Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Tuholep ebédelt


Tuholep eb√©delni volt ma egy Hal√°szcs√°rd√°ban. R√∂vidnadr√°gban. Vajon ki fizette az eb√©det? Eln√©ztem ezt a fiatalembert, aki √°lland√≥an, not√≥riusan f√©lrebesz√©l. Vagyis nem mond igazat. El√Ķsz√∂r azt mondja, hogy nem fogadja el az √©ves rend√Ķrs√©gi besz√°mol√≥t, majd elfogadja, azt√°n szerinte sikeres volt a romaintegr√°ci√≥, majd m√°r l√°z√°ban azt nyilatkozza hogy h√©tk√∂znapi terror folyik J√≥zsefv√°rosban, de persze a h√©tk√∂znapi TEK-et nem k√ľldi ki. Meg h√°t ugye a rend√Ķrs√©g is azt nyilatkozgatja hogy a bel√ľgyminiszter ( na h√°t Pint√©r S) a lakoss√°ggal a szem√©lyes kapcsolatot akarja. Meg hogy van k√∂rzeti megb√≠zott, meg stb. H√°t engem m√©g valahogy nem akartak szem√©lyesen megkeresni, s√Ķt....

Meg h√°t valahogy Szajbert S√°ndorn√© 72 √©ves n√©nit sem akarj√°k megkeresni szem√©lyesen a rend√Ķr√∂k. A polg√°rmester nem is v√°laszol a level√©re, a titk√°rn√Ķje meg " ki is dobta". Na, h√°t √ľld√∂zik a n√©nit, az √°ldozatot, a b√Ľncselekm√©ny s√©rtettj√©t. Az id√Ķs embert. Ez √°m a nemzeti egy√ľttm√Ľk√∂d√©s, ami ki van f√ľggesztve a hivatalban. Igaz√°n betartj√°k. Legyen rend, b√©ke, stb.... Na h√°t az van, pont J√≥zsefv√°rosban. Meg id√Ķsek v√©delme, seg√≠ts√©ge, amikor Szajbertn√©nak , a n√©ninek nem akarnak seg√≠teni. Meg adn√°nak lak√°scser√©t, de √Ķ √ļj√≠tsa fel. √öj√≠tsa fel Tuholep azt, amit a Lujza u. 15.-ben t√∂nkretettek. Szajbertn√©nak csak k√∂sz√∂nhet a ker√ľlet, gy√∂ny√∂r√Ľ kis palot√°t csin√°lt a 30 √©ve kapott lak√°sb√≥l, ahol most √ľld√∂zik. √Čs akkor nagykegyesen tal√°n menjen egy rosszabba, az √∂nkorm√°nyzat hib√°j√°b√≥l. Mert helyette az elk√∂vet√Ķt v√©dik. Van √°m itt egyenl√Ķ b√°n√°sm√≥d meg √°ldozatv√©delem, van √°m, csak valahogy nem akar el√Ķj√∂nni....Pedig m√°r az igazs√°g√ľgy miniszter is tud a dologr√≥l √©s pet√≠ci√≥t, tiltakoz√°st is kapott. Na, h√°t nem j√≥ a sok panasz √≠gy a v√°laszt√°sok el√Ķtt. Hallgatunk. Elhallgatunk.

Na √©s megint az id√Ķsek v√©delme, seg√≠t√©se: a Koszor√ļ 22.-ben m√©g mindig ott az id√Ķs h√°zasp√°r, ahol az egyik f√©l csonkolt, p√°rja id√Ķs, gyenge, wc-j√ľk nincs, csak egy mobil wc-t kaptak, √©s az √ľr√ľl√©k a mosd√≥ba ker√ľl, fert√Ķzve mindent, alig lehet a b√Ľz miatt elmenni az ajt√≥ el√Ķtt. Egyszer m√°r maszkban fert√Ķtlen√≠tett az ANTSZ, de azt√°n minden √ļjra kezd√Ķd√∂tt. Az √∂nkorm√°nyzat t√∂bb √©ve "igyekszik gyorsan megold√°st" tal√°lni. Ezt √≠rt√°k, van √°m pap√≠r is r√≥la, a nagy √≠g√©ret. √Čvek √≥ta.

