Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Fantommá vált cégek: Volner János "nem rendült meg"


Csak nem áldozná be az "NBH" az egyik legjobb "ĂĽgynökĂ©t". Eddig jĂłl teljesĂ­tett a lĂłfejĂş zsidĂł, ezĂ©rt nem Ă©rtem mi a gond vele. A Jobbik alelnöke közölte, vállalkozĂłi tevĂ©kenysĂ©gĂ©t „mindvĂ©gig törvĂ©nytisztelõ mĂłdon, becsĂĽletesen” vĂ©gezte. Volner az ATV-t perrel fenyegeti, ugyanakkor cĂ©gbĂ­rĂłsági adatokon alapulĂł állĂ­tásainkra nem reagált konkrĂ©tan.

Volner János Jobbik-alelnök az atv.hu-n tegnap megjelent cikk kapcsán közölte, 16 Ă©ves vállalkozĂłi tevĂ©kenysĂ©ge alatt „köztartozással soha nem Ă©rtĂ©kesĂ­tettem vállalkozást, Ă©ppen ezĂ©rt termĂ©szetesen az adĂłhivatal sem keresett rajtam közpĂ©nzt”. A politikus szerint vállalkozĂłi tevĂ©kenysĂ©gĂ©t „mindvĂ©gig törvĂ©nytisztelõ mĂłdon, becsĂĽletesen” vĂ©gezte, Ă©s ezt a hatĂłsági ellenõrzĂ©sek is megerõsĂ­tettĂ©k. Volner állĂ­tja, hogy ĂĽgyvezetĂ©se alatt egyetlen cĂ©gĂ©vel kapcsolatban sem szĂĽletett elmarasztalĂł hatĂłsági szankciĂł, „a sajtĂłban megjelent adĂłhatĂłsági vagy cĂ©gbĂ­rĂłsági lĂ©pĂ©sekre minden esetben az után kerĂĽlt sor, hogy az adott cĂ©gben kĂ©pviseleti jogosultságom megszĂ»nt”. A Jobbik alelnöke hozzáteszi: az õt „lejáratni szándĂ©kozĂł” sajtĂłorgánumok ellen a megfelelõ jogi lĂ©pĂ©seket megteszi.

A Jobbik-közeli alfahir.hu portálon pedig azt Ă­rja Volner, hogy „a szemĂ©lyemet Ă©rintõ alantas támadások termĂ©szetesen a leghalványabb mĂ©rtĂ©kben sem rendĂ­tettĂ©k meg lelki nyugalmam, a hazai politikában ez az egyes, közpĂ©nzekben dĂşskálĂł ĂĽzleti Ă©rdekcsoportokat Ă©rzĂ©kenyen Ă©rintõ tĂ©nyfeltárás egyenes következmĂ©nye”. Hozzáteszi: az állĂ­tások miatt bĂ­rĂłsághoz fordul Ă©s nagy összegĂ» kártĂ©rĂ­tĂ©sre tart igĂ©nyt az ATV-tõl Ă©s a „többi, a hazugságokat örömmel átvevõ mĂ©diumtĂłl”. Az atv.hu cĂ©gbĂ­rĂłsági adatokon alapulĂł állĂ­tásaira azonban egyik közlemĂ©nyĂ©ben sem reagált konkrĂ©tan Volner János.

Tegnap megírtuk, a Volnerhez kapcsolódó cégeket rövidebb-hosszabb mûködést követõen a Cégbíróság törölte, ami jellemzõen fizetésképtelenség, behajthatatlan adótartozás illetve a cég fantommá válásának megállapítása után következik be.

A Prezent BĂştorstĂşdiĂł Kereskedelmi, GyártĂł Ă©s SzolgáltatĂł Kft.-t – amit Volner Ă©s felesĂ©ge 2003-ban alapĂ­tott, majd 2005-ben eladott – pĂ©ldául több mint egymilliĂł forinttal tartozott az adĂłhatĂłságnak.

A szintén Volner által alapított Gavron Kft.-t a politikus 2008 nyarán adta el, alig fél évvel késõbb az adóhatóság felfüggesztette a cég adószámát. Az ügyben illetékes Szekszárdi Törvényszék tájékoztatása szerint az adóhatóság 12.359.160 forint köztartozás miatt számolta fel a céget, amely szintén fantommá vált, miután a Jobbik alelnöke eladta azt.

atv.hu
Link

Hozzászólások


#1 | eleven68 - 2013. május 07. 15:58:36
Volner tényleg zsidó, vagy megint én vagyok hülyén naív ...
#2 | postaimre - 2013. május 07. 16:03:23
Eleven, kizárásos alapon, de nem is az a "baj" hogy az, hanem az, hogy a "rossznyelvek" szerint nem kicsit hálózati elem és remakül vezeti az információt és a feszültséget is. Ne légy naiv. Abban a "körben" nem lehet más.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.