Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

A Jobbik zsidózásától hangos a nemzetközi sajtó


NNI "közösség elleni izgatásért" kit vitt el, kit jelentettek fel..., mese ez habba gyerekek, zsidó biznisz és nagyon átlátszó zazrival és nélküle is. A legnevesebb angol nyelvû lapok is kiemelten foglalkoztak a Jobbik szombati anticionista tüntetésével. A rendezvény, amit eredetileg a Zsidó Világkongresszus budapesti találkozója ellen szerveztek, kiváltotta a nemzetközi közvélemény felháborodását.

A Reuters hírügynökség cikkében leírja az ügy elõzményeit, miszerint Orbán Viktor korábban betiltotta a rendezvényt, de mint kiderült, ezzel átlépte hatáskörét, így a szélsõjobbosok megtarthatták gyûlésüket. Azt is olvashatjuk, hogy a Zsidó Világkongresszus azért választotta Budapestet a rendezvényük helyszínéül, hogy ezzel világítsanak rá az Európában növekvõ antiszemitizmusra és szélsõjobboldali csoportokra. Ezután a Reuters Vona Gábor szavait idézi, miszerint az izraeli befektetõknek másik országot kell választaniuk maguknak, mert Magyarország nem eladó. A tudósítás végén szó van a Zsidó Világkongresszus reakciójáról is. A szóvivõ elmondása szerint aggasztó jelnek tartják azt, hogy ezek az emberek ilyen nyíltan beszélnek az antiszemita és anticionista ideológiájukról.

A BBC online oldalán szintén kiemelten foglalkozott a szélsõjobboldali párt tüntetésével. A cikk kiemeli, hogy a társaság Magyarország állítólagos zsidó felvásárlása ellen tüntetett. A szerzõ utal Gyöngyösi ominózus felhívására is, miszerint hivatalosan listázzák az izraeli-magyar kettõs állampolgárságú személyeket, mivel nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek hazánk számára.

Az amerikai Wall Street Journal cikkĂ©ben szintĂ©n Vona szavait emeli ki, melyek szerint az izraeli befektetõknek másik országot kell keresniĂĽk, illetve emlĂ­tĂ©st tesz egy transzparensrõl, melyen a következõ olvashatĂł: „Ki a gyarmatosĂ­tĂłkkal! Ez a mi országunk”.

Az egyik legtekintélyesebb brit lap, a The Telegraph is írt a demonstrációról. A cikkben olvashatjuk, hogy a tüntetésen részt vett egy csoport, amely a 2009-ben betiltott Magyar Gárda egyenruháját viselte. A Telegraph videót is kihelyezett, amelyen az egyenruhás csoport látható.

Az izraeli Jerusalem Post szintĂ©n kiemelt helyen közölt cikket a magyar szĂ©lsõjobboldali tĂĽntetĂ©srõl. Ebben olvashatjuk, hogy az antiszemitizmus - a Jobbik Ă©s az Ăšj Magyar Gárda kĂ©pviseletĂ©ben - felemelkedõben van hazánkban. A cikk szintĂ©n emlĂ­tĂ©st tesz Gyöngyösi listázĂłs beszĂ©dĂ©rõl, valamint arrĂłl, hogy Orbán Viktor fogja megnyitni a ZsidĂł Világkongresszus vasárnap kezdõdõ tanácskozását. VĂ©gĂĽl rátĂ©r Ronald Lauder – a ZsidĂł Világkongresszus elnökĂ©nek – egy korábbi interjĂşjára, melyben elmondja, hogy a Jobbik ideolĂłgiája rendkĂ­vĂĽl közel áll a náci ideolĂłgiához, valamint emlĂ©kezteti Orbánt, hogy azt Ă­gĂ©rte a zsidĂłságnak, hogy meg fogja õket vĂ©deni.

atv.hu / K.T.
Link

Hozzászólások


#1 | Perje - 2013. május 05. 14:05:01
Nem a nemzetközi média hangos, csak annak az összes éber organuma, az átévét is beleértve.
#2 | postaimre - 2013. május 05. 14:27:28
Pont ezért volt a tüntetés is, hogy lehessen ajvékolni. Ezért tartják a jóbikot.
#3 | kincses - 2013. május 05. 14:48:16
Imre, kíváncsi vagyok, hogy a féreg mikor rágja át a biztonságosnak vélt falat...mert a mondatok elhangzottak, mindegy, hogy provokációból vagy sem...És most sem cáfolják, amit mond, csak a méltóságukra hivatkozva ordibálnak...hmhm...kéne ide nagyon egy másik Szíria, ugye? DE, aki másnak csapdát állít, lehet, hogy a szemébe fog sütni a Nap, és "véletlenül" maga sétál bele...hmhms_kv
#4 | keepfargo - 2013. május 06. 15:45:45
Szoval Zorban azt igerte hogy megvedi oket? Megertem, ha nyugtalanok emiatt.
Ket dolog eleg vilagos ebbol kiindulva: az egyik, hogy erzik, vedelemre lesz szukseguk, s a masik, hogy nem mas mint a Legfobb Igergeto garantalja a vedelmuket. En is ideges lennek, de nagyon...
Zorban annyira tudja bevaltani igeretet, mint amennyire a "Ket het alatt rendet csinalunk"-at, vagy a "Gyurcsanynak el kell szamolnia"-t betartotta.
Meg annyira hiteles allamfo, amennyire hitelesen szelsojobbos a Jobbik. Utobbinak hatalmas, majdnem ezer fot megkozelito, zsido verre szomjas tunteto tagsaga megmutatta a part fekezhetetlen erejet s hatalomatveteli eselyeit.

En meg lehet hogy megigerem magamnak: kivetetem a vakbelemet. Folyamatosan rohog, nem tudok tole dolgozni...
#5 | kukackac - 2013. május 06. 18:22:28
fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/190537_517000488361106_927363709_n.jpg

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.