Javaslatom: wc-t kell csin√°lni. Meg akad√°lymentes√≠t√©st. Vagy f√∂ldszinti wc-s -vizesblokkos lak√°scser√©t. √Čs gyorsan meg van oldva a dolog. Ennyi. Ja, √©s rendszeres csal√°dseg√≠t√Ķ.

K√∂sz√∂net a honlap olvas√≥i k√∂z√ľl azon bar√°toknak , akik tegnap este k√∂zrem√Ľk√∂dtek a rend√Ķrs√©g √©rtes√≠t√©s√©ben. !!!!!!! Sz√ľks√©g volt r√°juk.!!!!!!!

Mert h√°t h√©tk√∂znapi terror van J√≥zsefv√°rosban. !!!!!!!!! Tuholep is megmondta. Ebben igazat mondott. Azt nyilatkozta, hogy valaki r√©szletesen le√≠rta, hogy miket szenvednek el az emberek a devi√°nsokt√≥l a t√°rsash√°zban. T√©nyleg? Le√≠rta valaki? Na ne m√°r. √Čvekkel ezel√Ķtt is le√≠rta valaki. Azt√°n Tuholep√©k gyorsan megszavazt√°k hogy a rend√Ķr√∂k ha elmennek nyugd√≠jba vagy leszerelnek, m√©g 3 √©vig ne politiz√°lhassanak. Vajon mi√©rt volt neki olyan gyorsan ez fontos? Mert az a lev√©l elment "valakinek"? M√°n akkor is h√©tk√∂znapi terror folyt. Most esett csak le?

Na meg h√°t ugye a kapit√°ny nem ment el a lakoss√°gi k√∂zbiztons√°gi f√≥rumra. √Čs nem k√ľldte el a helyettes√©t sem. Meg a k√∂zrendv√©delmiseket sem. A k√∂rzeti megb√≠zottakat sem. De szolg√°lunk √©s v√©d√ľnk. "Magyarorsz√°g megv√©di polg√°rait."
Fontos ám a személyes kapcsolat a lakossággal. Pintér Sándor megmondta.

Mega kormány megvédi az emberi a méltóságot.

Ja. l√°tjuk.F√Ķleg az id√Ķsek√©t, az √ľld√∂z√∂ttek√©t, a betegek√©t, a fogyat√©kosok√©t, az √°ldozatok√©t. Pack√°zunk egy id√Ķs n√©nivel. Nagyon j√≥. Igazi hum√°num.

Na és hogy miket írnak.........alább:

"203. Civilek
Címkék: videó önkormányzat ellenzék civilek józsefváros szili balázs JóVáros
06.jpgNemcsak az√©rt raktuk f√∂l a Civil K√∂zrendv√©delmi F√≥rum vide√≥j√°t a Honlapra, mert Lezli elbalt√°zta. Hanem az√©rt is, mert az ott lev√Ķkkel - mind a szem√©lyekkel, mind a mondanival√≥val - k√∂nnyen tudok azonosulni.

A vide√≥ j√≥. T√©nyszer√Ľ, p√∂rg√Ķs. M√©g azt a felh√°borod√°st is √°thozza, ami a Rend√Ķrkapit√°ny t√°volmarad√°sa miatt jogosan kapott hangot. √Ām azt gondolom, ez a F√≥rum messze t√ļlmutat √Ėnn√∂n jelent√Ķs√©g√©n.

