Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Kínai mûholdon kénytelen kommunikálni a Pentagon


Segítségért kell fordulnia az országnak
Az Egyesült Államok kényes katonai adatok továbbítására és közlésére kötött szerzõdést Kínával.

Hadikomunnikációs kényszernek köszönhetõen az Egyesült Államok kényes adatainak közlésére kötött üzletet egy kínai céggel - jelentette a Wired.
Kattintson és nézegessen képeket a kínai e-hulladék temetõrõl!

Az 1 évre szóló megállapodás keretében az amerikai Védelmi Minisztérium megkapta az Apstar-7 mûhold használati jogát, amellyel az afrikai kontinensen állomásozó csapataival tartja majd a kapcsolatot.

Habár az elmúlt években a Fehér Ház aggodalmát fejezte ki, hogy túl nagy a kínai kezeken átfolyó amerikai adatforgalom, mindezek ellenére Kínára esett választásuk. A kényszerszülte döntés hátterében az áll, hogy a szerzõdõtt cégen kívül a világon senki sem tud akkora sávszélességet biztosítani, ami kielégítené a Pentagon szükségletét.

A 10 millió dolláros szerzõdés eredményeként Amerika legféltettebb kincsét, vagyis belsõ adatforgalmának egy fontos szegmensét bízza riválisára. A két nagyhatalom között zajló hacker háború pedig egy friss színtérrel látszik gyarapodni, ahol Kínától az értékes adatok csak egy karnyújtásnyira lesznek.
Link

Hozzszlsok


#1 | mindannyiunknak - 2013. mjus 05. 10:00:31
Érdekes a hír és bár technikailag nem lehetetlen, azért egy titkosított adatfolyamatot nehéz visszafejteni. Persze ha ugyanolyan titkos, mint a robotrepülõik adatforgalma volt, amit egy ingyenesen letölthetõ programmal néztek a "buta" afgánok, meg a "gonosz" irakiak, akkor nagy fejtörést sem fog okozni egyik kódfejtõnek sem a kommunikációt felnyitni.
Másrészrõl ez a röpke hír is arról tanúskodik, hogy az amerikai felsõbbrendûség is térdre rogyott az ellenségnek kikiáltott Kína elõtt.
S ne feledjük el, hogy néhány 10 éve még micsoda komoly ipari kémkedésre volt szükség, ha valamire kíváncsi volt egy másik ország. Kína esetében viszont nem volt szükség ilyen erõlködésre. Komplett gyártósorokat/ gyárakat, technológiát vittek ki nekik, hogy mûködtessék. A fejlesztéseket nagyon olcsón odaadták nekik, s így valóban olcsón tudnak gyártani mindent. Mi az eredmény? Õk fejlõdnek, mi degradálódunk.

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.