Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Duránda ismét vagy még se?
Mi Magyarorsz√°gon a M√°tra l√°b√°n√°l elhelyezked√Ķ v√°rosban, Gy√∂ngy√∂s √©szak- nyugati r√©sz√©n √©l√ľnk. Kor√°bban ez a ter√ľlet egy kertv√°rosi r√©sz volt, ahol az emberek f√∂ldm√Ľvel√©ssel √©s √°llatteny√©szt√©ssel foglalkoztak.
Az elm√ļlt 20 √©vben az √∂nkorm√°nyzat t√∂bb ingatlant v√°s√°rolt a ter√ľleten, amelyekbe nagyr√©szt cig√°ny csal√°dokat k√∂lt√∂ztetett. A cig√°ny lakoss√°g n√∂veked√©s√©vel romlott a k√∂zbiztons√°g √©s a k√∂ztisztas√°g ezen a v√°rosr√©szen. A magyar csal√°dok √°llatait, term√©nyeit ellopt√°k, h√°zaikat kifosztott√°k, t√∂bb id√Ķs embert √∂ltek meg brut√°lis m√≥don a nyugd√≠jaik√©rt a cig√°nyok. A legut√≥bbi gyilkoss√°g 2012. j√ļlius 27- √©n t√∂rt√©nt, ahol ism√©t cig√°nyok gyilkoltak. Az id√Ķs ember h√°z√°ba bet√∂rtek, meggyilkolt√°k, ezt k√∂vet√Ķen r√°gy√ļjtott√°k a h√°z√°t.
A fenyeget√©sek √©s a t√°mad√°sok √°ltal megf√©leml√≠tett magyar csal√°dok az √©let√ľk eddigi munk√°j√°t h√°trahagyva menek√ľltek √©s m√©lyen √°r alatt adt√°k el ingatlanjaikat az √∂nkorm√°nyzatnak.
A cig√°ny lakoss√°g n√∂veked√©se, a ter√ľlet b√Ľn√ľgyileg fert√Ķz√∂tt√© v√°l√°sa √©s az illeg√°lis szem√©tlerak√≥k megjelen√©se hozz√°j√°rult a ter√ľleten l√©v√Ķ ingatlanok √©rt√©ke cs√∂kken√©s√©hez, amely lehet√Ķs√©get adott arra, hogy a falvakban eladott ingatlanjaik √°r√°n a cig√°nyok Gy√∂ngy√∂snek ezen a ter√ľlet√©n saj√°t ingatlant tudtak v√°s√°rolni. Valamint minden seg√≠ts√©get megkaptak ingatlanjaik Szoci√°lpolitikai t√°mogat√°ssal val√≥ meg√©p√≠t√©s√©hez, melynek kivitelez√©s√©t az illet√©kes szervek nem ellen√Ķrizt√©k, hiszen az ingatlanok √©p√≠t√©s√©nek egy r√©sze be sem fejez√Ķd√∂tt, ezzel a magyar t√∂rv√©nyek szerint megval√≥sult a h√Ľtlen kezel√©s t√©nye.
A cig√°ny √©s az alulszocializ√°lt csal√°dok erre a v√°rosr√©szre val√≥ k√∂lt√∂ztet√©se az √∂nkorm√°nyzat tudatos √©s k√∂vetkezetes politik√°j√°n alapult. Az egy√©bk√©nt devi√°ns magatart√°st tan√ļs√≠t√≥ √©s minden erk√∂lcsi szab√°lyt figyelmen k√≠v√ľl hagy√≥ egy√©nek, sz√°nd√©kos √°llati k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√© val√≥ z√ľlleszt√©se j√≥ eszk√∂znek bizonyult a magyar csal√°dok el√Ľz√©s√©re. Az √∂nkorm√°nyzat sz√°nd√©koss√°g√°t az is bizony√≠tja, hogy a Dur√°nda felett 200- 300 m√©terre √©p√ľlt √©s √©p√ľl Gy√∂ngy√∂s legnagyobb lak√≥parkja a K√°lv√°ria lak√≥liget. Azokat az id√Ķs embereket, akik ragaszkodtak a f√∂ldjeikhez √©s nem szerettek volna megv√°lni a kor√°bban a meg√©lhet√©s√ľket biztos√≠t√≥ term√Ķf√∂ldjeikt√Ķl, az √∂nkorm√°nyzat b√≠rs√°ggal fenyegette, azzal az indokkal, hogy azok elhanyagoltak. Ezeket m√°r nem m√Ľvelte senki, mivel a term√©seket √©s a ker√≠t√©seket ellopt√°k, a gy√ľm√∂lcsf√°kat kiv√°gt√°k a cig√°nyok.
A jelenlegi Dur√°nda Gy√∂ngy√∂s egy gett√≥s√≠tott v√°rosr√©sze, ahol kb. 10% magyar √©s 90% ar√°nyban √©lnek cig√°ny lakosok. A magyar csal√°dok √°lland√≥ f√©lelemben √©lnek, szinte minden csal√°dhoz bet√∂rtek m√°r rabl√°s vagy lop√°s sz√°nd√©k√°val. Az utc√°n ok n√©lk√ľl belek√∂tnek √©s fenyegetik a magyar embereket. T√∂bb alkalommal t√°madt√°k m√°r meg az utc√°kon k√∂zleked√Ķ magyar embereket √©s vert√©k √Ķket √∂ssze a csoportokban l√©v√Ķ cig√°nyok.