T√°n √©pp az√©rt, mert minden ottlev√Ķ megtapasztalhatta a helyi Hatalom p√∂khendis√©g√©t. Naponta √©rzik persze, ki a drogosok szaporod√°s√°n saj√°t h√°z√°ban, √©s a rend√Ķrs√©g, √∂nkorm√°nyzat f√∂l√©nyes tehetetlens√©g√©n, ki a j√°tsz√≥t√©ri hint√°k, a padok, vagy √©pp b√°rmilyen karbantartand√≥ dolog elhanyagol√°s√°n. Vagy b√°rmin, ha felsoroln√°m, olvashatatlanul hossz√ļ lenne az √≠r√°som.

√Ām azt gondolom, hogy valamif√©le √°tt√∂r√©s t√∂rt√©nt, ott √©s akkor cs√ľt√∂rt√∂k√∂n. Mondom √©n egy √©ve, hogy fej√©t√Ķl b√Ľzlik a hal, mondom azt is, hogy az egy√ľttm√Ľk√∂d√©shez ketten kellenek, de √©rz√©sem szerint sokan az ottlev√Ķk, √©s a t√°volmarad√≥k k√∂z√ľl is mindezid√°ig benyelt√©k a Kocsis-f√©le sok duma √©s altat√°s m√≥dszertant.
Hogy elmondj√°k, minden ok√©, meg fogj√°k oldani, azt√°n persze semmi. Azt√°n √ļjra meg√≠g√©rik, azt√°n megint semmi. Ezt is lehetne folytatni, sok ilyen tapasztalat van, s√Ķt, mondhatni csak ilyen tapasztalat van.

√Čs most azoknak is, akik eddig hinni akartak abban, hogy a Hivatal, az Int√©zm√©ny, a mittom√©nmi a hib√°s, de a Kocsis ok√©, csakh√°t nem tud mindenre odafigyelni, na azoknak most leesett a tantusz. A rend√Ķrkapit√°ny t√°volmarad√°sa, aznapi le√ľzen√©se, senkit helyettes√≠teni nem k√ľld√©se: ez nem szakma. Ez politika. Ez utas√≠t√°s. Ami navajon honnan j√∂hetett...

A Civil Csapat kapott egy vakut cs√ľt√∂rt√∂k√∂n. Ami megvil√°g√≠totta a s√∂t√©t h√°tteret. Saj√°t b√Ķr√ľk√∂n megtapasztalhatt√°k, hogy lojalit√°sukra, szakmai, emberi megk√∂zel√≠t√©s√ľkre milyen v√°laszt v√°rhatnak a Hatalomt√≥l. H√°t ilyet.
T√∂rt√©nelmi J√≥zsefv√°ros √©let√©ben ez az √∂sszej√∂vetel ez√©rt. Is. Meg m√°s√©rt is. Aki k√∂vette az elm√ļlt √©v esem√©nyeit, az l√°thatta, hogy kerestem sz√∂vets√©geseket, hogy pr√≥b√°ltam meg √∂sszehozni egy er√Ķs Ellenz√©ket, azt√°n v√©gig√©lhett√©k, ahogy a hivatalos ellenz√©k hagyja mag√°t megv√°s√°rolni Kocsis√©kt√≥l. Van egy darab Szili Bal√°zs k√©pvisel√Ķ a test√ľletben, mint Ellenz√©k, a t√∂bbi meg Kocsis k√ľl√∂nb√∂z√Ķ, √©s nem t√ļl nagy m√©ret√Ľ zsebeib√Ķl dorombol, √©s pr√≥b√°l √ļgy tenni, mintha nem ott dagony√°zna.

√Čs t√∂rt√©nelmi a cs√ľt√∂rt√∂ki tal√°lkoz√≥ ez√©rt is: r√°j√∂ttek a civilek, hogy p√°rtra nem sz√°m√≠thatnak. R√©gi igazs√°g: magad Uram, ha szolg√°d nincsen. √Čs h√°t az ellenz√©ki k√∂zszolg√°k m√°r nem ellenz√©kiek. Mondom, Szili Bal√°zst kiv√©ve, akinek p√°rtja hivatalos helyi vezet√Ķj√©vel is meg kell k√ľzdenie, mint tapasztalhattuk, ha Ellenz√©kk√©nt akar m√Ľk√∂dni.

