Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Onga – Ă–ten-hatan vertĂ©k Ă©s rugdosták, harmincan buzdĂ­tották a támadĂłkat.


Beilleszkedni vágyĂłk Ă©s bokszolĂł-tanoncok, ugye? „Majdnem olyan volt, mint Olaszliszka”
„Ha van gyereke, el tudja kĂ©pzelni, milyen Ă©rzĂ©s az, amikor azzal kopogtatnak be az emberhez, hogy a fia ott fekszik eszmĂ©letlenĂĽl az árokban”, mondta munkatársunknak egy hatvanĂ©ves ongai fĂ©rfi, aki elmesĂ©lte, hogyan támadták meg Ă©s vertĂ©k eszmĂ©letlenre 25 Ă©ves fiát.

A fiatalember Ă©s NĂ©metországbĂłl hazalátogatott barátja Ongán, a Bársonyos melletti presszĂłban iszogatott mĂşlt vasárnap este. Háromnegyed nyolckor, mĂ©g világosban jöttek el a szĂłrakozĂłhelyrõl, amikor 30-35 ember kapta õket közre. „Ă–ten-hatan ĂĽtöttĂ©k, rugdosták a fiamat, akit eszmĂ©letlen állapotban szállĂ­tott a mentõ kĂłrházba. A barátjának, aki a segĂ­tsĂ©gĂ©re sietett, az orrát törtĂ©k be. A fiam szája szĂ©tszakadt, mintha boxerrel, vagy valami más, hasonlĂł eszközzel ĂĽtöttĂ©k volna meg”, mondta az Ă©desapa. Arra a kĂ©rdĂ©sĂĽnkre, hogy volt-e konfliktus a fia Ă©s kĂ©sõbbi támadĂłi között, a fĂ©rfi elmondta: gyermekĂ©nek eddig mĂ©g soha senkivel sem volt konfliktusa, bĂ©kĂ©s, nyugodt ember, aki kerĂĽli a bajt.

A férfi úgy tudja, egy, a fiához hasonló férfi megütött egy kiterjedt ismeretségi és rokoni körrel rendelkezõ helyi férfit a szórakozóhelyen, aki hazaszaladt erõsítésért. Amikor a csapat visszatért a presszóhoz, rátámadt az onnan éppen akkor távozó fiatalemberre.

„A fiamat összetĂ©vesztettĂ©k egy másik fiatalemberrel, rosszkor volt rossz helyen. Egy ismerõsĂĽnk látta az esetet, ha nem lĂ©p közbe, a fiĂş ott is maradhatott volna”, mondta az Ă©desapa, hozzátĂ©ve: azĂłta is fĂ©lnek, hogy õket is támadás Ă©rheti. Az ĂĽgyben a Miskolci Rendõrkapitányságon csoportos garázdaság gyanĂşjával indult eljárás. Az apa Ăşgy tudja, eddig kĂ©t gyanĂşsĂ­tottja van az ĂĽgynek, de tart attĂłl, hogy a többi támadĂł esetleg megĂşszhatja a felelõssĂ©gre vonást.

„Már jobban van a fiĂş, a mĂşlt hĂ©ten itthon volt szabadságon. Eredetileg azĂ©rt maradt itthon, hogy nekem segĂ­tsen a kertben, de ebbõl semmi se lett. A fájdalmai miatt fizikai munkát mĂ©g nem nagyon tud vĂ©gezni”, tette hozzá az Ă©desapa.

ÉM-SZP
Link

Hozzászólások


#1 | Maguskacska - 2013. május 07. 17:14:10
"Az ügyben a Miskolci Rendõrkapitányságon csoportos garázdaság gyanújával indult eljárás"-gondolom ennek van a legkissebb büntethetõsége....s_ezt
#2 | zsolt5000 - 2013. május 07. 22:28:45
Az apa valja magát zsidajnak és már ácsolják is a hatlövetû rövidköteles villamosszéket a támadóknak ,azonnal és hetedhét íziglen,alaptörvénybeisvéve kihirdetve síppal-dobbal meg csökkentett urántartalmú hegedûvel.:o

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.