Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

√ērizetbe vett√©k a MyVip-vez√©rt, L√°z√°r J√°nos f√∂ldij√©t


√ērizetbe vett√©k az egyik tulajdonos√°t annak a Gener√°l M√©dia c√©gcsoportnak, amely Portik Tam√°shoz is k√∂thet√Ķ, s amelynek kor√°bban L√°z√°r J√°nos egy 38 milli√≥s ingatlant aj√°nd√©kozott H√≥dmez√Ķv√°s√°rhelyen, banner hirdet√©sek√©rt cser√©be. Kedden 30 kommand√≥s sz√°llta meg a c√©gtulajdonos-testv√©rp√°r egyik tagj√°nak, H. J√°nosnak a h√°z√°t, H. Endre sajt√≥inform√°ci√≥k szerint Malajzi√°ban tart√≥zkodik.

Az Index hosszasan r√©szletezi, hogy a t√∂bbek k√∂z√∂tt a myvip.com, a mellesleg.hu, a love.hu, vagy az ingatlanok.hu oldalakat √ľzemeltet√Ķ c√©gcsoport milyen m√≥don k√∂t√Ķdik Portik Tam√°shoz. H. Endr√©nek √©s Portik fi√°nak 2009-ben eg√©szen biztos volt √ľzleti kapcsolata a Galamb 4 Kft. ad√°sv√©telekor – √≠rj√°k. A Gener√°l-csoporthoz tartoz√≥ Gener√°l M√©dia Sales House Kft. jelenleg is az V. ker√ľleti Galamb u. 4. sz√°mot jel√∂li meg sz√©khelyek√©nt, azt az irod√°t, amelyben inform√°ci√≥k szerint a K√≥sa Lajos Fidesz-aleln√∂k√∂t lej√°rat√≥ videofelv√©telt is k√©sz√≠tett√©k.

H. Endre csal√°s gyan√ļja miatt t√∂rt√©nt √Ķrizetbe v√©tel√©t a rend√Ķrs√©g meger√Ķs√≠tette, tov√°bbi r√©szleteket azonban nem √°rultak el a nyomoz√°s √©rdekeire hivatkozva.

A Gener√°l M√©dia √©s a h√≥dmez√Ķv√°s√°rhelyi √∂nkorm√°nyzat k√∂z√∂tti √ľgylet az akkor m√©g polg√°rmester, L√°z√°r J√°nos kezdem√©nyez√©s√©re j√∂tt l√©tre. A c√©g egy √ľresen √°ll√≥ iskola√©p√ľlet kapott a v√°rost√≥l, cser√©be banner hirdet√©sek megjelentet√©s√©t k√©rt√©k a Gener√°l M√©dia honlapjain. A c√©g ellen az√≥ta v√©gelsz√°mol√°si elj√°r√°s indult, a Nemzeti Ad√≥- √©s V√°mhivatal 64 milli√≥ forint, m√≠g az egyik p√©nzint√©zet 60 milli√≥ forintos jelz√°logjogot jegyzett be a kft. tulajdon√°ba ker√ľlt egykori iskola√©p√ľletre.

Felt√©telez√©sek szerint a nemr√©g el√Ķker√ľlt Portik-Laborc hangfelv√©teleken a maffi√≥z√≥ a MyVip.com k√∂z√∂ss√©gi oldalra utalhatott, amikor arr√≥l besz√©lt, hogy egy, az √©rdekelts√©g√©be tartoz√≥, 2 milli√≥ taggal rendelkez√Ķ honlapot is a baloldal szolg√°lat√°ba √°ll√≠tana.
Link

HozzŠszůlŠsok


Mťg nem kŁldtek hozzŠszůlŠst

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.