Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:



RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó



Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Az USA felfegyverzi a szíriai ellenzéket


Az USA felĂĽlvizsgálja álláspontját a szĂ­riai ellenzĂ©knek szállĂ­tott fegyverekkel kapcsolatban – jelentette be az amerikai vĂ©delmi miniszter, Chuk Hagel csĂĽtörtökön.

Hagel bejelentését kommentálva, Barack Obama amerikai elnök teljes szolidaritását fejezte ki a miniszterrel.

Korábban az USA hivatalosan bejelentette, hogy nem nyújtanak katonai segítséget a szíriai ellenzéknek, csupán nem katonai berendezésekkel és humanitárius szállítmányokkal látják el õket.
Link

Hozzászólások


#1 | monguzking - 2013. május 03. 17:44:32
Nem értem hogy miért ilyen ostoba a szir vezetés.**** egyszerü az helyzetr megoldása.Az zsoldosok által ellenörzött területröl rakétákkal lelönni orosz civil utasszállito repülöt akkár többet is amire nyilvánvaloan oroszok azonnali katonai válaszlépéseket tennének s ezt a helyzetet kihasználva már egy cseppetsem haboznék tömegpusztito fegyvereket is bevetni zsoldosok ellen kiirtani öket utolso szállig.Valamit tisztázni kell-igen ez naghyon durva söt univerzális törvények szerint bün is de én ugy látom hogy nincs más lehetöség az gonosz elpusztitására---még ártatlan embereket is felkell tudni áldozni harc során---mielött tiltakoznátok javaslom vegyétek elö az indiai mahábhárata eposzt s lapozzátok fel azt a részt mikkor felsorakoznak az seregek s andzsura látva ellenfeleiket s sajátjait valamint várhato halálukat akkor elakarja dobni fegyvereit de ekkor s erre figyeljetek hogy mit mondd krisna az fogathajtoja
#2 | tour - 2013. május 03. 19:35:10
monguz, bõven estek már civilek áldozatul a pusztításnak. Videók, képek alapján az Aszad kormányon kívül, nagyon már nincs mit megdönteni, olyan mértékû a pusztítás. Amcsik ahol érik, ott provokálják az oroszokat. Most már orosz gép nem megy arra, így a zsoldosok nem tudnak mit leszedni. Vegyi fegyver témában fordult a kocka, jövõhéten az amcsik kapnak egy kiadós "ejnye-bejnyét", amiért folyamatosan elterelõ, provokatív játékkal igyekeznek menteni a menthetetlent és még nagyobb pusztítást elõidézni. Az oroszok okosan csinálják, elsõszámú védelmi terület vagyunk. Még a zsidók stratégiailag fontosnak tartott területein el nem indul a tüzijáték, addig itt sem indulhat, dekoncentrált helyzetbe kell szorítani õket, hogy figyelmüket ne tudják egy helyre összpontosítani.
Lavrov khon-gresszusi tárgyalása itt, és közvetlen azutáni kerryvel hatalmas üzenetet hordoz magában, lekörözi, lekerüli õket.
Legkésõbb G8-as csúcstalálkozón elrendelik az atomtöltetek leszerelését, itt pimaszul szeretnék utalni a g.i. joe-megtorlás filmre ahol a végén ez történik egy vizes part melletti helyszínen, most sem fog másképp történni, Észak-Írországban Lough Erne tó melletti hotelban fognak találkozni. Szinten a filmben feltûnik a pintér sanyás történet, szóval addig annak itthon lekell menni, addigra a billencs borítani fog mindent, felborul a pálya, Imre amit már elmondott a "semmi nem az, aminek látszik" mocsokságokat, az összes kiderül. Nagyközönség számára meglepi készülõben, az igazság itt van velünk!

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.