikeruljon valami minimalis flegyveres ellenallast eloidezni, amit aztan nagy effektivitassal es kegyetlenseggel el tudjanak tiporni, ezaltal megadva az alaphangot a tovabbi, felgyorsulo, magyarirtashoz. Valahogy ugy ahogy Bin Yasir falu lakossagat lemeszaroltak, hogy a palesztinok ijedtukben tizezrevel Libanonba szaladjanak mar masnap.
Szerintem az a helyzet, hogy az elkenyelmesedett es lebutitott magyar egy szempillantas alatt fel fog tudni ebredni, ha eljon az ideje ennek. Amikor szembesulni fog az orokos rabszolgasag, megalaztatas es szegyen vagy a mindent egy lapra felteves alternativajaval. A kerdes: lehet-e meg eleg elniakaras egy nepben, amelyik evszazadok ota a tulelesre rendezkedett be? Vallaljuk-e a mindennapos megalaztatast, az idegenek poffeszkedeset, na meg a ciganyterrort, vagy felkelunk es nekiesunk mindket mocskos bandanak?

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.