Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Orb√°n: nem vagyunk antiszemit√°k


H√°t ti nem is, mert zsid√≥-cig√°nyok vagytok! Egy√©bk√©nt √∂r√ľl√∂k a magyar√°zkod√°snak. M√°r majdnem hiteles.
A korm√°nyf√Ķ egy izraeli lapnak adott interj√ļban egy√©rtelm√Ľen kiz√°rta egy esetleges j√∂vend√Ķ egy√ľttm√Ľk√∂d√©st a Jobbikkal.

Orb√°n Viktor elutas√≠totta a v√°dat, hogy Magyarorsz√°g lenne az Eur√≥pai Uni√≥ "legantiszemit√°bb orsz√°ga", z√©r√≥ toleranci√°t hirdetett meg az antiszemitizmussal szemben, √©s elvetette az esetleges egy√ľttm√Ľk√∂d√©st a k√∂vetkez√Ķ v√°laszt√°sok ut√°n a Jobbikkal a Jedi√≥t Ahron√≥t c√≠m√Ľ izraeli napilap p√©nteki sz√°m√°nak adott interj√ļj√°ban. A minisztereln√∂k kifejtette, hogy "egy√©rtelm√Ľen nem vagyunk antiszemit√°k. K√∂teless√©g√ľnk visszautas√≠tani ezeket a v√°dakat, √©s ugyanakkor v√©giggondolni, vajon mi√©rt l√°tj√°k itt √©s ma az antiszemitizmust orsz√°gunk jellemz√Ķi k√∂zt a Magyarorsz√°got k√≠v√ľlr√Ķl meg√≠t√©l√Ķk".

Orb√°n szerint ez a t√∂rt√©nelem velej√°r√≥ja. "N√©zzen k√∂r√ľl Eur√≥p√°ban, els√Ķsorban annak keleti fel√©n: Magyarorsz√°g az egyetlen orsz√°g, melyben - a n√°ci r√©muralom ellen√©re is - eredeti, nagy zsid√≥ k√∂z√∂ss√©g √©l... Ez√©rt a magyarorsz√°gi antiszemitizmus nem teoretikus k√©rd√©s, hanem szem√©lyes √ľgy" - mondta. √Člnek azok a zsid√≥ csal√°dok, akik t√ļl√©lt√©k a holokausztot √©s azok a magyarok, kollabor√°ltak a n√°cikkal. Ez az egy√ľtt√©l√©s t√∂bb probl√©m√°t vet fel, mint m√°s orsz√°gok eset√©ben - tette hozz√°. A jobbikos Gy√∂ngy√∂si M√°rton a zsid√≥k list√°z√°s√°ra vonatkoz√≥ kijelent√©s√©vel kapcsolatos k√©rd√©sre a korm√°nyf√Ķ √ļgy v√°laszolt, hogy a parlamentben van egy sz√©ls√Ķjobb p√°rt, amely a szavazatok 17 sz√°zal√©k√°t kapta.

V√©lem√©nye szerint a Jobbik k√©pvisel√Ķi id√Ķnk√©nt elfogadhatatlan dolgokat mondanak. "Ha szem√©lyesen jelen vagyok a parlamentben, amikor ilyen dolgok elhangzanak, √©n mindig egy√©rtelm√Ľen kijelentem, hogy nem √©rt√ľnk egyet vel√ľk. A mi politik√°nk a "z√©r√≥ tolerancia" politik√°ja az antiszemitizmussal szemben" - tette hozz√°. A korm√°nyf√Ķ elmondta, hogy b√°ntja a Zsid√≥ Vil√°gkongresszus vezet√Ķi r√©sz√©r√Ķl szem√©ly√©t √©rt kritika. Ronald Lauderrel, a Zsid√≥ Vil√°gkongresszus eln√∂k√©vel kapcsolatban azt √°ll√≠totta, b√≠r√°lata "√ľzleti okokon alapul. B√≠r√≥s√°gi elj√°r√°s folyik az √Ķ c√©ge k√©pvisel√Ķi √©s a magyar korm√°ny k√∂z√∂tt. Amikor szem√©lyesen √©rintett vagy, akkor nem lehetsz objekt√≠v" - utalt a sukor√≥i kaszin√≥√©p√≠t√©s kudarcba fulladt terv√©re.

