Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Férfiak molesztálásával gyanúsítanak egy konzervatív képviselõt


Szabadkõmûves unga-bubga parti-zánok? Nem is értem mi a baj a sok homofób homárkodásal? Ti értitek?
Nemi erõszak gyanĂşjával õrizetbe vettĂ©k szombaton a brit parlament alsĂłházának egyik alelnökĂ©t. Az 55 Ă©ves Nigel Evans konzervatĂ­v párti kĂ©pviselõ – aki a melegek jogaiĂ©rt kĂĽzdõ aktivistakĂ©nt is közismert – a hatĂłsági gyanĂş szerint kĂ©t fiatal fĂ©rfi sĂ©relmĂ©re követte el a bĂ»ncselekmĂ©nyeket.
A rendõrsĂ©g szombat este csak annyit tett közzĂ© az ĂĽgyrõl, hogy nemi erõszak Ă©s „szexuális jellegĂ» támadás” gyanĂşjával kezdtĂ©k meg egy 55 esztendõs fĂ©rfi kihallgatását, de egybehangzĂł brit mĂ©diaĂ©rtesĂĽlĂ©sek szerint az alsĂłház egyik alelnökĂ©rõl van szĂł.

Evans 1992 óta alsóházi képviselõ a 2010-ben kormányra került Konzervatív Párt színeiben. Jelenlegi pozíciója elõtt is több magas tisztséget betöltött a tory frakcióban, 1999 és 2001 között pedig a Konzervatív Párt alelnöke is volt.

Az alsĂłház – a brit parlament választott alsĂł kamarája – alelnöki posztjára 2010-ben választották meg. Az alsĂłháznak három alelnöke van; egyikĂĽk a most õrizetbe vett tory kĂ©pviselõ.

Nigel Evans 2010-ben, a Mail on Sunday cĂ­mĂ» konzervatĂ­v vasárnapi brit lapnak nyilatkozva tárta fel meleg mivoltát. Az interjĂşban kijelentette: elege van abbĂłl, hogy „hazugságban” Ă©ljen. Nevek emlĂ­tĂ©se nĂ©lkĂĽl hozzátette: politikai ellenfeleitõl is kapott olyan fenyegetĂ©seket, hogy nyilvánosságra hozzák szexuális irányultságát.

A politikus az interjú óta nyilvánosan és rendszeresen szót emelt a melegek jogainak érvényesítéséért, írja az MTI.
Link

Hozzászólások


#1 | postaimre - 2013. május 05. 12:54:54
Sokat tanult a fajgyûlölõ támadásokból az olasz miniszter

Az olasz társadalom nagyon is befogadĂł, csak Ă©ppen nem mindenki ismeri fel, hogy a másság Ă©rtĂ©ket kĂ©pvisel – ezt a gondolatot fejtette ki pĂ©ntek esti sajtóértekezletĂ©n Ă©s az egyik televĂ­ziĂłs beszĂ©lgetĂ©sben Cecile Kyeng, Olaszország elsõ fekete bõrĂ» minisztere, Ă­gy válaszolva a szemĂ©lyĂ©vel kapcsolatos rasszista kijelentĂ©sekre.


Cecile Kyeng szemĂ©szorvos KongĂłban szĂĽletett, de olasz állampolgár. Enrico Letta miniszterelnök kormányában a mĂşlt szombaton az ország integráciĂłs miniszterĂ©vĂ© neveztĂ©k ki. Ă• a kormány hĂ©t nõi tagjának egyike, emellett az elsõ fekete bõrĂ» olasz miniszter. KinevezĂ©se Ăłta nem pusztán az Ăşjfasiszta honlapokon illettĂ©k gyalázkodĂł kijelentĂ©sekkel (olyanokat Ă­rtak rĂłla, hogy „kongĂłi majom” vagy „zulu”), de a korábban, mĂ©g Berlusconi idejĂ©n kormányon lĂ©võ Északi Liga egyik politikusa is rasszista megjegyzĂ©seket tett vele kapcsolatban. Mario Borghezio, az Északi Liga eurĂłpai parlamenti kĂ©pviselõje egy keddi rádiĂłmĂ»sorban Kyengre utalva a Letta-kabinetet „bunga-bunga kormánynak” nevezte, azt állĂ­tva, hogy a miniszter „törzsi tradĂ­ciĂłkat” akar rákĂ©nyszerĂ­teni Itáliára.

