Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Judapesti plakát a zsidó jövõért


Hozzászólások


#11 | vesterhagen - 2013. május 06. 23:08:30
#12 | jozsef toth - 2013. május 07. 02:12:05
#3 | ijfeszito - 2013. május 06. 15:18:32

Sajnos nem mondhatom el a véleményem, mert törvény tiltja csak gondolom: Na akkor en segittek!!! Amit a kepen latsz,valaki a sz@ros seggel beletoroli a zaszlojuktba!! ES JOLTESZI!!! Ajanlom masokis tegyek ugyan eszt,mert ok se tisztelik azokat az orszagokat ahova betettek a labukat!! Ijfeszito ez igy megfelel?
#13 | ijfeszito - 2013. május 07. 06:22:45
s_grat
#14 | Kedvesi - 2013. május 07. 08:17:34
Képfaragó, már megint ez a magyar hozzáállás? Meg akarunk szabadulni a zsidóktól, de te még a DNS-süket is bele akarod programozni ennek genetikai hulladék/torz fajnak a magyaréba, mi ezzel a célod? Ennyire hülyét csináltak belõletek a zsidók?
#15 | keepfargo - 2013. május 07. 09:07:45
Kedvesi
Genetikailag nem-magyarokbol hatalmas keszletunk volt mindig, es sok nagy ember kerult ki kozuluk, akik a magyar hazanak szolgaltak. Ha a programozas jo, a genetika masodlagos. Ha a programozas rossz, sz..t se erunk a puszta szarmazassal, meg vervonallal. Tiszta magyar fouraink sokszor elarultak a nep ugyet, mig idegenbol jott magyarerzelmu nemesek vagy "alja nep" aldozott a magyar haza oltaran.
Az egyik kedvencem, Damjanich, allitolag nem is tudott jol magyarul, Liszt Franci meg egyaltalan nem, mert nem magyar anyja volt...megis, az egyik legmagyarabb zenet tole kaptuk...ma is ad, lelkesit. Damjanich meg eletet adta azert amiben hitt, egy magyar szabadsagert.

Nem hinnem hogy a zsidok csinaltak volna belolem hulyet, de neha hulyet kapok a honlapon "elfogadott" nem is annyira burkolt sertegetesektol, ledorongolasoktol. Ezek nelkul hamarabb szot erthetnek - nincs rajuk szukseg - szerintem.

Ne bantsd a magyart, hatha nem tiszta a DNS-e...s a sajat fajtadat kinozod/olod...
#16 | Kedvesi - 2013. május 07. 10:59:19
Nagy készlet VOLT, most nincs, mert éppen hogy fenn tudja magát tartani a nép. Damjanich...... de legalább Európai eredetû népbõl való volt. Lisztre sem tudok mást mondani, ami ide Európai eredetû nép betért valamikor azok legalább asszimilálódni voltak képesek. A mocskos zsidóba már növendék korától kezdve belenevelik a gyûlöletet a gójok iránt az elidegenülést, ez a judaizmus. Ez egy beteg/torzult szaporulat, miért kellenének ezek ide? KINEK? Nekem nem, az biztos.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.