Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Távozott a Kreml szürke eminenciása


Egy zsidóval "kevesebb"? Van még mit söprögetni, de nálunk teljes törlés szükséges!
Lemondott posztjáról Vlagyiszlav Szurkov miniszterelnök-helyettes, felmentését Vlagyimir Putyin államfõ szerdán alá is írta.

Reuters - Ria Novosti - Alexei Nikolsky Dmitrij Peszkov elnöki szóvivõ bejelentése szerint Szurrkov önként távozott. Peszkov cáfolta, hogy a döntésnek köze lenne ahhoz, hogy a volt miniszterelnök-helyettes a napokban megkérdõjelezte a szövetségi nyomozóhivatal intézkedéseit. Az elnöki szóvivõ közölte azt is, hogy Szurkov távozása az államfõi utasítások végrehajtásával áll kapcsolatban. Putyin kedden, harmadik államfõi ciklusa kezdetének évfordulóján keményen bírálta a kormányt, mert az véleménye szerint az nem teljesítette az elnökválasztási kampányban meghirdetett programot.

Tavaly februári miniszterelnök-helyettesi megbĂ­zatása elõtt Kreml „szĂĽrke eminenciásakĂ©nt” tizenkĂ©t Ă©ven át volt az elnöki adminisztráciĂł helyettes vezetõje. Nem volt annyira szem elõtt, mint mások, de hatalmas befolyással bĂ­rt: õ dobta be a köztudatba az irányĂ­tott demokrácia” fogalmát, Ă©s az 50 Ă©ves, csecsen származásĂş politikushoz kötik az egykor egymással rivalizálĂł pártokbĂłl 2003-ra összegyĂşrt kormánypárt, az EgysĂ©ges Oroszország (JeR) Ă©s a hatalompárti ifjĂşsági mozgalmak, Ă­gy a Nasi (Mieink) 2005-ös megalakĂ­tását is.

Szurkov Aszlambek Dudajev néven Szolncevóban született 1963-ban. Magyarországon volt katona, mûvészi, fémipari tanulmányait félbehagyta, majd Mihail Hodorkovszkij és Borisz Berezovszkij emelkedése révén lépett át az üzleti életbõl a nagypolitikába, hogy aztán helyettes vezetõként 12 éven át az elnöki adminisztrációt irányítsa. Modernizáciióért felelõs miniszterelnök-helyettes tavaly lett. Közgazdász, két házasságából négy gyermeke van.
Link

Hozzászólások


#1 | postaimre - 2013. május 08. 14:57:02
http://www.compro..._13267.htm
Anyja neve: Zinaida Antonovna Surkova
Az õ eredeti neve: Aslambek Dudayev

Tisztára zazrivec-vona, tutsek-tóth-torockai sztori...
#2 | Perje - 2013. május 08. 15:37:19
Ezek szerint csecsen õ is. A távozása bejelentése ( ápr.26) után még Londonba ment, és ott piszkított bele a saját fészkébe ( május 1.), mint a " mieink" külföldön szoktak . Üzletember, a bizniszeivel többet fog keresni. Talán már talált is a briteknél egy zsírosabb állást.
#3 | Perje - 2013. május 08. 15:53:57
Több, mint kanadai cirkusz. Pétervárra látogatott a canadai Cirque se soleil 2o0 fõvel, majd 1500-an " lettek hirtelen" az utcai elõadáson. Éppen most, a gyõzelem napja elõtt csinálják a fesztivált Szentpétervár fõutcáján.
Mint a Belmondó-filmben anno, bohóc jelmezben raboltak bankot. Itt pedig az álarcokat akár rendbontásra, valódi cirkuszra, akár "tenor cselekményre" is felhasználhatják. Kellék is van bõven. Ügyes és ravasz az ötlet. Zsidó találmány lehet ez a buli, mert igen nyereséges.
http://ria.ru/cul...10692.html
#4 | Perje - 2013. május 08. 16:01:37
Drukkolok az orsoszoknak, hogy gyõzzék ellenõrizni és betiltani azokat a külföldi NkO szervezeteket, amelyek folyamtosan megsértik az orosz törvényeket és terjesztik Oroszországban a globalista nézeteket, a meleg propagabdát. Most éppen filmfesztiválnak álcázva.:
http://en.rian.ru...t-Law.html
#5 | postaimre - 2013. május 08. 16:57:38
Perje ez összefügg az ofchorral és persze a zsidó-maffiával, amely csecsen is, meg grúz is, meg bármilyen más. Nem hiszem, hogy õ ajánlotta fel. Nem akart Berezovszkijosat játszani. Szeintem egyébként minimum kettõs ügynök lehet és MI6-os. A másik alelnök a Jekatyerinburg.-felelõs, akirõl a múltkor írtam még ott van és persze nélkülük is maradtak elegen.
#6 | postaimre - 2013. május 08. 20:48:24
Nem a nyomozóhivatal bírálata miatt mondott le

Lemondott posztjárĂłl Vlagyiszlav Szurkov befolyásos orosz miniszterelnök-helyettes, akinek felmentĂ©sĂ©t szerdán alá is Ă­rta Vlagyimir Putyin államfõ – közölte az elnök szĂłvivõje.

Dmitrij Peszkov azt mondta, hogy a Kreml szürke eminenciásaként ismert politikus önként távozott. Cáfolta, hogy döntése kapcsolatban volna azzal, hogy a napokban megkérdõjelezte a szövetségi nyomozóhivatal intézkedéseit.

Az elnöki szóvivõ közölte, hogy Vlagyiszlav Szurkov távozása az államfõi utasítások végrehajtásával kapcsolatos.
Vlagyimir Putyin kedden, harmadik államfõi ciklusa kezdetének évfordulóján keményen bírálta a kormányt, mert véleménye szerint nem teljesítette kellõ ütemben az elnökválasztási kampányban meghirdetett programját.
http://mno.hu/kul...ov-1159571

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.