Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Újabb amerikai-dél-koreai hadgyakorlat kezdõdött


Újabb amerikai-dél-koreai hadgyakorlat kezdõdött
Újabb ötnapos amerikai-dél-koreai hadgyakorlat kezdõdött hétfõn a Sárga-tengeren, ami ismét kiválthatja Észak-Korea haragját.
Hozzászólok! MTI - 2013.05.06. 09:12
Megosztás:FacebookTwitterIwiwE-mail

Újabb ötnapos amerikai-dél-koreai hadgyakorlat kezdõdött hétfõn a Sárga-tengeren, ami ismét kiválthatja Észak-Korea haragját.

A péntekig tartó hadgyakorlaton a tengeralattjárók elleni harcot gyakorolják. Részt vesz az akcióban egy Los Angeles osztályú amerikai atommeghajtású tengeralattjáró, valamint több Aegis típusú romboló és P-3C típusú tengeralattjáró-vadász repülõgép. A dél-koreai hadsereg tengeralattjáróival, rombolóival és harci gépeivel vesz részt a gyakorlaton. Egyes hírek szerint csatlakozik egy Nimitz osztályú amerikai atommeghajtású repülõgép-hordozó is.

Dél-Koreában a múlt héten ért véget a két hónapig tartó, Foal Eagle fedõnevû amerikai-dél-koreai hadgyakorlat, amelyben 200 ezer dél-koreai és 11 ezer amerikai katona vett részt. Észak-Korea a katonai manõverek miatt atomcsapással fenyegette meg az Egyesült Államokat, Japánt és Dél-Koreát.

Phenjan úgy véli, hogy az ilyen a gyakorlatok ellene irányulnak, és igen élesen reagál. Február 12-én kísérleti atomrobbantást hajtott végre. Márciusban felmondta az 1950 és 1953 között lezajlott koreai háború harci eseményeit lezáró fegyverszünetet.

Észak-Koreának 1,2 millió katonája és jelentõs tengeralattjáró flottája van. Szöul állítása szerint egy észak-koreai tengeralattjáróról kilõtt torpedóval süllyesztették el a Sárga-tengeren három évvel ezelõtt a dél-koreai hadiflotta Cshonan nevû hadihajót, amit Phenjanban határozottan cáfoltak. Negyvenhat tengerész veszett a tengerbe. Szöul és Washington erre a támadásra válaszul növelte a tengeralattjáró-elhárító gyakorlatok számát.


http://www.kisalf...t/2331780/

Hozzszlsok


#1 | Vizilo - 2013. mjus 06. 17:06:53
Ez nagyon ugy nez ki hogy ki akarnak provokalni mindenkeppen ujabb haborut ez latszik Sziriaval,Kinai szigetek Japannal , valahol sikerül ha valaki el veszti a controlt...)
#2 | tour - 2013. mjus 06. 19:07:19
Két Korea egy oldalon van, az usa az ellenség, maximum blöffölnek egyet aztán együttesen megszórják amerikát...
Usa hadseregében leépítések folynak, végük van, kína diktál, egyszerûen kiszorulnak a térségbõl.

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.