Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

A zsid√≥ √∂sszeesk√ľv√Ķk v√©grehajt√°si terve √ļjrat√∂ltve
HozzŠszůlŠsok


#1 | patak - 2013. mŠjus 04. 09:33:15
Mikor kapj√°k m√°r a zsid√≥k vissza azt a rengeteg sz√∂rny√Ľs√©get, amit az emberis√©g, √©s egy√°ltal√°n a bolyg√≥ ellen k√∂vettek/k√∂vetnek el?
Itthon is rettegnek ezekt√Ķl, minden csak √ļgy lehet, ahogy √Ķk mondj√°k, √©n m√©g ilyet nem l√°ttam...
#2 | fapipa - 2013. mŠjus 04. 11:08:44
A cionist√°k felsz√≥l√≠tj√°k a Magyar Korm√°nyt… - avagy New Israel megnyitotta kapuit !!!!

Nem sok komment√°r f√Ľzhet√Ķ a maga nem√©ben t√∂rt√©nelminek nevezhet√Ķ k√©t k√∂zlem√©nyhez melyek al√°bb v√°ltoztat√°s n√©lk√ľl eredeti form√°jukban olvashat√≥ak. Csup√°n annyi a furas√°g, hogy id√Ķrendben a magyar minisztereln√∂k, - Orb√°n Viktor -, k√∂zlem√©nye, tilt√°sa el√Ķbb l√°tott napvil√°got mint a MAZSIHISZ “felsz√≥l√≠t√°sa”. Nyilv√°n csengett a “piros telefon” veszett√ľl a minisztereln√∂ks√©gen √©s a cionista felsz√≥l√≠t√°s √©l√Ķsz√≥ban el√Ķbb elhangzott mint az √≠rott felsz√≥l√≠t√°s.2013. május 3., péntek 16:08

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (MAZSIHISZ) közleménye
Budapest, 2013. m√°jus 3., p√©ntek (OS) - Alapt√∂rv√©ny-ellenes, hogy a b√≠r√≥s√°g enged√©lyezte a holnapi sz√©ls√Ķjobboldali t√ľntet√©st

A Magyarorsz√°gi Zsid√≥ Hitk√∂zs√©gek Sz√∂vets√©ge meglepet√©ssel fogadta a b√≠r√≥s√°g d√∂nt√©s√©t, amellyel megv√°ltoztatt√°k a rend√Ķrs√©g hat√°rozat√°t, √©s enged√©lyezt√©k a holnapra tervezett sz√©ls√Ķjobboldali t√ľntet√©st. Ez a t√ľntet√©s kiz√°r√≥lag arra alkalmas, hogy megzavarja a k√∂znyugalmat, √©s rontsa Magyarorsz√°g hitel√©t.

A MAZSIHISZ felsz√≥l√≠tja a Korm√°nyt, hogy az Alapt√∂rv√©ny bet√Ľj√©nek √©s szellem√©nek megfelel√Ķen halad√©ktalanul int√©zkedjen, √©s minden t√∂rv√©nyes eszk√∂zzel akad√°lyozza meg, hogy politikai c√©lokb√≥l tov√°bb rombolj√°k Magyarorsz√°g k√ľlf√∂ldi meg√≠t√©l√©s√©t, ne hagyj√°k, hogy a magyars√°got a gy√Ľl√∂lk√∂d√Ķkkel azonos√≠ts√°k.

A F√Ķv√°rosi Munka√ľgyi √©s K√∂zigazgat√°si B√≠r√≥s√°g mostani d√∂nt√©se a r√©gi joggyakorlatot k√∂veti, √©s nem veszi figyelembe, hogy az Alapt√∂rv√©ny szigor√ļan tiltja az emberi m√©lt√≥s√°got s√©rt√Ķ cselekm√©nyeket.

Kiadó: Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (MAZSIHISZ)2013. május 3., péntek 15:43

A Kormányzati Információs Központ Miniszterelnöki Sajtóiroda közleménye
Budapest, 2013. május 3., péntek (OS) - A miniszterelnök közleménye

