Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Újabb király


Üdvözlöm. ... vagyok.
Az a tervem, hogy én legyek Magyarország, Európa, a Föld egyetlen királya. (Szépen sorban, egymás után.)
Úgy gondolom, hogy ez az a munka, amit végezni szeretnék, ami számomra a legjobb. Szeretnék segíteni az embereknek, szeretném a világot megváltoztatni, javítani a jelenleg nem túl jó helyzetben lévõ emberiség életén.

Tudom, hogy nehéz lesz, de megcsinálom. Vannak terveim bõven, melyekkel jobbá tehetném mindannyiunk életét, melyeket meg fogok valósítani.
Ha eljön az ideje én leszek I. Zoltán, a Föld jóságos ura, királya. Mindent hajlandó vagyok megtenni e cél érdekében.


A kérdésem: Ön mit gondol errõl? Támogatja? Nem érdekli? Ellenzi?


Ha támogatja, akkor a következõ kérdésem az, hogy mit tudok tenni ennek érdekében. Hogyan kerülhetnék közelebb a célomhoz? Tanuljak, olvassak valamit? Nagyjából tudom, mirõl van szó a világban. Az alap dolgokat már ismerem, néhány elõadását láttam, azt nem kell elismételnie. Cselekedjek? Jelenleg egyedül vagyok, simán lelõhetnének, vagy felhasználhatnának a saját céljaikra.

Úgy vélem hasonlóan gondolkodunk bizonyos dolgokról (nem mindenrõl, csak a dolgok nagy részérõl), szóval érdekel a véleménye, a javaslata.

Én is Miklósi vagyok, van is egy pár közös ismerõsünk a városban, akik teljes felelõsséget vállalnak értem.
(Ha azt hinné, hogy viccelõdök, vagy nem mondok igazat. Nem tudják, hogy ez a célom, viszont ha megkérdezi õket, mindegyikük azt mondja, hogy rendes, megbízható ember vagyok. Nem fedném fel kilétüket, nem akarom zavarni õket, csak ha szükséges.)
Ha egy találkozással közelebb kerülök a célomhoz, okosabb leszek, akkor találkoztatunk is.

Remélem tud segíteni, minden jót,
...

Hozzászólások


#11 | szabir - 2013. május 03. 18:29:52
:D

ha ezt latom akko e'hiszem

YouTube Videó
#12 | Pitkin - 2013. május 03. 20:40:28
Olyan rosszalkodósak vagytok. Én nem értem gondjaitokat a témával! A festõmûvészt is oda segítették azok, akik utána rávasaltak mindent! Minthogy élnétek a lehetõséggel, csak itt ellenkeztek! :-)
#13 | keepfargo - 2013. május 04. 21:17:56
Miert erdekel bennunket minden ilyen onjelolt megvalto, vagy uralkodo? Talan mert mindnyajunkban van egy osi oszton, hogy egyfelol hasznot hajtsunk a kozossegnek, masfelol hogy uralkodjunk valaki(k) vagy valami felett? Ha igy van, akkor azt is meg kell fontolni, hogy kizarolag a kozossegnek van joga is es lehetosege is, hogy eldontse, ki az, aki neki a leghasznosabb, mint vezeto. Uralkodni pedig - az ilyen vazetonek - elsosorban onmagan kell, megpedig olyan ertelemben, hogy egyeni erdekeit teljesen meg tudja szuntetni es a kozosseg erdekeit tekinti egyeduli mercenek, azok szolgalatat egyeduli celnak. A kozosseg bizalma altal aztan felmagasztosul a vezer, eggye valik nepevel, ebben van a szakralitas, a szentte valas titka, a feddhetetlen szolgalat egy magasabb celert. Na, ki hogy all ezzel, ez mindenkor erdekes; hany onkritika nelkuli barom van, hany szelhamos, vilagcsalo, szinesz, bohoc, titkos ugynok, hazaarulo? Van, akad, tobb is mint kellene...most is eppen van egy, es a rajtvonal mogott mar ott toporognak a tobbiek...2014 valasztasi bohozatara varva.
A kozossegnek pedig legfobb baja elsosorban az, hogy nem is letezik, pontosabban osszehivni nem lehet es megszervezodve sincs. A masik baja az, hogy egyenekre lebontva nincs jozan itelokepessege, a fel evszazadnal hosszabb hazugsag-tanitasok miatt. Nem tudjuk megkulonboztetni a hamis rossz arut a valoditol a jotol. Az Auchan-ba vagy a Lidl-be megyunk, a kistermelo boltja helyett. Az orbani/gyurcsanyi stb. maszlagot hallgatjuk pl. Papp Gabor helyett, es igy tovabb...
Na de egyszer ez is meg kell valtozzon, es minel elobb, annal jobb. Egy darabig meg olvasgatjuk az ilyen onjelolt kiralyok v. vezetok (pl.Vona) baromsagait, meg eljarunk a szupermarketbe, de mar nem sokaig. Lassan mindenki fel kell vallalja (es nem "bevallalja" - mert a vall fent van es nem bent van) az onfejlesztesi felelosseget, es ki kell hozza magabol a maximumot, a kozosseg es a sajat erdekeben egyarant. Hogy ez hogy fog megtortenni, pontosan nem tudjuk, de keszen kell allni a felvallalasra. A fegyvert is vallra kell venni, ha mas kiut nem lesz, aztan a vilagegesben kitisztul az is, ki alkalmas vezetonek.

Ne bantsd a magyart, talad meg magadban, es fejleszd...

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.