Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

'A kivándorlás Magyarország vesztesége'


Majd leírjuk az adónkból, csak húzzatok, amíg megtehetitek, bár a szemetjével akkor is végezni kell gyorsan, ha eltakarodtok.
SzeretnĂ©nk hinni Orbán Viktornak – mondja a Budapesten járt izraeli energiaĂĽgyi miniszter.


Az 55 Ă©ves izraeli politikus beszámolt találkozĂłjárĂłl Orbán Viktorral. A magyar miniszterelnöknek is elmondta: nem mentsĂ©g a válság az antiszemitizmusra, figyelmeztette a veszĂ©lyre, amelyet a fiatalok (nem csak a zsidĂłk) elvándorlása jelent Magyarországra, s felkĂ©rte, hogy segĂ­tse azokat a csoportokat, amelyek aktĂ­van fellĂ©pnek a zsidĂłgyĂ»lölõ jelensĂ©gek ellen. Salom szerint Orbán azt magyarázta neki, hogy a Jobbik õt szemĂ©lyĂ©ben is támadja, amiatt, hogy lehetõvĂ© tette a ZsidĂł Világkongresszus megrendezĂ©sĂ©t Budapesten, s megjelent a WJC rendezvĂ©nyĂ©n – Ă©ppen kettõjĂĽk találkozĂłja idejĂ©n a parlamentben hangzottak el a

Az izraeli miniszter rövid exkluzĂ­v interjĂşt is adott a NĂ©pszabadságnak. Ebben elmondta, országában aggodalommal tekintenek a magyarországi fejlemĂ©nyekre. Ăšgy tudja, hogy a szĂ©lsõjobboldali antiszemita jelensĂ©gek, hangulatok miatt növekszik a kivándorlási kedv a magyarországi zsidĂłk között. Többen Izraelbe mennek, de vannak, akik más irányban hagyják el hazájukat. És ez – mondta – jelentõs vesztesĂ©g Magyarországnak. Salom nĂ©mileg Ă©rtetlenkedve idĂ©zte fel Orbán szavait, aki azzal magyarázta az antiszemita jelensĂ©geket, hogy a zsidĂłk a szovjet megszállást felszabaduláskĂ©nt fogadták, ellentĂ©tben más magyarokkal, s a továbbiakban is inkább a kommunista rendszerrel tartottak. Orbánt egyĂ©bkĂ©nt igen határozottnak látta, ahogy elhatárolĂłdott a szĂ©lsõjobboldal antiszemitizmusátĂłl. – SzeretnĂ©nk hinni is neki! – mondta.

A Netanjahu-kormányban az energiaĂĽgyekĂ©rt felelõs miniszter kiemelte annak a jelentõsĂ©gĂ©t, hogy Izrael partjainál megkezdõdött a tengeralatti földgázmezõk kitermelĂ©se. Ez az utĂłbbi hĂşsz Ă©v legnagyobb feltárása, amely jelentõsen megváltoztathatja a tĂ©rsĂ©gbeli energiaegyensĂşlyt. Orbánnal tárgyalva utalt rá, hogy Magyarország –amely most igen magas áron szerzi be a földgázt az oroszoktĂłl – szintĂ©n rĂ©szesĂĽlhet a földrajzilag viszonylag közel esõ földgázkitermelĂ©s elõnyeibõl. Lapunk kĂ©rdĂ©sĂ©re válaszolva megerõsĂ­tette: bĂ­zik benne, hogy a tĂ©rsĂ©gben erõsĂ­ti a bĂ©ke esĂ©lyeit, hogy Izrael immár energiahatalom is lett. Egyelõre azonban országát inkább aggasztja a közel-keleti helyzet, mindenekelõtt a szĂ­riai belháborĂş.

