Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Hende: √öjrafegyverkez√©sre van sz√ľks√©g


A Gripen-programot leszámítva a honvédség a rendszerváltás óta nem szerzett be haditechnikai eszközöket.
√öjrafegyverkez√©sre van sz√ľks√©g Magyarorsz√°gon a honv√©delmi miniszter szerint, mert a honv√©ds√©g haditechnik√°ja 10 √©ven bel√ľl teljesen t√∂nkremegy a Gripeneket kiv√©ve - √≠rta a Vil√°ggazdas√°g. A lap h√©tf√Ķi sz√°m√°ban megjelent interj√ļban Hende Csaba kijelentette: a magyar honv√©ds√©g a rendszerv√°lt√°s √≥ta - az egy jelent√Ķs Gripen-programot lesz√°m√≠tva - nem szerzett be haditechnikai eszk√∂z√∂ket.

"Amit haszn√°lunk, annak t√ļlnyom√≥ r√©sz√©t m√©g a Vars√≥i Szerz√Ķd√©s idej√©n gy√°rtott√°k, 30-40 √©ve. T√≠z √©v m√ļlva minden t√∂nkremegy, √ļjrafegyverkez√©sre van sz√ľks√©g" - fogalmazott a miniszter. Szavai szerint az elm√ļlt √©vekben kevesebb p√©nzb√Ķl n√∂velt√©k a honv√©ds√©g teljes√≠tm√©ny√©t. A NATO jelenleg zajl√≥ 10 √©ves tervez√©si folyamat√°ban 45 k√©pess√©gc√©lt fogalmaztak meg, √©s csak az Egyes√ľlt √Āllamok √©s Magyarorsz√°g tudja mindet teljes√≠teni.

Elmondta, hogy a korm√°ny 2012 elej√©n garant√°lta, hogy 2012-h√∂z k√©pest 2013-2015-ig nem cs√∂kkenti a katonai k√∂lts√©gvet√©st. Ek√∂zben az id√©n 7 milli√°rd forinttal, 3 sz√°zal√©kkal n√Ķtt a katonai k√∂lts√©gvet√©s. 2016-t√≥l 2023-ig pedig √©vente a GDP 0,1 sz√°zal√©k√°val b√Ķv√ľlnek a honv√©delmi kiad√°sok. "Ha n√Ķ a GDP, az √∂sszeg is n√Ķ majd; mintegy 800 milli√°rd forint fejleszt√©si forr√°sunk lehet, de ez sem lesz el√©g az eszk√∂zcser√©re" - hangs√ļlyozta a miniszter.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | kissferenc - 2013. mŠjus 06. 08:31:47
"A NATO jelenleg zajl√≥ 10 √©ves tervez√©si folyamat√°ban 45 k√©pess√©gc√©lt fogalmaztak meg, √©s csak az Egyes√ľlt √Āllamok √©s Magyarorsz√°g tudja mindet teljes√≠teni."
Az usa: megvédi a jöttmentjeinket
Hazánk meg eteti és eltartja...

Nem is ragozom azt ahogy √°jtatoskodik csabi-he(a)nda-bandita hogy szeg√©ny honv√©ds√©gn√©l t√∂nkremegy hamarosan az am√ļgy is elavult felszerel√©s. Egy forinttal t√∂bbet nem fognak ezek r√°ford√≠tani, nehogy visszavegy√ľk ami a mi√©nk. Ha itt van √ļgy is a K√∂zel- Keleten oly "h√Ķs" technika, akkor minek p√©nzt pazarolni...(gondolhatj√°k a hullad√©kok)
#2 | postaimre - 2013. mŠjus 06. 12:00:35
"Hende b√°csi- Fegyvert akarok! Van p√≠z, 800 milli√°rd magyar konvertibilis Forint? A Feh√©r h√°z √©s a Kreml mosolyog a fegyveriznisz l√°mpi√°csk√°i kiss√© halv√°nyabbra v√°ltottak. 800 = 3 milli√°rd Euro.(Titkos √ľzenet: t√∂bb m√©zet a madzagra." Eddigi legjobb orosz aj√°nlat- 2 db. MIG 33/c "Anettka t√≠pus" + gumik √ļjrafut√≥zva + 2 db p√≥tsz√°rny + service.) Hende fiam, melyiktek a h√ľlye, Orb√°n vagy te?"
#3 | Perje - 2013. mŠjus 06. 12:59:05
Ez√©rt emlegette az it√≥bbi id√Ķben √°lland√≥an a k√©pess√©g-fejleszt√©st. Alig 2 h√©t telt el az√≥ta, hogy tal√°lkozott itt Budapesten az amerkai koll√©g√°val, m√°ris be akar v√°s√°rolni.
Orosz fegyvert nem vog venni, az biztos. Az amerikai hadiipart " illik" neki t√°mogatni.
#4 | szabir - 2013. mŠjus 06. 14:37:15
Kipa-hende-Chabal-ubovics

