Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

A Google Palesztinaként tünteti fel a palesztin területeket


Megnéztem, Magyarország még Hungary néven fut nem Israel..., de lehet, hogy azt is átírták már.
A Google azután döntött a változtatás mellett, hogy az ENSZ "nem tag megfigyelõ állam" szintre emelte a palesztinok státusát.

A Google amerikai informatikai óriáscég gyakorlatilag elismeri a Palesztin államot, legalábbis palesztin honlapján. "Palesztin Területekrõl Palesztinára változtatjuk az elnevezést az összes termékünkben" - közölte Nathan Tyler Google-szóvivõ pénteken. Elmondta, hogy a Google számos forrásból tájékozódik, amikor arról dönt, milyen elnevezést használjon ez egyes országok esetében, és több nemzetközi szervezet példáját követi.

A Google azután döntött a változtatás mellett, hogy az ENSZ tavaly "nem tag megfigyelõ állam" szintre emelte a palesztinok státusát. Izrael szerint ugyanakkor a palesztin államiságig tárgyalásokon és nem egyoldalú lépéseken keresztül vezet az út. Mint Jigal Palmor izraeli külügyi szóvivõ megjegyezte, a Google nem egy diplomáciai szervezet, így felmerül a kérdés, hogy miért keveredik bele a nemzetközi politikába, ráadásul a vitatott oldalon.

A Google nagy kutató-fejlesztõ központtal rendelkezik Izraelben. Farhan Haq ENSZ-szóvivõ tájékoztatása szerint a nemzetközi szervezet korábban "megszállt palesztin területekként" jelölte térképein a palesztin területet, de a státusfelértékelés óta a dokumentumok Palesztinaként említik a térséget.

A Google palesztin domainje, a www.google.ps a földrajzi helyet már Palesztinaként tünteti fel.
Link

Hozzászólások


#1 | Perje - 2013. május 04. 15:09:13
Fabatkát sem ér a gugli térkép, ha különlegesen engedélyekkel felpapírozva mehetnek be a palesztinok egy-egy izraeliek lakta városba. Ez a cikk arról szól, hogy 250 palesztín toloncoltak ki egy üdülõvárosból a saját hazájukban azért, mert nem megfelelõen töltötték ki a papírjaikat. Mekkora megaláztatás lehet nekik egy-egy ilyen ellenõrzés!
http://news.israe...ents/45496
#2 | szekely L - 2013. május 06. 10:04:23
én elhiszem, hogy elismerik. Csak sajnos, ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag akkor hamarosan bejelentik a 2. izraelt is. Remélem, hogy a magyar birka ébredezik már!!!

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.