A b√≠r√≥s√°g mai d√∂nt√©s√©t a szombati anticionista t√ľntet√©s enged√©lyez√©s√©r√Ķl elfogadhatatlannak tartom. √Āll√°spontom egy√©rtelm√Ľ: b√°rmely k√∂nt√∂sbe is b√ļjtatott, nyilv√°nval√≥an antiszemita sz√°nd√©k√ļ rendezv√©nynek, a jog√°llam kij√°tsz√°s√°nak Magyarorsz√°gon nincs helye. Az ilyen rendezv√©nyek enged√©lyez√©se sem a magyar emberek √©rt√©krendj√©vel, sem az alkotm√°ny bet√Ľj√©vel, sem annak szellem√©vel nem f√©r √∂ssze. Ez√©rt arra k√©rem a Legfels√Ķbb B√≠r√≥s√°g eln√∂k√©t, vizsg√°lja meg, Magyarorsz√°gnak milyen jogi eszk√∂z√∂k √°llnak rendelkez√©s√©re, hogy √©rv√©nyt szerezzen az alkotm√°nynak. Ezzel egyid√Ķben utas√≠tottam a bel√ľgyminisztert, hogy minden t√∂rv√©nyes eszk√∂zt haszn√°ljon fel az alkotm√°nyellenes rendezv√©ny megakad√°lyoz√°s√°ra.

Orb√°n Viktor,
Magyarország miniszterelnöke

Kiadó: Kormányzati Információs Központ Miniszterelnöki SajtóirodaAlkotm√°nyellenes anticionista rendezv√©ny - az√©rt ez √≠gy egy√ľtt kiv√°l√≥ nem? Akkor ennek az ellent√©te az alkotm√°nyos cionista rendezv√©ny? A Cionista Vil√°gkongresszus?

facebook.com/jadranovic

facebook.com/jadravica

facebook.com/jadrankavilaga

twitter.com/jadravica

youtube.com/Jadravica

… √©sat√∂bbi :)

Még több itt: http://jadravica....
FORR√ĀS: http://jadravica....anyt-avagy
#3 | cinnamon - 2013. mŠjus 04. 11:54:30
Szervusztok,
az√©rt ne legy√ľnk egyoldal√ļak, ne felejtkezz√ľnk el a m√°s k√∂nt√∂s(√©)ben megjelen√Ķkr√Ķl sem :
"... √ļgy √©rzem az a legnagyobb boldogs√°g,
ha enyhíthetek mások szenvedésein.
Az √©let c√©lja √©s √©rtelme sz√°momra a J√ďT√ČKONYS√ĀG. " --R√©szlet R√≥bert b√°csinak,
a MAGYARS√ĀG 1929. j√ļlius 18-i sz√°m√°ban megjelent √∂n√©letrajz√°b√≥l.
Róbert Bácsi, a szélhámos :
http://boldogsag....Itemid=493
#4 | monguzking - 2013. mŠjus 04. 12:39:28
N√©ha az√©rt √©nis abba a hib√°ba esek hogy zsidokat gondolom minden gonoszs√°g felel√∂seinek--pedig nem ez nagy hiba-zsidok is csak b√°buk az f√∂ld s emberis√©g nevezet√ľ j√°t√©kban--s a f√∂ldi esem√©nyek is csak egy pontocsk√°ja a m√©gnagyobb j√°t√©kban mit m√©g csak felfogni sem vagyunk k√©pesek--l√©nyeg√©ben zsidok is √°ldozatok lesznek b√°r meg√©rdemlik sorsukat mert √∂k a gonosz szolg√°loi m√°rpedig mivel a gonosz csak gonoszs√°ggal rendelkezik igy jutalmazni is csak ezzel tud igy baroms√°g az gonosz szolg√°lata
#5 | kaponya jozsef - 2013. mŠjus 04. 15:01:12
igen √©n most is azt mondom hogy el kell kezdeni rendszer v√°ltast persze v√©r n√©lk√Ľl nem. akorrupt elemeket ki kell vonni.
#6 | keepfargo - 2013. mŠjus 04. 22:12:22
Ezt a dokumentumot kellene terjeszteni, azonnal, es folyamatosan, szunet nelkul, egeszen addig, ameddig aktualis, vagyis a zsidouralom megdontese idopontjaig.
Ha valaki ezt felvallalna, hajlando lennek penzzel tamogatni a nyomtatast es terjesztest.
#7 | turan - 2013. mŠjus 05. 19:27:02
Annyi is el√©g lenne, hogy ki amennyi e-mail cimet √∂sszetud szedni, inn√©t-onn√©t, arra elk√ľlden√©, m√°r az is j√≥ lenne !
#8 | ARMOGUR - 2013. mŠjus 05. 19:54:21
Nekem nem jelenik meg. Bevillan valami egy m√°sodpercre √©s csak sima √ľres z√∂ld l√°tszik.
#9 | vibra - 2013. mŠjus 05. 22:19:27
Meg a J√ď √ČDES ANY√ĀTOK RETKES PICS√ĀJA!!! Ilyen MOSL√ČK GAN√Č- MET√ČLT √ĀLLATOKAT Imm√°ron LIKVID√ĀLNUNK KELL!!!! DE NEM HOLNAP-TEGNAP! √ĀLD√ĀS!

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.