Mi itt √©l√Ķ magyar csal√°dok az Alkotm√°ny alapj√°n a nemzetk√∂zi szerz√Ķd√©snek megfelel√Ķen k√∂telez√Ķen biztos√≠tand√≥ alapvet√Ķ emberi jogainkt√≥l megfosztva √©l√ľnk.
Napjainkat az √°lland√≥ stressz √©s k√©szenl√©t jellemzi. Ingatlanjainkat nem hagyhatjuk √Ķrizetlen√ľl, a csal√°dtagok felv√°ltva √Ķrzik az otthonaikat. Hossz√ļ √©vek √≥ta nem mehett√ľnk el nyaralni vagy ak√°r egy h√©tv√©g√©n kir√°ndulni sem, mert az id√Ķ alatt nagy es√©llyel kifosztan√°k a h√°zainkat.
Ingatlanunk udvar√°n nem tudunk bar√°ti √©s csal√°di rendezv√©nyeket tartani a k√°bel√©get√©s f√ľstj√©t√Ķl √©s az ist√°ll√≥ tr√°gy√°b√≥l sz√°rmaz√≥ amm√≥nia sz√ļr√≥s szaga v√©gett.
A ter√ľleten √©s a Dur√°nd√°n kereszt√ľlfoly√≥ patakban felhalmoz√≥dott szem√©t, a ter√ľleten nagy sz√°mban elszaporodott oltatlan k√≥bor kuty√°k, az √°rkokban √©s a patakban l√©v√Ķ √°llattetemek nem csak vizu√°lisan jelentenek probl√©m√°t, hanem epidemiol√≥giai szempontb√≥l k√ľl√∂nb√∂z√Ķ s√ļlyos fert√Ķz√©svesz√©ly forr√°sa lehet.
Az √∂nkorm√°nyzat √°ltal fenntartott b√©rlak√°sok nem rendelkeznek szigetelt szennyv√≠zt√°rol√≥val, sok ingatlan eset√©ben az emberi √ľr√ľl√©k t√°rol√°sa nem megoldott, ezek val√≥sz√≠n√Ľleg a patakba ker√ľlnek, valamint a szennyezett pelenk√°kat az utc√°ra dobj√°k, amely szint√©n potenci√°lisan fert√Ķz√Ķnek tekintend√Ķ.
Az emberi √ľr√ľl√©kkel t√∂bb enter√°lis fert√Ķz√©s terjedhet. A b√©ls√°r terjeszti t√∂bbek k√∂z√∂tt a trachom√°t, k√∂znyelvi nev√©n folyami vaks√°got, az ors√≥f√©reg, a b√°nyaf√©reg, az ostorgiliszta √©s a v√©rm√©tely fert√Ķz√©seket.
A v√°rosr√©szen t√∂bb cig√°ny csal√°d √©l rossz k√∂zeg√©szs√©g√ľgyi viszonyok k√∂z√∂tt, mely emberek szervezete hajlamos a mycobacterium tuberculosis √°ltal terjesztett fert√Ķz√Ķ betegs√©gek hordoz√°s√°ra √©s cseppfert√Ķz√Ķd√©s form√°j√°ban a tov√°bbfert√Ķz√©sre. Ugyanezen k√∂r√ľlm√©nyek fenn√°ll√°sa kock√°zatot jelentenek a Hepatitis E v√≠rus megjelen√©s√©nek √©s fert√Ķz√©s√©nek.
A kóbor kutyák harapása veszettséget- Rabies, Lyssa- okozhat, amely valamennyi esetben halálos, a központi idegrendszer károsodásával járó vírus okozta megbetegedés,
valamint Tetanusz- merevg√∂rcs√∂t id√©zhet el√Ķ. A rengeteg k√≥bor kutya √°ltal hagyott √ľr√ľl√©k sz√°mos emberi eg√©szs√©gre vesz√©lyes k√≥rokoz√≥ √©s f√©reg k√∂zvet√≠t√Ķje. K√∂z√ľl√ľk a Toxacorosis canis nev√Ľ hengerf√©reg, a fert√Ķz√©s ak√°r sz√°raz kutya√ľr√ľl√©k pora bel√©gz√©s√©vel a szervezetbe ker√ľlhet.
Az √°llati tetemek ismert t√©ny, hogy gyorsan bomlanak √©s jelent√Ķs l√©gfert√Ķz√©seket id√©znek el√Ķ a k√∂rnyezet√ľkben.
A ter√ľleten, a patakban, az √°rkokban, az illeg√°lis szem√©tlerakatok k√∂r√ľl elszaporodtak a patk√°nyok, melyek m√°r az ingatlanok udvar√°ba is bemer√©szkednek √©s ott √ļgy k√∂zlekednek, mintha az a term√©szetes k√∂zeg√ľk volna.