Az interj√ļban besz√©lt az antiszemita v√°dakkal szembeni √©rzelmi √©rintetts√©g√©r√Ķl is. "Els√Ķ alkalommal sz√≠ven √ľt√∂tt, m√°sodik alkalommal f√°jt, harmadik alkalommal visszautas√≠tottam. Kereszt√©nys√©gem v√©d meg engem ezekt√Ķl. A v√°dak abban gy√∂kereznek, hogy √©n nemzeti politikus vagyok. √Čn ugyan Eur√≥pa-p√°rti, de mindemellett magyar √©s kereszt√©nydemokrata vagyok. Egy igazi kereszt√©ny nem k√©pes t√°mogatni semmit sem, ami az emberi szabads√°g √©s m√©lt√≥s√°g ellen val√≥" - tette hozz√°.

A Jobbik vesz√©lyess√©g√©re vonatkoz√≥ k√©rd√©sre egy√©rtelm√Ľ igennel felelt. "Val√≥s, n√∂vekv√Ķ vesz√©ly" - mondta. Szerinte ennek okai az EU-t s√ļjt√≥ gazdas√°gi recesszi√≥ban keresend√Ķk. Az eg√©sz vil√°gon felbukkannak olyan politikai ir√°nyzatok, amelyeket a gy√Ľl√∂let √©ltet, d√ľh √©s csal√≥dotts√°g a kialakult t√°rsadalmi helyzet miatt. L√©tezik egy eur√≥pai b√Ľnbakkeres√©si hajlam, √©s ez mindig vesz√©lyes - tette hozz√°. "Nek√ľnk Magyarorsz√°gon nagyon √≥vatosnak kell lenn√ľnk √©s a leghat√°rozottabban fell√©p√ľnk e jelens√©ggel szemben. Ha meg akarjuk v√©deni a demokr√°ci√°t, akkor elsz√°ntnak kell lenn√ľnk a Jobbikkal szemben" - mondta.

A korm√°nyf√Ķ megeml√≠tette ezen fell√©p√©s eddigi l√©p√©seit. A sz√≥l√°s szabads√°ga nagyon fontos egy demokr√°ci√°ban, de amikor √∂sszet√Ľz√©sbe ker√ľl a sz√≥l√°s szabads√°ga az ember tisztelet√©vel, a mostani korm√°ny ezt nem fogadhatja el. Betiltott√°k a Jobbik f√©lkatonai szervezeteit, amelyek a baloldali liber√°lis korm√°ny idej√©n m√Ľk√∂dhettek. Olyan t√∂rv√©nyeket hoztak, amelyek szerint az ilyen szervezked√©sek b√Ľncselekm√©nynek min√Ķs√ľlnek. Vil√°goss√° tett√©k, hogy az usz√≠t√°s √©s a holokauszttagad√°s b√Ľncselekm√©nynek sz√°m√≠t - sorolta. "Ha valaki egy k√∂z√∂ss√©g tisztelet√©t s√©rti meg, egyar√°nt ind√≠that√≥ ellene b√ľntet√Ķ- √©s polg√°ri elj√°r√°s. Ilyen nem l√©tezik Eur√≥pa m√°s orsz√°gaiban √©s erre mi b√ľszk√©k vagyunk" - tette hozz√°. A Fidesz eln√∂ke az interj√ļban egy√©rtelm√Ľen kiz√°rta egy esetleges j√∂vend√Ķ egy√ľttm√Ľk√∂d√©st a Jobbikkal, √©s azt is hogy k√ľls√Ķ t√°mogat√°sukkal alak√≠tson majd kisebbs√©gi korm√°nyt. "Nem vezettem √©s nem is fogok kisebbs√©gi korm√°nyt vezetni" - k√∂z√∂lte. "Ez nem j√≥ a demokr√°ci√°nak" - indokolta.