– Izrael nem szereplõje a szĂ­riai konfliktusnak – nyomatĂ©kosĂ­totta. Viszont rendkĂ­vĂĽl fontos számukra, hogy ne jussanak rakĂ©ták, vegyi fegyverek a libanoni Hezbollah kezĂ©be. Az izraeli miniszter azt mondta „nem tud semmit” arrĂłl, hogy országa lĂ©giereje megsemmisĂ­tett volna egy Libanonba tartĂł iráni eredetĂ» rakĂ©taszállĂ­tmányt SzĂ­ria terĂĽletĂ©n. A Hezbollah, annak ellenĂ©re, hogy a libanoni kormánykoalĂ­ciĂł tagja, terrorista szervezet – tette hozzá. A sĂ­ita-mozgalomnak több akciĂłja volt az elmĂşlt Ă©vekben Izrael ellen kĂĽlföldön. IgazolĂłdott, hogy tavaly õk robbantottak fel a bulgáriai Burgaszban egy izraeli turistákat szállĂ­tĂł buszt. Szilvan Salom elmondta: sĂĽrgette Orbán Viktort, hogy Magyarország is tegye a terrorszervezetek listájára az Iránnal szövetsĂ©ges libanoni Hezbollahot.
Link

Hozzászólások


#1 | postaimre - 2013. május 08. 08:36:27
Elég egyértelmû, hogy mit kell tenni!

Egyértelmû üzenet a kormánynak
Lépéseket követelt a magyar kormánytól a rasszizmus és idegengyûlölet visszaszorítására a Zsidó Világkongresszus budapesti zárónapján elfogadott határozatában. A jelenlévõk különösen veszélyesnek ítélték a Jobbik és a görögországi Arany Hajnal térnyerését. A kongresszuson felszólaló Erdõ Péter bíboros-prímás, Esztergom-budapesti érsek kifejtette, Magyarországon állandó párbeszédet folytatnak a katolikus és a zsidó egyház képviselõi.

Budapesten a parlament tárgysorozatba vette az MSZP azon javaslatát, mely szerint a kormány teremtse meg annak feltételeit, hogy valamennyi általános és középiskola diákja legalább egyszer, az állam támogatásával eljuthasson az auschwitz-birkenaui haláltábor helyén létrehozott emlékhelyre és múzeumba.
http://www.nepsza...?id=643765
#2 | postaimre - 2013. május 08. 08:37:38
"Ideje elrettenteni az izraeli megszállókat az agressziótól"

Még mindig bízik a gyõzelmében Bassá el-Aszad - derült ki az után, hogy a szíriai elnök összeült az iráni külügyminiszterrel. A két fél arról tárgyalt, hogyan lépjenek a szír célpontok elleni izraeli légitámadásokra.

Izrael szíriai légicsapásaira való elsõ reagálásában Bassár el-Aszad elnök kijelentette, hogy hazája képes szembeszállni Izraellel. Megtorlással azonban nem fenyegetõzött.
http://hvg.hu/vil...alloka#rss
#3 | tour - 2013. május 08. 10:44:30
Ott van: parlament, zsidó érdekek egyeznek, hogy ne egyeznének... szélsõjobb nem antiszemita, igen mocskos zsidó banda.
"Szélsõjobb jobb szélén" a hülyeség határtalan, adjak tippeket? Nagyon csalós, kicsit csalós, csalós, de rendes, közép csalós, a rohadt mocskos qrva anyátokat!
#4 | Kedvesi - 2013. május 08. 13:45:15
Beültetnek az ország legnagyobb zsinagógájába egy "szélsõséges" pártot, hogy ürügyet találjanak arra hogy nácizzanak. A jegyzõkönyvek leírták hogy önmaguk ellenzékei lesznek.
#5 | Perje - 2013. május 08. 17:34:26
Ekkora hazugságot kimondani, hogy nem része Israel a szír konfliktusnak Ettõl még nem lesz jobb a zsidók szemében.

Mert õ megérdemelte. Németh Miklós volt miniszterelnököt most tüntették ki azért, mert segített a 90-es években az orosz zsidók Magyarországon keresztül történt kivándorlásában.
http://hvg.hu/itt...ntetes_wjc
#6 | Perje - 2013. május 08. 17:40:38
Kivonulnak a kurd harcosok is Törökországból Irakba. Vajon miért éppen most és mire akarják felhasználni õket?
Nem nagyon szelõzteti ezt a hírt a éber média, ezért eleve gyanús a mozgás.
http://timesofind...951483.cms

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.