Az igazoltan a patk√°nyok √°ltal terjesztett egy√©b idegk√°ros√≠t√≥ betegs√©geken t√ļl fert√Ķzhet a pestis, leptospirosis, trichinellosis, a patk√°nyharap√°si l√°z √©s a hemorrhagi√°s l√°z a legfontosabb, a k√≥rokoz√≥ a patk√°nybolha cs√≠p√©sekor ker√ľl a szervezetbe.
A megbeteged√©sek egy r√©sz√©n√©l m√°sodlagos t√ľd√Ķpestis fejl√Ķdhet ki.
A t√ľd√Ķpestis epidemiol√≥giai jelent√Ķs√©ge az, hogy a beteg m√°r cseppfert√Ķz√©ssel is terjeszti a k√≥rokoz√≥t, √≠gy a k√∂rnyezetben l√©v√Ķ szem√©lyekn√©l els√Ķdleges t√ľd√Ķpestis alakul ki.
Leptospirosis- iszapl√°z- patk√°nyok vizelet√©vel t√∂rt√©n√Ķ √©rintkez√©s k√∂vetkezt√©ben fert√Ķz, a k√≥rokoz√≥k term√©szetes gazd√°i √©s fenntart√≥i, a patk√°ny csak hordozza a v√≠rust. Az ember sz√°m√°ra vesz√©lyes k√≥rokoz√≥ a leptospira icterohaemorrhagiae.
Trichinellosis- fonalk√≥r- a patk√°nyok az √°llattetemek √©s egym√°s sz√©tmarcangol√°sa √©s felfal√°sa ut√°n fert√Ķznek.
A patk√°nyharap√°si l√°z a patk√°ny ny√°lmirigy√©ben √©l√Ķ k√≥rokoz√≥k- Spirillum minus, Streptobacillus monoliformis- szervezetbe ker√ľl√©s ut√°n influenz√°hoz hasonl√≥ l√°zas megbeteged√©st okoz √©s hordozza a tetanusz k√≥rokoz√≥j√°t- Clostridium tetani-t.
V√≠rusos hemorrhagi√°s l√°z v√©rz√©ses l√°z, a v√≠rus a r√°gcs√°l√≥ v√°lad√©k√°nak bel√©gz√©s√©vel jut a szervezetbe. Elh√°r√≠thatalan v√©rz√©ssziv√°rg√°sok l√©phetnek fel a bels√Ķ szervekben, hal√°los kimenetel√Ľ lehet.
Gy√∂ngy√∂s ezen v√°rosr√©sz√©n az elm√ļlt id√Ķben szinte mindennap el√Ķfordult a k√°bel√©get√©s √©s az illeg√°lis szem√©tlerakatok felgy√ļjt√°sa.
K√∂ztudott, hogy a m√Ľanyag √©get√©sekor m√©rgez√Ķ anyagok szabadulhatnak fel, amely daganatos megbeteged√©seket, impotenci√°t, magzatk√°rosod√°st, m√°j √©s vesek√°rosod√°st, l√©gz√©si el√©gtelens√©get, b√Ķr √©s szemk√°rosod√°st okozhat.
Az illeg√°lis szem√©tlerakatok k√∂z√∂tt nagy mennyis√©gben vesz√©lyes hullad√©k is tal√°lhat√≥, amelynek egy r√©sze sz√°mos √°rtalmas anyagot tartalmaz, tov√°bb√° az elektronikus hullad√©kokban √≥lom, hat vegy√©rt√©k√Ľ kr√≥m, kadmium, higany, arz√©n √©s PVC tal√°lhat√≥, a hozz√°juk kevert √ļgynevezett gyullad√°sk√©sleltet√Ķ anyagokkal egy√ľtt a term√©szetbe ker√ľlve, a szennyezet leveg√Ķ, talaj √©s v√≠z r√©v√©n megm√©rgezik az √©l√Ķvil√°got, benne az embert.
Az el√Ķz√Ķekben le√≠rt sz√°mos fert√Ķz√©st okozhat√≥ √©s a rossz k√∂zeg√©szs√©g√ľgyi viszonyokr√≥l t√°j√©koztat√°st adtunk t√∂bb Miniszt√©riumnak √©s a Korm√°nyhivatalnak.
Beadv√°nyainkkal k√©rt√ľk ezeknek a k√∂r√ľlm√©nyek felsz√°mol√°s√°t, megsz√ľntet√©s√©t. Ezeket a seg√≠ts√©gk√©r√©seket elk√ľldt√ľk:
Gy√∂ngy√∂s V√°ros √Ėnkorm√°nyzat√°nak, a Heves Megyei Korm√°nyhivatalnak, a K√∂rnyezetv√©delmi √©s V√≠z√ľgyi Miniszt√©riumnak valamint az Eg√©szs√©g√ľgyi Miniszt√©riumnak.
Az eml√≠tett szervek hat√°sk√∂r hi√°ny√°ra hivatkozva √°thelyezt√©k az √Āllami N√©peg√©szs√©g√ľgyi √©s Tisztiorvosi Szolg√°lat megyei √©s v√°rosi int√©zet√©hez az √°ltalunk jelzett t√∂bb fert√Ķz√©svesz√©lyt is mag√°ban hordoz√≥ s√ļlyos probl√©m√°t tov√°bb√° az int√©zked√©s√ľk abban mer√ľlt ki, hogy t√°j√©koztat√°st k√©rtek Gy√∂ngy√∂s V√°ros Jegyz√Ķ asszony√°t√≥l, aki folyamatosan f√©lret√°j√©koztatta a hivatalos szerveket √©s az √Ėnkorm√°nyzat er√Ķfesz√≠t√©seit taglalta, miszerint mindent elk√∂vettek a v√°rosr√©szen l√©v√Ķ √°llapotok normaliz√°l√°sa √©rdek√©ben.
