Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Izrael már lövi Szíriát


Obama ugyanakkor kizárta, hogy amerikai csapatokat küldjön az arab országba.
Izrael légicsapást hajtott végre szíriai célpontok ellen - jelentette helyi idõ szerint péntek este a CNN amerikai hírtelevízió.

Az akciót csütörtökön vagy pénteken hajtották végre úgy, hogy a repülõgépek nem sértették meg Szíria légterét - idézett a CNN egy neve elhallgatását kérõ amerikai tisztségviselõt.

Barack Obama közben kizárta, hogy az Egyesült Államok szárazföldi csapatokat vezényeljen a polgárháború sújtotta Szíriába.

"Nem tudok elképzelni olyan forgatókönyvet, hogy amerikai csapatok legyenek szíriai földön, és ez Amerikának és Szíriának is jó legyen" - fogalmazott az amerikai elnök.

Hozzátette, konzultált közel-keleti vezetõkkel, akik szintén Bassár el-Aszad szíriai elnök távozását akarják, és õk is egyet értenek azzal, hogy nincs szükség amerikai csapatokra Szíriában. Az iraki és az afganisztáni beavatkozás után egy újabb amerikai katonai intervenció fölszítaná az Amerika-ellenes érzelmeket a régióban.

Arra a kérdésre, mi történik, ha kiderül, hogy Aszad hadereje vegyi fegyvereket vetett be az arab országban dúló polgárháborúban, Obama azt válaszolta: Washington bemutatná a bizonyítékokat a nemzetközi közösségnek. Hangsúlyozta, hogy nagyon körültekintõen kell eljárni.

Az amerikai kormányzat egyelõre azt fontolgatja, a humanitárius segélyen felül támogassa-e fegyverekkel is a szíriai lázadókat. Megfigyelõk szerint ez kockázatos lépés, mert fennáll a veszély, hogy a fegyverek az al-Kaida terroristahálózattal rokonszenvezõ radikális iszlamisták kezére kerülnek.
Link

Hozzszlsok


#1 | 9323 - 2013. mjus 04. 08:00:52
Egyszóval repülõgépekrõl lõttek ki rakétákat Szíriai célpontokra, ezzel provokálva Szíriát egy izrael elleni háborúra, hogy legyen "jogalapjuk" és segítségül hívhassák a zsidók az usát, és a nátót is Szíria ellen.

Ahogyan voltak próbálkozások annak idején Magyarország ellen is a szerb-horvát háború idején is.
Remélem, a szír kormány elítéli a provokációnt, de azt is bejelenti, hogy eszük ágában sincs válaszcsapást küldeni, és ezzel háborút kezdeni a cionékkal.
#2 | Vizilo - 2013. mjus 04. 09:05:54
Na ja ezt amit megengednek heberek eszmeletlen meddig???
#3 | monguzking - 2013. mjus 04. 13:29:52
nem értek egyet hisz láthatuk abban a videoban is amely egy harckocsi tank osztály harcát mutatja egyik városban hogy totál elpusztul ebben az háboruban sziria igy én azt mondom hogy iránnak s orosznak na meg kinának is elmegy ez az lassu pusztulásos végnélküli csata de a sziriai népnek ez nem jo-én azt mondom ha halni kell akkor haljunk büszkén s bátran igy ugyan könnyen beszélek innen karosszékböl de én azt mondom hogy igenis adjanak választ zsidoknak-löjék ki izraeli atomerömüvet vagy pedig tegyenek ivovizbe halálos virust haggy dögöljenek meg zsidok is-nem lehet tiszteségesen harcolni cionisták ellen-
#4 | 9323 - 2013. mjus 04. 14:09:34
Monguz!
Ne légy már ilyen!
Háborút nem lehet vívni egyszerre külsõ és belsõ ellenséggel!
#5 | Perje - 2013. mjus 04. 14:36:35
Folyamtosan berepülnek a gépeik Libanon légterébe is.
Nekik nem szülséges semmilyen nemzetközi feéhatalmazás.
#6 | Vizilo - 2013. mjus 04. 19:53:56
Szerintem probaljak Aszadot bele rangatni a haboruba es akkor jön a " Nagy Testver " es megvedi a kivalasztottakat .Lesz egy ürügy a haborura ezt varjak.

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.