Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Izraeli gépek támadtak Damaszkusznál


Izrael √ļjra, ak√°rcsak k√©t nappal ezel√Ķtt, a libanoni Hezbollah s√≠ita szervezetnek sz√°nt ir√°ni rak√©tasz√°ll√≠tm√°nyra m√©rt csap√°st vas√°rnapra virrad√≥ra Sz√≠ri√°ban – k√∂z√∂lt√©k nyugati h√≠rszerz√©si forr√°sok.

Vas√°rnap hajnalban nagy erej√Ľ robban√°sok r√°zt√°k meg a sz√≠riai f√Ķv√°rost, √©s az √°llami t√©v√© k√∂z√∂lte, hogy izraeli rak√©t√°k csap√≥dtak be egy katonai kutat√≥k√∂zpontban Damaszkusz k√ľlter√ľlet√©n.

Nyugati h√≠rszerz√©si forr√°sok szerint a c√©lpont egy Fateh-110 t√≠pus√ļ rak√©t√°kat t√°rol√≥ rakt√°r volt. A rak√©t√°kat Ir√°n k√ľldte a Hezbollahnak. A sz√≠riai √°llami h√≠r√ľgyn√∂ks√©g szerint a dzsamrajai katonai komplexumot √©rte t√°mad√°s. √Āldozatokr√≥l nem √©rkezett h√≠r.

A Damaszkuszt√≥l √∂t kilom√©terre √©szaknyugatra fekv√Ķ √©p√ľletegy√ľttesben m√Ľk√∂d√Ķ kutat√≥k√∂zpont diplomat√°k szerint a sz√≠riai rak√©taprogram egyik nagyon fontos helysz√≠ne. A komplexumnak r√©sze m√©g t√∂bb b√°zis √©s egy l√Ķszerrakt√°r is.

Az izraeli harci gépek egy állítólagos, Szíriából a libanoni Hezbollah síita szervezetnek - Bassár el-Aszad szíriai elnök szövetségesének Рszánt rakétaszállítmányra mértek csapást.

„Az √ļjabb izraeli t√°mad√°ssal megpr√≥b√°lj√°k n√∂velni a harci szellemet a terrorist√°k soraiban” – k√∂z√∂lte a sz√≠riai √°llami tv az Aszad megd√∂nt√©s√©√©rt harcol√≥ l√°zad√≥kra utalva. A riportok k√∂z√∂tt beadott k√©peken a sz√≠riai hadsereg katon√°i mas√≠roznak √©s harcolnak, ami a Washington Post cikke szerint egy√©rtelm√Ľ jele annak, hogy a sz√≠r korm√°ny nem hagyja annyiban a t√°mad√°st. Izrael egyel√Ķre nem volt hajland√≥ komment√°lni az √ļjabb sz√≠riai c√©lpont elleni √°ll√≠t√≥lagos izraeli akci√≥t.

Izrael p√©nteken is l√©gicsap√°st hajtott v√©gre Sz√≠ri√°ban, √©s nyugati h√≠r√ľgyn√∂ks√©gek szerint a t√°mad√°sban ugyancsak a Hezbollahnak sz√°nt rak√©tasz√°ll√≠tm√°ny semmis√ľlt meg.
Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | Perje - 2013. mŠjus 06. 00:06:05
D√ļs√≠tott ur√°nt haszn√°l Izrael Sziria megt√°mad√°s√°hoz. A szemtan√ļk gombafelh√Ķt l√°ttak √©s f√∂dreng√©st √©szleltek a robban√°s idej√©n, √ļjszer√Ķ felgyverr√Ķl besz√©lnek az emberek:.
http://rt.com/new...trike-847/

Ir√°non k√≠v√ľl senki sem √≠t√©lte el a zsid√≥ agresszi√≥t, b√°r az oroszok helytelen√≠tett√©k a beavatkoz√°st.
Nek√ľnk z√©ro tolerancia a gondolatokra, v√©lem√©nyekre, nekik szabad atomcsap√°st is m√©rni idegen orsz√°gokra.
#12 | kincses - 2013. mŠjus 06. 00:19:29
Perje, a kett√Ķs m√©rce nincs hogy ne csapjon vissza. Min√©l jobban szor√≠tj√°k a markukat, ann√°l t√∂bben cs√ļsznak ki bel√Ķle. Amennyiben ez m√°r AZ a h√°bor√ļ, akkor √ļgyis mindenkinek l√©pni kell, √©s a besz√©dn√©l t√∂bb lesz itt m√°r szerte a vil√°gon...

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.