Val√≥j√°ban az √Ėnkorm√°nyzatnak nem √°ll √©rdek√©ben anyagi beruh√°z√°ssal j√°r√≥ int√©zked√©seket tenni, mivel a Gy√∂ngy√∂s √©szak- nyugati v√°rosr√©sz rendez√©si tervben r√©szben kisaj√°t√≠t√°ssal √©rintett ter√ľlete a Dur√°nda.
A rossz k√∂zbiztons√°g miatt t√∂bb lev√©lben seg√≠ts√©get k√©rt√ľnk Balogh Tibor gy√∂ngy√∂si Rend√Ķrkapit√°nys√°g vezet√Ķj√©t√Ķl, Ormossy Attila Heves megyei rend√Ķrf√Ķkapit√°nyt√≥l, Hatala J√≥zsef orsz√°gos rend√Ķrf√Ķkapit√°nyt√≥l √©s ut√≥bb Pint√©r S√°ndor bel√ľgyminisztert√Ķl. A kor√°bban az orsz√°gos rend√Ķrf√Ķkapit√°ny v√°laszlevel√©ben k√∂z√∂lte, hogy a felm√©r√©sek szerint Gy√∂ngy√∂snek ez a v√°rosr√©sze val√≥ban b√Ľn√ľgyi szempontb√≥l fert√Ķz√∂ttebbnek tekinthet√Ķ. Ezt k√∂vet√Ķen r√∂vid ideig meger√Ķs√≠tett√©k a j√°r√Ķrszolg√°latot, de k√©s√Ķbb megsz√Ľnt a gyalogos j√°r√Ķr√∂z√©s a ter√ľleten. Az√≥ta ism√©t megemelkedett a lop√°sok √©s a bet√∂r√©sek sz√°ma √©s bek√∂vetkezett a kor√°bban eml√≠tett gyilkoss√°g.
A mostanra szinte elviselhetetlen √©letk√∂r√ľlm√©nyeinket, a hivatalos szervek alkotm√°nyellenes hozz√°√°ll√°s√°t, melyekbe beletartozik a szem√©lyes biztons√°ghoz √©s az eg√©szs√©ges k√∂rnyezethez val√≥ jogainkt√≥l val√≥ megfoszt√°s, mindezeket r√©szletesen le√≠rva tov√°bb√≠tottuk Szab√≥ M√°t√©nak, az Alapvet√Ķ Jogok Biztos√°nak. Az √Ķ int√©zked√©se is annyiban mer√ľlt ki, hogy t√°j√©koztat√°st k√©rt Gy√∂ngy√∂s jegyz√Ķ asszony√°t√≥l, mely t√°j√©koztat√°sban le√≠rt√°k, hogy folyamatos int√©zked√©seket tesznek az √©lhet√Ķbb k√∂r√ľlm√©nyek megteremt√©se √©rdek√©ben √©s √≠gy az Alapvet√Ķ jogok biztosa szerint nem mer√ľl fel az √∂nkorm√°nyzat r√©sz√©r√Ķl a jogtalan magatart√°s √©s √≠gy a kompetenci√°ja szerint nem indokolt az √Ķ vizsg√°lat√°val t√∂rt√©n√Ķ beavatkoz√°s.
Magyarorsz√°gon szinte minden olyan szerv seg√≠ts√©g√©t k√©rt√ľk m√°r aki √©rdemben int√©zkedhetett volna az itt l√©v√Ķ helyzet felsz√°mol√°s√°ban, megsz√ľntet√©s√©ben √©s a bek√∂vetkezett b√Ľncselekm√©nyek megakad√°lyoz√°s√°ban. Seg√≠ts√©gk√©r√©sre ir√°nyul√≥ beadv√°nyaink egy r√©sze t√∂bb szinten √°thelyez√©sre ker√ľlt vagy egyszer√Ľen nem tan√ļs√≠tottak azoknak jelent√Ķs√©get.
Az el√Ķbbiekben eml√≠tett okok miatt k√©rem az √Ėn√∂k seg√≠ts√©g√©t, mivel √ļgy gondolom Magyarorsz√°gon nem tudok az √ľgyben √©rdembeli eredm√©nyt el√©rni.
K√©rem, hogy ind√≠tsanak vizsg√°latot a fent le√≠rtak alapj√°n √©s t√°j√©koztassanak az √Ėn√∂k hat√°sk√∂r√©ben tartoz√≥ int√©zked√©sek megt√©tel√©r√Ķl.
Lehet√Ķs√©g szerint egy helysz√≠ni szemle, vizsg√°lat sor√°n gy√Ķz√Ķdjenek meg az √°ltalam le√≠rt k√∂r√ľlm√©nyek megl√©t√©r√Ķl √©s r√∂gz√≠ts√©k az itt l√©v√Ķ alkotm√°nyellenes √°llapotokat.
Magyarorsz√°g az Uni√≥ teljes jog√ļ tagja √©s az Uni√≥ norm√°ival √∂sszeegyezhetetlenek az √©letk√∂r√ľlm√©nyeink, amelybe belek√©nyszer√≠tettek minket.

