Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Michael Jackson megrendezte saját halálát?!?


img-wrapper'>think.transindex.ro/wp-content/uploads/2011/05/mj1.jpg

Michael Jackson 2009-es halála után is napok alatt megtelt az internet a kórházba szállításának körülményeit firtató cikkekkel, fotókkal, kételkedõ hangokkal. Mára több olyan weboldal is létezik, amely csak ezzel foglalkozik, például Michael Jackson Death Hoax Investigators http://www.michae...com/#/home vagy Michael Jackson is NOT dead. http://michaeljac...ress.com./ Néhány itt kifogásolt elemrõl kiderült, hogy tényleg hamis, például a mentõben készült fotó vagy az a videó, amelyben Jacko a kórházba érkezéskor saját lábán száll ki a kocsiból. Elõbbi - Brian Oxman, az énekes ügyvédje szerint - egy színpadi fotó felhasználásával készült, utóbbit a német RTL készítette, bevallásuk szerint szociológiai kísérlet gyanánt. A kézzelfogható bizonyítékokon kívül a család vélt vagy valós közönyét is kifogásolják, az orvos amúgy is gyanús viselkedését szintén kielemzik, a legelvetemültebb rajongók pedig a dalszövegekben is utalásokat akarnak felfedezni arra, hogy Jackson megrendezte saját halálát. Például a Money címû dal szavait próbálják értelmezni (Anything for money/Would lie for you/ Would die for you) vagy a Tabloid Junkie elsõ sorait (Just because you read it in a magazine/Or see it on the TV screen/Don't make it factual/Though everybody wants to read all about it) - de egy egész sor szövegben keresik a bizonyítékot, hogy bálványuk elõre kitervelte ezt az egészet. Az okok szintén változatosak: adósságok elõl menekült, nem is volt adóssága, csak a nyilvánosság elõl, nem is a nyilvánosság, hanem csak zsenialitását akarta bebizonyítani... Minden gyanús és vitatható körülmény ellenére mégiscsak úgy tûnik, el kell fogadniuk, hogy a popkirály bizony meghalt azon a június végi délutánon.
http://think.tran...ro/?p=7624

Blog a Michael Jackson elleni vádakról

Ez a blog Michael Jacksonról szól, de nem elsõsorban Michael Jackson rajongóknak. Hanem elsõsorban olyan embereknek, akik - függetlenül attól, hogy szeretik-e Jackson zenéjét vagy sem, függetlenül attól, hogy szimpatizálnak-e vele emberileg vagy sem - szeretnének tisztább képet kapni az ellene felhozott gyermekmolesztálási vádakról.
http://jacksonakt...-vadakrol/

Az ILLUMINATI ölte meg MICHAEL JACKSON-t
http://vilaghelyz...ckson.html

ll-media.tmz.com/2010/11/04/1104-mj-cover-bn-01.jpg
http://www.michae...p?p=282602


Michael, a reneszánsz ember

Michael, a sokoldalú mûvész
Azt hiszem, nagyon sokan nem tudják, hogy Michael Jackson nem csak csodálatosan énekelt, fantasztikusan táncolt, és feledhetetlen videóklipeket készített, hanem más mûvészeti ágakban is rendkívül tehetséges volt. Gyönyörû verseket írt és rendkívül ügyesen rajzolt. Ezekbõl szeretnénk itt néhányat bemutatni, hogy minél többen megismerhessék Michael ezen -- kevesek által ismert -- oldalát. Egy igazi zseni alkotásai
http://www.michae...ember.html

Egy internetes oldal szerint nem Michael Jackson halt meg csütörtökön, hanem az egyik hasonmása. A Király él, és errõl van fotójuk is.
http://www.storyo...lat/17074/

Hozzászólások


#1 | Kameleon - 2013. május 11. 19:30:40
img695.imageshack.us/img695/7710/ucla01650.gif

RĂ©szletesen lebontva: http://www.michae...p;start=75

YouTube Videó
#2 | Kameleon - 2013. május 11. 19:34:24
Michael Jackson érdekes dolgokat árult el nekünk több alkalommal is, de nem sokan figyeltünk! Mi magyarok nem is nagyon értjük egy elõadó dalszövegeit, pedig ezek nagyon sokat elárulnak a világ mûködésérõl. Az olyan emberek mint Jackson is volt nagyon is tudják, hogy mi zajlik a háttérben. Azok akik nem bírják elviselni (és egy igazi mûvész nem is bírja az ilyet elviselni), azok vagy elkezdenek drogozni/inni stb., vagy öngyilkosok lesznek, vagy finoman próbálják informálni a közönséget. Viszont ezt minél nyíltabban teszik, annál veszélyesebbnek válnak és meg kell tõlük szabadulni. Szerintem 20 év zaklatás és lejáratás után ezt Jackson-al is megtették, de mindenki döntse el maga.

YouTube Videó


YouTube Videó


YouTube Videó


YouTube Videó
#3 | gabi - 2013. május 12. 02:23:51
Kezd összeállni a kép, sok mindent megértettem.
#4 | porcica - 2013. május 12. 15:58:23
Ha valaki meghallgatja, az Earth Song címû zenéjét, az megfelelõ képet kaphat róla, hogy mekkora energiákat is volt képes megmozdítani.A zene olyan erõs tisztító erõkkel bírt, ami már megengedhetetlen volt. Ezután a szám után kezdték lejáratni, talán túl veszélyesnek ítélték meg valakik, hisz a tiszta, felemelõ energiák ártalmasak a Sötét Erõkre, és jó hatással vannak az elnyomni akart emberekre. Ezt pedig a sunyi háttérhatalmak nem igen szívelik.
#5 | Kameleon - 2013. május 12. 17:36:05
YouTube Videó


YouTube Videó


YouTube Videó


YouTube Videó

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.