Sokf√©le civil volt ott: szervezeti vezet√Ķk, mag√°nemberek, akik m√∂g√∂tt viszont inform√°lisan vannak tov√°bbi j√≥zsefv√°rosiak. √Čs saj√°t, √©s nem kev√©s tapasztalatomb√≥l mondom: az ott lev√Ķk voltak J√≥zsefv√°ros potenci√°lis ereje. Ezek az emberek akarnak valamit. T√∂bbs√©g√ľkben nem tudatosult m√©g, hogy amit m√Ľvelnek, azt √ļgy h√≠vj√°k, Politika. Vagy csak csendben tudj√°k, de √©pp a sz√≥ haz√°nkb√©li lej√°ratotts√°ga miatt nem sz√≠vesen haszn√°lj√°k.

P√°rtokban k√©ne lenni a k√∂z√©let akt√≠v, tev√©keny embereinek. Az√©rt vannak. De J√≥zsefv√°rosban nem √≠gy van. J√≥zsefv√°rosban az akt√≠v, tev√©keny emberek messze elker√ľlik a p√°rtokat. De l√°ttam a saj√°t szememmel. Vannak akt√≠v emberek, sz√©p sz√°mmal, a kell√Ķ b√°tors√°ggal √©s lelkesed√©ssel meg√°ldva. Egy√ľtt akarnak m√Ľk√∂dni, de nincs kivel. Loj√°lisak akarnak lenni a Hatalomhoz, seg√≠teni akarj√°k, de a Hatalom most m√°r ny√≠lt gesztusokban is megal√°zza √ēket.

Ok√©. Kocsis akci√≥ja, a rend√Ķrkapit√°nyi t√°volmarad√°s √ļj Gondolatot hozott ezeknek az embereknek a mndennapjaiba. Kell m√©g persze r√°g√≥dniuk azon, hogy hogy m√Ľk√∂dhet egy ker√ľletvezet√©s ennyire irracion√°lisan. De a Gondolat magj√°t Kocsis tette el√ľltette. √Čsh√°t ennek k√∂vetkezm√©nyei lesznek. Mi lesz, ha J√≥zsefv√°ros akt√≠v, k√∂z√∂ss√©gi emberei r√°j√∂nnek, hogy ezzel a Hatalommal nem lehet egy√ľttm√Ľk√∂dni? Mi lesz, ha egyszer csak esz√ľkbe jut: a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ civil aktivit√°sok egybef√©s√ľl√©s√©vel l√©trehozhat√≥ olyan er√Ķ, amivel √∂nkorm√°nyzati v√°laszt√°st lehet nyerni? Mi lesz, ha elfogadott√° v√°lik egy olyan Gondolat, hogy saj√°t k√©zbe k√©ne venni a V√°rost?

J√≥zsefv√°ros lelki √©s szellemi elitje a Civilekben van. Ha r√°j√∂nnek, hogy t√∂bbet is akarhatnak, mint a Hatalommal val√≥ egy√ľttm√Ľk√∂d√©s - ami l√°that√≥an nem lehets√©ges - akkor bajban lesz a Hatalom. Mert esetleg a civilek √°tl√©pik saj√°t √°rny√©kukat. √Čs v√°laszt√°st akarnak nyerni. √Čs az helyzet, hogy m√Ľk√∂d√Ķ, √©s N√©p√©hez loj√°lis hatalom, √©s Ellenz√©k h√≠j√°n ez bizony egy lehets√©ges, megval√≥s√≠that√≥ Gondolat.

Ez a cs√ľt√∂rt√∂k, amir√Ķl a vide√≥ is sz√≥l, ez t√∂rt√©nelmi nap. √Čn m√°r tudom, p√°ran m√°r √©rzik. Nemsok√°ra mindenki tudni "fogja.
szabogabor 2013-05-02

HozzŠszůlŠsok


Mťg nem kŁldtek hozzŠszůlŠst

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.