Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Zsidó Világkongresszus - Az EP elnöke határozott fellépést vár el Magyarországtól az antiszemitizmus ellen


Antiszemétizmus ellen? Nooormális? Hogy, mikor itt a sok gyilkos-mocskos zsidó? Ja értem. Itt kellene egyszerre agyonverni a bandát demokratikusan. Az más. Azt megértem. Az Európai Parlament (EP) elnöke határozott fellépést vár el a magyar hatóságoktól az antiszemitizmussal és a kisebbségek elleni támadásokkal szemben.

Martin Schulz az Európai Zsidó Kongresszus (EJC) elnökének, Moshe Kantornak írt levelében hangsúlyozta: teljes mértékben osztja az EJC elnökének a Magyarországon tapasztalható kisebbségellenes és antiszemita jelenségek felett érzett aggodalmát.

A csütörtöki keltezésû levél szerint Martin Schulz "különösen sokkolónak" tartja az utóbbi idõszak eseteit, és a témát fel is hozta az Orbán Viktorral áprilisban folytatott megbeszélésén. A miniszterelnök "arról tájékoztatott, hogy a magyar hatóságok a zéró tolerancia elvét követik az ilyen cselekményekkel kapcsolatban" - írta az EP német szociáldemokrata elnöke.

Hozzátette: elvárja, hogy ezt a "dicséretre méltó állásfoglalást következetes és határozott fellépés" kövesse. Az a tény, hogy a Zsidó Világkongresszus (WJC) Budapesten tartja közgyûlését, "szintén arra szolgál, hogy emlékeztessen ennek szükségességére" - írta Martin Schulz.

A levélbõl kiderül, hogy az EJC tájékoztatta az EP elnökét a magyarországi tapasztalatairól. Martin Schulz ezzel kapcsolatban azt írta, hogy az EP részletes jelentést készít az alapjogok magyarországi helyzetérõl, és az EJC-tõl kapott anyagot továbbítja az illetékes parlamenti bizottságnak és a jelentés kidolgozását irányító képviselõnek.
Link

Hozzászólások


#1 | Nergal - 2013. május 03. 21:32:49
Elméletileg antibolsevista, anticionista tüntetést szerveznek. Ezek meg mégis általánosítanak.. árulkodó jelek.. :P
#2 | postaimre - 2013. május 03. 21:54:27
Nergal, mert a cion és az anticion, bolsevik, kommunista, kapitalista, náci-fasiszta...ez mind a "zsidó" szinonímája.
#3 | Nergal - 2013. május 03. 22:28:58
Imre, én tudom, de az átlag ember számára nem ugyanazt jelenti, azért mondom, hogy saját magukat árulják el vele, hogy hõzöngnek ellene.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.