Az antiszemitizmus a minisztereln√∂k szerint gyakran kisebbs√©gi √©rz√©sb√Ķl fakad. Sok emberb√Ķl hi√°nyzik az √∂nbizalom, azt gondolj√°k, hogy a zsid√≥k er√Ķsebbek n√°luk √©s ez√©rt k√°rt okozhatnak benn√ľk. "Nincs semmilyen sz√°nd√©kuk b√°ntani benn√ľnket" - mondta. "Azt magyar√°zom az embereknek, hogy nek√ľnk tilos a zsid√≥kra mint vesz√©lyre tekinten√ľnk, ink√°bb tekints√ľnk r√°juk, mint Isten aj√°nd√©k√°ra. Isten a magyar nemzetet nagyon sz√≠nesnek alkotta meg, melynek r√©szei a zsid√≥k is" - jelentette ki. A minisztereln√∂k kifejtette: l√©tezik az √ļjfajta antiszemitizmus Eur√≥p√°ban, amely egy m√©ly Izrael-ellenes politika. Szerinte azonban nem szabad azt mondani, hogy mindenki, aki Izrael politik√°j√°t kritiz√°lja, az antiszemita. "Vil√°goss√° kell tenni, hogy, ha az Izrael ir√°nti kritika t√ļll√©pi a racionalit√°s hat√°rait, az m√°r antiszemitizmus. Azonban, ha b√°rmilyen logikus √©rv√ľnk van Izrael b√°rmely korm√°ny√°nak politik√°j√°val kapcsolatban, jogunk van elmondani azt" - tette hozz√°.

A minisztereln√∂k a magyar holokauszt k√∂zelg√Ķ hetvenedik √©vfordul√≥j√°val kapcsolatban eml√©keztetett r√°, hogy "a holokauszt zsid√≥ √©s magyar √°ldozatai, akiket nem megfelel√Ķen v√©dt√ľnk meg, k√∂zt√ľnk √©lnek, ez√©rt neh√©z szemben√©zni a m√ļlttal, de nem z√°rk√≥zhatunk el el√Ķle. Az elm√ļlt √©vekben t√∂bbet tett√ľnk e t√©m√°ban, mint b√°rki az el√Ķz√Ķ √©vtizedekben." Eml√©keztette az olvas√≥kat, hogy els√Ķ korm√°nyz√°sa idej√©n minisztereln√∂kk√©nt bevezette a Holokauszt Eml√©knapot minden iskol√°ban. Az Izrael √©s Magyarorsz√°g k√∂zti kapcsolatokban a korm√°nyf√Ķ k√ľl√∂n√∂sen fontosnak tekinti a zsid√≥ √°llam magyar k√∂z√∂ss√©g√©t. "Az √©n √©rtelmez√©sem szerint √Ķk a magyar nemzet r√©szei" - hangs√ļlyozta.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Perje - 2013. mŠjus 03. 13:08:22
"Azt magyar√°zom az embereknek, hogy nek√ľnk tilos a zsid√≥kra mint vesz√©lyre tekinten√ľnk, ink√°bb tekints√ľnk r√°juk, mint Isten aj√°nd√©k√°ra. Isten a magyar nemzetet nagyon sz√≠nesnek alkotta meg".

De mi√©rt tilos, eln√∂k √ļr? Alkotm√°nyosas tiltva van m√°r?
#2 | csakvagyok - 2013. mŠjus 03. 13:21:18
Perje hi√°nyzik a l√©nyeg,hogyan is mondta dr√°ga eln√∂k √ļr?Isten a magyar nemzetet nagyon sz√≠nesnek alkotta meg,melynek r√©szei a zsid√≥k is! Ah√°√°√°..√Čn magyar vagyok,sz√≠nes is,f√Ķleg √≠gy ny√°rfel√©,na de hogy zsid√≥ is,azt az√© ne!:o "Az √©n √©rtelmez√©sem szerint √Ķk a magyar nemzet r√©szei" - hangs√ļlyozta.
De MI√Č√Č√ČRT???:(Ha sz√°z √©vig √©lek,m√°rpedig el√©lek addig,akkor sem √©rtem,ez egy paradoxon,vagy nem?
#3 | tour - 2013. mŠjus 03. 20:16:42
Ennyi magyarázkodást és tényleg majdnem hiteles.