Az ANSA hírügynökség szerint Cecile Kyeng pénteki sajtóértekezletén az erre vonatkozó kérdésekre válaszolva higgadtan, derûsen válaszolt. Ugyanezt tette az egyik televíziós beszélgetõs mûsorban is. Kifejtette: büszke a bõrszínére, kongói származására, a szülõföldjén családjától kapott kultúrára, emberségre. Elmondta: harmincnyolcan testvérek ebben a népes családban, amelynek minden nõi tagja ugyanúgy fontosnak tartotta a tanulást, mint a férfiak. A miniszter elmondta: saját tanulmányait önmaga finanszírozta.
„A másság Ă©rtĂ©kek forrása”

A szemĂ©lyĂ©t Ă©rintõ fajgyĂ»lölõ megnyilvánulásokra Ăşgy válaszolt: „Ezekbõl a támadásokbĂłl sok mindent megtanultam. Olaszországban a befogadás kultĂşrája mĂ©lyen meggyökeresedett, de hiányoznak a másokrĂłl szĂłlĂł ismeretek, sokan nem Ă©rtik, hogy a másság Ă©rtĂ©kek forrása” – hangsĂşlyozta a miniszter. EgyĂşttal sĂ­kraszállt azĂ©rt, hogy az Olaszországban Ă©lõ kiskorĂş kĂĽlföldiekre a jövõben ne a „ius sanguinis”, hanem a „ius soli” vonatkozzĂ©k, vagyis szĂĽleik állampolgársága helyett automatikusan megkaphassák azon államĂ©t, amelynek a földjĂ©n szĂĽlettek.

Nagyra értékelte, hogy mind Enrico Letta miniszterelnök, mind Angelino Alfano miniszterelnök-helyettes nyilatkozatban fejezte ki szolidaritását vele. Ugyanezt tette szóban a kormány többi minisztere. Még Roberto Maroni, az Északi Liga vezetõje is elhatárolódott párttársa kijelentéseitõl, egyúttal szankciókat helyezve kilátásba Borghezióval szemben.

Nils Muiznieks, az EurĂłpa Tanács emberi jogi biztosa az interneten Ă­tĂ©lte el a Kyenget Ă©rt támadásokat. „A rasszista megnyilvánulások Olaszországban már rĂ©gĂłta problĂ©mát jelentenek” – vallja az eurĂłpai tisztsĂ©gviselõ, aki szerint a hatĂłságoknak hatĂ©konyabb intĂ©zkedĂ©sekkel kellene szembeszállniuk ezzel a jelensĂ©ggel.
http://mno.hu/kul...er-1158800


A melegeket szidta a dögös olasz esélyegyenlõségi államtitkár

Alig egy nappal a beiktatása után Olaszországban szombaton máris leváltották az esélyegyenlõségi minisztérium egyik államtitkárát: Michaela Biancofiore ugyanis azt nyilatkozta, hogy a melegek saját "gettóizálásukkal" maguk provokálják ki a diszkriminációt.

Biancofiorét - aki a Silvio Berlusconi volt kormányfõ vezette jobboldali Szabadság Népe (PdL) képviselõje - áthelyezték egy másik tárcához. Mindenesetre az ügy ismét csak azt mutatja, hogy az egy hete létrejött új olasz nagykoalíció - a baloldal és a PDL kormányzati együttmûködése - elég törékeny.
http://index.hu/k...lamtitkar/
#2 | Perje - 2013. május 05. 23:36:46
A bilderbörgörösök sem állnak jobban tisztesség dolgában, mint a vakolók. Itt van a volt amerikai elnök, akinek Mounika is megvolt, most tudta meg, hogy van egy házasságon kívüli 27 éves színesbõrû fia.
Nála most apák napja van:
http://www.omg.co...son-globe/

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.