Kelt.: Gyöngyös 2012. szeptember 2.

HozzŠszůlŠsok


#11 | GERRY - 2013. mŠjus 05. 08:34:08
Demag√≥g, n√©ph√ľly√≠t√∂ besz√©d... ez mi√©rt nem j√≥?

9323 - manipul√°llak? - De, hogy ne √©rtsd f√©lre, nem Von√°r√≥l van sz√≥, hanem az emberekr√∂l akik hallgatj√°k. A k√©rd√©s - cselekszenek-e erre (mert a felh√≠v√°s a t√°ncra az egy√©rtelm√ľ!), avagy b√≥logatnak √©s marad minden ahogy...

Mi (magyarok) már hallottunk néhány ilyent : Gyurcsány, jól magmondta, Orbán jól megmondta, X Y Z jól megmondta ... most Vona jól megmondta.

√©s a t√∂meg l√°ngol√≥ szemekkel m√∂g√©j√ľk √°ll - MINDIG.

Persze Imre h√ľlyes√©geket besz√©l, √∂ asszonta, hogy "gondolkodjatok √©s ha kell (lehet, sz√ľks√©ges) cselekedjetek."
Nincs benne semmi "Talpra magyar h√≠ a haza" ... bezzeg Von√°ban! Gondolkodni? Minek? J√≥ az nek√ľnk?

szerintem nem lehet jó még a gondolkodásra felszólítás gondolata se, ezért vagyunk ilyen kevesen.

√Čljen VONA - ott nem kell gondolkodni, ott mondj√°k...

Keeedves tömeg, most mi lesz?s_kukk

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.