Utols√≥ el√Ķtti bekezd√©s a sz√∂veges elme manipul√°ci√≥ teteje, van sz√≠vem sajn√°lni azokat az embereket, akiket ez befoly√°sol a legnagyobb elkeseredetts√©g√ľk k√∂zepette.

Magyar√°z√≥s folyam majd halad tov√°bb! Figyel√ľnk!
#4 | lucuska - 2013. mŠjus 04. 10:45:44
Addig álljak vigyázban...... hogy nem fog összefogni a jobbikkal......,már összeborultak.
Itt minden le van kott√°zva !!
Szeged zsanád árulása mindent elmondott mi várható itt.
Jobbikos hitgy√ľlisek ! rem√©lem Isten felmorzsol benneteket √©s fattyaitokat !
#5 | satu - 2013. mŠjus 04. 22:18:04
"Szerinte azonban nem szabad azt mondani, hogy mindenki, aki Izrael politik√°j√°t kritiz√°lja, az antiszemita."

Na tud ez a ...darab igazat is mondani? Igen ez így van, hiszen ha 2% az igazi zsi izraelnek. Az is szefard, akik közelebb állnak mózeshez (mármint fajilag).
Az uralkod√≥ elit ugyan az az asken√°ci, mint itt n√°lunk, akik meg csak felvett√©k a vall√°st, hogy megmaradjanak. Erg√≥: nem SZEMIT√ĀK... Akkor antiszem√©tizmusr√≥l nem lehet besz√©lni.

Igen, pont l√°ttam az elektromos zsid√≥ egyik fajt√°j√°ba (tv), mikor azt mondta (pontosan nem tudom id√©zni): mi minden honalap√≠t√≥!!! kisebbs√©get megv√©d√ľnk a sz√©ls√Ķs√©gesekt√Ķl. Itt √°lljunk meg egy pillanatra, na vajon kikre gondolhatott? Igen... m√°r √°llamalp√≠t√≥nak sz√°mitanak. Term√©szetesen a zsi-ci √©s a n√©pizenekara szerint.
#6 | Perje - 2013. mŠjus 04. 22:26:28
Az ukr√°n zsid√≥ k√∂z√∂s√©g m√©g az elm√ļlt √©vben list√°zta az ottani antiszemit√°kat. M√©g nyilv√°noss√°gra is hoznak ebb√Ķl neveket. Nekik ez sem tilos, bezzeg ford√≠tva!
http://rt.com/pol...mites-637/
#7 | keepfargo - 2013. mŠjus 05. 05:40:44
Ahogy a zsido hazudik, egyeni es media szinten, ahogy uzletel, off-shore-ol, ahogy soros-an besorol, es ahogy a cigany lop es garazdalkodik, sot embert is gyilkol; nos, ez mind megelhetesi bunozes, amivel a hatalom birtokloi ill. bitorloi szerint meg kell tanuljunk egyutt elni. Vannak elegen akik megtanultak; ok is megelhetesi bunozok mind; a parlamentben, a bankban, az uzleti es "politikai"elet sok teruleten. Mi lesz az egyszeru magyar talpasokkal, ok mikor kezdhetik a megelhetesi bunozest? Vagy nekik azt nem szabad, csak a tobbit szolgalni?
Rabszolgatarto tarsadalom, 2013-ban...ide fejlodott az emberiseg?
Ebbol a fejlodesbol eleg, jojjon a fejloves egy ujabb szakasza - szazada - zaszloalja, ezrede es dandarja..

Ne bantsd a magyart; ha az fegyvert ragad, megnezheted magad....

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.