Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Gyön a külhoni munkaerö.


Izraelben magyarul is beszélõ fiatalokat toboroznak különleges magyarországi állás betöltésére

Izraelben és a nemzetközi zsidó szervezetek által kiadott éves összegezésekben, idõszerû jelentésekben rendszeresen azzal riogatnak, hogy Magyarországon az egyre fokozódó antiszemitizmus miatt a zsidók már az utcára sem mernek kimenni. Most mégis azt olvassuk, hogy az izraeli fiatalok életének élményéhez vezetõ úton az elsõ lépés itt, - a zsidógyûlölõ - Magyarországon kezdõdik.
Zoom
Nem hittünk a szemünknek, amikor egyik kedves olvasónk Izraelbõl küldött egy ottani álláshirdetõ oldalra kitett fölhívást (üldözési mániások persze nehogy rákattintsanak, mert figyelni kezdi õket a Moszad - legalábbis ez a meggyõzõdés tükrözõdik vissza egy-egy mosolyfakasztó hozzászólásból; az álláshirdetések már csak ilyen veszélyes dolgok, a Moszadnak pedig más feladata sincs, mint annak a néhány tízezer olvasónk IP-címének a figyelése, bosszúból, amiért rá mernek kattintani egy hivatkozásra - a szerk.). A germán típusú, szõke, kék szemû ifjú hölgy és a dunai Lánchíd fölött - mai dátummal ellátva - egyértelmûen magyarországi munkára toborzó héber szöveg olvasható: "Kivételes álláslehetõség magyarul beszélõknek külföldön". A fekete körben pedig ez áll: "Életetek élményéhez vezetõ úton az elsõ lépés itt kezdõdik". A kép baloldalán, a munkahelyre jelentkezõk által kitöltendõ kérdõív fölött: "Ha beszéltek magyarul, töltsétek ki a részleteket, s majd megkapjátok a külföldi munkavállalásra vonatkozó ajánlatot".
Mi csak egyet nem értünk ebben a hirdetésben: mi a francot keresnek itt, választják "az életük élményéhez vezetõ úton elsõ lépésnek" az izraeli fiatalok azt az antiszemita Magyarországot, ahol a zsidók a Jobbiktól való félelmükben már az utcára sem mernek kimenni? Vagy valami egészen más húzódik meg a tömeges munkahelyajánlat mögött? Itt valaki, vagy valakik hazudnak: az álláshirdetõ cég (esetleg az izraeli titkosszolgálat...), vagy a magyarok fenemód antiszemitizmusát terjesztõ nemzetközi és magyarországi zsidó szervezetek.

kuruc.info/galeriaN/egyeb/izraeliallashird1351.jpg

Hozzászólások


#31 | DonCaruso - 2013. május 04. 20:54:17
Gerry, ha akarod ráállítom az embereimet, hogy megkeressék! ;) Tudod vannak maszatos ismeröseim is! :D
#32 | DonCaruso - 2013. május 04. 20:56:59
Patak, te nem ismered a Gerryt, különben nem beszélnél ilyen hülyeségeket! :|
#33 | patak - 2013. május 04. 21:06:13
DonCaruso, ne poénkédj, most a héten is hajnalban is a kapunkban várt egy tekes, de volt itt moszad is 3 fõvel.

Hát még jó, az élet nem hozna össze ilyen emberrel...
sajnos ezen a honlapon az, hogy ne basztassák az embert nyikhajok külföldrõl-mintha közük is lenne itthon mi történik-megmondják a frankót, nem zárható ki.
Külhonban mindenki marhára bölcs tud lenni, te is, gerry is.
#34 | DonCaruso - 2013. május 04. 21:14:47
Patak, nem érteni, hogy te mit akarna mondani, mert én is külföldön élek, és csak picit beszélni magyarul! De én lenni magyar és igenis van közöm, meg a többi külföldön élö magyarnak is, hogy mi történik Magyarországon!
#35 | patak - 2013. május 04. 21:23:06
ja tudom, csak nem vagytok napi szinten benne! Külsõ szemlélõként modjátok meg a frankót, meg jelen esetben kívülrõl ítélkeztek egy hsz felett, nem érzitek a bõrötökön és x kilométerrõl bölcselkedtek.

Tudod, azért tisztában vagyok azzal, hogy a külföldre menekült magyaroknak jelentõsebben könnyebb, mint az itt lévõknek.
Se a közigazgatsással nem kell napi szinten harcolniuk, se a betévõ falatért.
#36 | GERRY - 2013. május 04. 22:30:07
"sajnos ezen a honlapon az, hogy ne basztassák az embert nyikhajok külföldrõl..."

Pá patakocska, néha örülök, hogy - mint egy külföldön élö nyikhaj - enyém lehet az utolsó szó, te meg kötözködj azzal aki megszült!

Imrével majd lebeszélem átírjuk-e a Pi-Klub-ot Gerry-re.
Te pedig eltávoztál...
#37 | istok bela - 2013. május 04. 22:37:19
Gerry! Akkor innentõl kezdve " G. Klub " lesz az oldal neve? s_kac
#38 | DonCaruso - 2013. május 04. 22:39:36
patak, nem vagyunk napi szinten? Ez is csak a te agyadban vetödik fel! Sok külföldön élö tisztábban látja a helyzetet mint sok otthon élö.... én meg eleget járok haza és hadakozom különféle hatóságokkal. Erröl ennyit! :D
Hogy nekünk könnyebb, természetesen, de mi tettünk is valamit érte, hogy könnyebb legyen és nem csak bólogattunk, meg másokat okultunk mert valami nem a mi szánk íze szerint volt!
Adios!
#39 | GERRY - 2013. május 04. 22:44:28
Istók, mit szólnátok ahhoz, hogy az oldal neve Magyarország "G"-pontja legyen?s_kukk
3 napig volt közöttünk Patak úr. Nekem hosszúnak tünt. (mostanában túlérzékeny vagyok vagy mi - persze voltak is lesznek is ilyenek...)

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.