www.kormany.hu/download/8/c1/30000/03_KNM_4835_holokauszt_gyor_hende.JPG
#5 | szabir - 2013. mŠjus 06. 14:39:38
#6 | postaimre - 2013. mŠjus 06. 16:34:12
Perje az usa-b√≥l is csak hullad√©kot kaphat, mivel a "MH" k√∂ztudottan nem magyar, √≠gy ezek a h√≠rek nem is a fegyverekr√Ķl, hanem a h√°bor√ļs el√Ķk√©sz√≠t√©s kommunik√°ci√≥j√°r√≥l sz√≥lnak. Fegyvert annyit adnak hitelre, vagy "ingyen" is azok, akik azt akaj√°k, hogy √∂less√ľk le magunkat", amennyit csak akarunk. L√°sd, ez megy Sz√≠ri√°ban is, sok egy√©b √©s fegyvertesztel√©s mellett.

Egy√©bk√©nt meg j√∂tt m√©g apr√≥ inf√≥. "Lopakod√≥- nagy hat√≥t√°vols√°g, t√°mad√≥fegyverzet, v√©dtelen afrikai, vagy √©jszakai t√°mad√°sra alkalmas. Sebess√©ge k√∂zepes harct√©ri m√Ľveletekre teljesen alklamatlan √©s gyenge. Bukott fejleszt√©si ir√°ny, gy√°rt√°sra r√©gen abbamaradt. 150 km-r√Ķl k√∂nnyen felder√≠the√Ķ(nem √°ndzs√°val). Mig 29 √ļj v√°ltozat 2 mach harcol√≥, ter√ľletv√©d√Ķ g√©p. Kateg√≥ri√°j√°ban ma is a vil√°g legjobb t√≠pusa. (Lopakod√≥kat 10-es√©vel szokott reggelizni. Mig 33 =vasmad√°r kateg√≥ria. M√©lys√©gi felder√≠t√Ķ + t√°mad√≥, harcivad√°sz. 3 mach √°tlag +ac√©l hordoz√≥ fel√ľlet/ 2.3 mach felett alum√≠nium g√©p halott. Sajnos Putyin elvt√°rs kiss√© dr√°g√°n √ľl a rakt√°rajt√≥n.
Usa szokásos ajánlat - modernizált F-15 és F-16 széria (1968-as terbezési típus) "Kedves Pentagon elvtársak! Verjétek bele mind egymás eggébe = Tesla dinamo."
#7 | istok bela - 2013. mŠjus 06. 19:17:00
Imre! Ez a p√©nz csak leh√ļz√°s √©s m√©g lesz t√∂bb is. Amit a zsid√≥k behoztak √©s m√©g fognak azt fizettetik ki ,mintha megvette volna a "magyar hadsereg" k√∂zben csak p√©nzt h√ļznak le t√Ķl√ľnk. Ez is olyan lesz mint a j√ļniusi vagy j√ļliusi tervezet a Magyar honv√©ds√©g vissza√°ll√≠t√°s√°ra. Lesz vagy 100 ezer sor√°llom√°ny egyb√Ķl, csak √©ppen nem Magyar. Hanem Magyar mund√©rba b√ļjtatott maszatos zsid√≥. √Čs nem kell ut√°na meglep√Ķdni ha az utc√°kon j√°r√Ķr√∂znek majd a Magyar c√≠mk√©s harckocsik √©s katon√°k, de a but√≠tott birk√°k majd √∂r√ľlhetnek, hogy v√©gre ism√©t lesz "Magyar" honv√©delem. Olyan lesz mint a Tr√≥jai fal√≥. s_francba

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.