Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Minden Anyának, Nõnek és nõ szülte Férfinak: Isten a vallásról


Részlet a Beszélgetések Istennel 2. kötetbõl:

Rendben, rendben... ez így van rendjén. De a most és a majd között, vagy mert lesznek, akiknek nem sikerül elolvasni ezeket a könyveket, milyen úton kell járni éppen itt és éppen most, hogy visszajussunk a bölcsességhez, visszajussunk a tisztánlátáshoz, visszajussunk Istenhez ?

Vissza kell-e térnünk a valláshoz ?

Térjetek vissza a spiritualitáshoz. A vallást felejtsétek el.

Ez a kijelentés sok embert fel fog háborítani.

Az emberek ezen az egész könyvön fel fognak háborodni... hacsak mégsem.

Miért mondod azt, hogy feledkezzünk meg a vallásról ?

Mert rossz hatással van rátok. Meg kell érteni, hogy az intézményes vallás csak akkor sikeres, ha az emberekkel elhitetik, hogy szükségük van rá. Az emberek akkor fognak hinni valamiben, ha elõször elveszítik a hitüket önmagukban.
Ezért az intézményes vallás elsõ feladata az, hogy arra bírjon, veszítsd el önmagadba vetett hited. A második feladata az, hogy úgy lásd, válaszolni tud mindarra, amire te nem. És a harmadik és legfontosabb feladata az, hogy rábírjon, hogy válaszait kételkedés nélkül elfogadd.
Ha valamire rákérdezel, akkor már gondolkozol. Ha gondolkozol, azzal visszatérsz a Belsõ Forráshoz. A vallás ezt nem engedheti meg neked, mert képessé válhatsz arra, hogy olyan feleletet találj, amely különbözik az övétõl. Tehát a vallás arra kell, hogy ösztönözzön, hogy kételkedj önmagadban, hogy kételkedj abban, hogy képes vagy egyenesen gondolkozni.
A vallásnak nagyon gyakran ezek a hátsó szándékai okozzák a gondot, mert ha kételkedés nélkül nem fogadhatod el saját gondolataidat, hogyan fogadhatnád el kételkedés nélkül azokat az elveket Istenrõl, amelyeket a vallás sugall neked ?
Hamarosan még a létezésemet is kétségbe fogod vonni, amelyben, ez a helyzet iróniája, addig nem kételkedtél. Amíg intuitív tudásoddal éltél, lehet, hogy nem láttál tisztán Engem, de egyértelmûen tudtad, hogy ott vagyok.
A vallás teremtette a hitetlenkedõket.
Minden tisztafejû gondolkozónak, aki megvizsgálja, mit tett a vallás, látnia kell, hogy a vallásban nincs Isten. Mert a vallás töltötte meg az emberek szívét Istentõl való rettegéssel, holott az ember valamikor teljes gyönyörûségében szerette Azt, Ami Van.
A vallás parancsolt rá az emberre, hogy hajoljon meg Isten elõtt, holott valamikor örömtelien felszabadulva emelkedett fel elõtte.
A vallás hintette el az emberben az Isten haragjától való félelmet, holott valaha az ember azt kereste, hogy Isten oszlassa el a félelmeit.
A vallás mondta azt az embernek, hogy szégyellje a testét és annak legtermészetesebb funkcióit, holott az ember valaha örvendezett ennek, és az élet legnagyobb ajándékának tekintette.
A vallás tanított arra, hogy szükséged van egy közvetítõre ahhoz, hogy Istennel kapcsolatba kerülj, holott valaha azt gondoltad, hogy kapcsolatba kerülhetsz vele egyszerûen úgy, hogy tisztes és igaz módon éled az életedet.
És a vallás parancsolt rá az emberekre, hogy imádják Istent, holott az emberek valaha azért imádták Õt, mert lehetetlen volt másként tenniük.
A vallás, mindenhol, ahova csak eljutott, széteséshez vezetett, márpedig ez ellentétes Istennel.
A vallás elszakította az embert Istentõl, az embert az embertõl, férfit a nõtõl, bizonyos vallások azt állítják, hogy a férfiak a nõk fölött állnak, miként hirdetik, hogy Isten az emberek fölött áll, ekképp állítva színpadra a legnagyobb paródiát, amilyet valaha is rátukmáltak az emberi nem nagyobbik felére.
Azt mondom neked, hogy Isten nem magasabb rendĂ» az embernĂ©l, Ă©s a fĂ©rfi sem a nõnĂ©l, nem „ez a dolgok termĂ©szetes rendje", hanem ez az, amit azok, akik hatalommal rendelkeztek (azaz a fĂ©rfiak) szerettek volna, hogy legyen, amikor fĂ©rfiközpontĂş vallásaikat lĂ©trehozták kiadva szentĂ­rásaik anyagának felĂ©t, a maradĂ©kot pedig Ăşgy alakĂ­tották, hogy az megfeleljen fĂ©rfiközpontĂş világszemlĂ©letĂĽknek.
A vallás mind a mai napig ragaszkodik ahhoz, hogy a nõk valamilyen formában
értéktelenebbek, lelkiekben másodosztályú emberek, nem megfelelõek arra, hogy Isten szavát tanítsák, Isten szavát hirdessék, hogy prédikáljanak az embereknek.
Mint a gyermekek, még mindig vitatkoztok azon, hogy melyik nemnek engedtem meg, hogy papjaim lehessenek.
Megmondom neked: mindannyian a papjaim vagytok. Mindegyikõtök külön-külön.
Nincsen egyetlen személy vagy az embereknek egyetlen csoportja, amely egy másiknál megfelelõbb lenne arra, hogy az én munkámat végezze.
De oly sokan a férfiak közül olyanok, mint a nemzeteitek. Hataloméhesek. Nem szeretnék a hatalmat megosztani, csak gyakorolni. És ugyanazt a típusú Istent alkották meg. Egy hataloméhes Istent. Egy Istent, aki nem akarja megosztani a hatalmat, pusztán csak gyakorolni. De azt mondom neked: Isten legnagyobb ajándéka, hogy megosztja az isteni hatalmat.
Azt akarom, hogy olyanná váljatok mint Én.

De mi nem lehetünk olyanok mint Te. Ez istenkáromlás lenne.

Az az istenkáromlás, hogy ilyesmit tanítottak nektek. A következõt mondom neked: Isten képére és hasonlatosságára lettetek teremtve, az a sorsotok, hogy ezt teljesítsétek.
Nem azért vagytok itt, hogy küzdjetek és kínlódjatok, és soha ne jussatok el oda. És nem egy lehetetlen küldetés megvalósítására küldtelek benneteket.
Higgyetek Isten jóságában, és higgyetek az isteni teremtés jóságában, azaz szentséges énetekben.

BekĂĽldte nekĂĽnk: Gabi

Hozzászólások


#1 | monguzking - 2013. május 05. 14:49:00
Valoban jo könyv-iroja nálam spirituálisan top 10-es-minden könyve megvan
#2 | szabir - 2013. május 05. 16:46:29
#3 | kincses - 2013. május 05. 17:00:11
Szabír, te aztán nem fizetsz aprópénzzel!s_yass
#4 | manga - 2013. május 05. 18:17:13
FILM: Beszélgetések Istennel

YouTube Videó
#5 | satu - 2013. május 05. 18:37:40

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.